vasilk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, infin1tyGR είπε @Snoob Σήμερα ξαναβρήκα τυχαία μέλος με Reputation -1. Αν θέλετε να το κοιτάξετε: https://www.insomnia.gr/profile/40495-lefteriz/ Κάτι σχετικό. Χθες που είχαμε αυτή τη συζήτηση για το πώς και πού μετράνε τα reactions είμαι σίγουρος πως είχα +54. Σήμερα βλέπω +52. Πως έγινε αυτό; Σκέφτηκα ότι μπορεί να σβήστηκε κανένα παλιό μήνυμα που είχε +2 αντιδράσεις αλλά δεν μου ήρθε καμία τέτοια ειδοποίηση. Παίζει αυτό το σενάριο;
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Federacion είπε Δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει στην Mobile έκδοση. Κι εκεί με 3 bookmark είμαι... Εμένα η mobile με βολεύει, χωρίς bookmarks, plugins κλπ είμαι. Απλά καμιά φορά δεν δίνει όλα τα αποτελέσματα η ροή και μέχρι να φτιαχτεί πρέπει να τσεκάρω τα θέματα. 16 λεπτά πριν, vasilk είπε Κάτι σχετικό. Χθες που είχαμε αυτή τη συζήτηση για το πώς και πού μετράνε τα reactions είμαι σίγουρος πως είχα +54. Σήμερα βλέπω +52. Πως έγινε αυτό; Σκέφτηκα ότι μπορεί να σβήστηκε κανένα παλιό μήνυμα που είχε +2 αντιδράσεις αλλά δεν μου ήρθε καμία τέτοια ειδοποίηση. Παίζει αυτό το σενάριο; Νομίζω είπανε ότι και να σβηστεί μήνυμα δεν αλλάζει ο αριθμός των reactions.
villasg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, rus είπε https://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all Δεν τα εχει ολα αυτο λεω εδω και μερες ρε φιλε
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Οι ροές σα να είχαν στρώσει πριν λίγες μέρες αλλά τώρα πάλι δε δίνουν όλα τα αποτελέσματα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, vasilk said: αλλά δεν μου ήρθε καμία τέτοια ειδοποίηση Δεν έχουν ενεργοποιήσει μέχρι στιγμής τα notifications όταν σβήνονται posts μας, αλλά και πάλι όπως είπε ο zio δεν θα μειωνόταν. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
o_hell_raiser_o Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Γιατί όταν μπαίνω App Store να ψάξω την εφαρμογή insomnia δεν την βρίσκω ή απλά μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη στην δίκη σου χώρα (είμαι ελλλαδα) (iOS 11.2.5)
Alejandro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, o_hell_raiser_o είπε Γιατί όταν μπαίνω App Store να ψάξω την εφαρμογή insomnia δεν την βρίσκω ή απλά μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη στην δίκη σου χώρα (είμαι ελλλαδα) (iOS 11.2.5) Δεν υπάρχει πια εφαρμογή.
vasilk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν έχουν ενεργοποιήσει μέχρι στιγμής τα notifications όταν σβήνονται posts μας, αλλά και πάλι όπως είπε ο zio δεν θα μειωνόταν. Τότε μάλλον δεν είναι και τόσο αξιόπιστο (προς το παρόν) το σύστημα που μετράει τα reactions. Το σενάριο ότι κάποιο mod με έχει βάλει στο μάτι και μου τα σβήνει τη νύχτα λέω να το αποκλείσω προς το παρόν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Yπόψη, τίποτε δεν εμποδίζει ένα μέλος να αφαιρέσει μια αντίδραση από κάποιο μήνυμα
Federacion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά φτιάξτε ένα τουτόριαλ για το φόρουμ. Χάνει η μάνα το παιδί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, Snoob said: Yπόψη, τίποτε δεν εμποδίζει ένα μέλος να αφαιρέσει μια αντίδραση από κάποιο μήνυμα Yeah, το ανεπίσημο "dislike". Σου κάνω like για να το δεις στο notification και μετά το βγάζω...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Απλά, για τέτοιες μικρές διαφορές δεν αποκλείεται καθόλου να συνέβη κάτι τέτοιο.
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Χαζή ερώτηση (μην βαράτε). Πως βάζουμε το dark theme; Έχει "φτιάξει" απο τα bugs πλέον;
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Τέρμα κάτω δεξιά έχει επιλογή να το βάλεις. Αν εννοείς το bug με το padding, φαίνεται να έχει φτιάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις