Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον αυτό εννοώ καθότι δουλεύω το φόρουμ μόνο από 3 διαφορετικά bookmark ειδάλλως δεν υπάρχει τρόπος να βρω αυτό που θέλω.

4 λεπτά πριν, ThReSh είπε

E δεν έχει μπει "επισήμως" το Activity Stream, ώστε να βλέπουμε από εκεί το "View Unread Posts" (Forum wide) και το "Content I Follow" (δεν εννοώ το Manage Followed Content)...

Αυτά είναι τα 2 σημαντικά features που λείπουν και πρέπει να μπουν "asap"...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Snoob είπε

Στις ροές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει το "είναι εντάξει η φάση".

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει το κουμπί της mobile έκδοσης για να σε πάει εκεί.:D

Edit: Με πρόλαβε ο αποπάνω!

Επεξ/σία από Alejandro

Στο φόρουμ του προγραμματισμού υπάρχει πλέον η δυνατότητα ταξινόμησης είτε με ψήφους είτε με ημερομηνία. Προκαθορισμένη είναι η ταξινόμηση με ψήφους, σε μια θεμιτή προσπάθεια να αναδειχθούν οι χρήσιμες απαντήσεις. Όμως καθώς εδώ όλες οι απαντήσεις φαίνονται σε ένα «επίπεδο» καταλήγουμε να διαβάζουμε απαντήσεις εκτός σειράς και να μην βγαίνει νόημα καθώς πολύ συχνά μια ερώτηση έρχεται μετά την απάντησή της!

Οι διαφορές με το stackoverflow, που χρησιμοποιεί επίσης ταξινόμηση με τις ψήφους, είναι πολλές: εκεί οι απαντήσεις σε ένα μήνυμα εμφανίζονται κάτω από το ίδιο μήνυμα και με χρονολογική σειρά, όχι στο ίδιο επίπεδο με το μήνυμα. Επίσης εκεί η συζήτηση κλείνει όταν απαντηθεί η αρχική ερώτηση, ενώ εδώ συχνά γίνονται και άλλες ερωτήσεις που δέχονται απαντήσεις κ.λπ. Βασικά το SO στήθηκε από την αρχή με άλλη στόχευση και η δομή του περιφρουρείται με πολλούς τρόπους (επιτρεπτή δομή αλλά και moderation), ενώ εδώ έχουμε ένα φόρουμ με πολύ πιο ελεύθερη μορφή.

Συνολικά πιστεύω ότι η ταξινόμηση με τις ψήφους δεν εξυπηρετεί όσο θα ήθελε και τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να είναι η προκαθορισμένη (ή θα ήθελα να μπορώ να το αλλάξω στο προφίλ μου, αν αρέσει σε κάποιους!)

Συνεχιζει να μην "φερνει" στο σωστα ριθμυσμενο discover θεματα που συυμετεχω/εχω απαντησει , οταν εχουν νεες απαντησεις ....... δλδ "το πειεχομενο μου"

37 λεπτά πριν, Snoob είπε

Από εδώ:

https://prnt.sc/i6f1y7

Δεν αλλάζει;

Δεν εννοώ αυτό, αναφέρομαι στις απαντήσεις ενός θέματος στο φόρουμ του προγραμματισμού, δες π.χ. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/254523-συλλογή-άρθρων-και-βοηθημάτωνtutorials-εκτός-insomnia/

κάτω από την ερώτηση δεξιά έχει δύο κουμπιά «Ταξινόμηση με ημερομηνία» / «Ταξινόμηση με ψήφους» (και το δεύτερο είναι προκαθορισμένο).

• Super Moderators
16 λεπτά πριν, nplatis είπε

Δεν εννοώ αυτό, αναφέρομαι στις απαντήσεις ενός θέματος στο φόρουμ του προγραμματισμού, δες π.χ. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/254523-συλλογή-άρθρων-και-βοηθημάτωνtutorials-εκτός-insomnia/

κάτω από την ερώτηση δεξιά έχει δύο κουμπιά «Ταξινόμηση με ημερομηνία» / «Ταξινόμηση με ψήφους» (και το δεύτερο είναι προκαθορισμένο).

Ok, προτείνεις δηλαδή να μην είναι default οι ψήφοι ή, έστω, να επιλέγεις εσύ την ημερομηνία, ας πούμε, και να κρατάει αυτή στη δική σου περιήγηση;

• Like 1

• Super Moderators

Έχει προστεθεί στη λίστα των προτεραιοτήτων. Μόλις έχουμε συγκεκριμένη εξέλιξη, θα υπάρξει ενημέρωση.

Γενικά, νομίζω είναι προφανές πως θέλουμε να δώσουμε στα μέλη επιλογές στο τι θα βλέπουν και πώς θα εμφανίζεται αυτό. Άρα, οι συγκεκριμένες και δομημένες/αιτιολογημένες προτάσεις δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Συχνά, έχει να κάνει και με τις δυνατότητες της πλατφόρμας. 

• Super Moderators

@Snoob Btw πέρα από την νέα κατηγορία για "Fiber συνδέσεις" που είχατε πει ότι θα βάλετε θα μπει και κάποια άλλη? Μήπως θα ήταν καλύτερα να φύγουν οι "Συνδέσης Κινητής/Σταθερής" από την κατηγορία των Smartphones?

• Super Moderators

Νέες κατηγορίες θα μπουν, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς. Τρέχουν κάποια άλλα θέματα που πρέπει να γίνουν πρώτα.

Με την τηλεφωνία, γενικά, χρειάζεται μια ανακατάταξη. Είναι και αυτό στα υπόψη.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Snoob είπε

Έχει προστεθεί στη λίστα των προτεραιοτήτων. Μόλις έχουμε συγκεκριμένη εξέλιξη, θα υπάρξει ενημέρωση.

Γενικά, νομίζω είναι προφανές πως θέλουμε να δώσουμε στα μέλη επιλογές στο τι θα βλέπουν και πώς θα εμφανίζεται αυτό. Άρα, οι συγκεκριμένες και δομημένες/αιτιολογημένες προτάσεις δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Συχνά, έχει να κάνει και με τις δυνατότητες της πλατφόρμας. 

Ευχαριστώ.

Η πρόταση για προσωπική αλλά γενική επιλογή είναι πολύ καλή. Κάντε ό,τι μπορείτε καλύτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎25‎/‎1‎/‎2018 στις 5:10 ΜΜ, villasg είπε

κανενα νεο να βλεπω τα καινουργια μυνηματα στα τοπικ που εχω ποσταρει και εγω ? ? ?

https://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all

Στις ‎25‎/‎1‎/‎2018 στις 1:48 ΜΜ, Federacion είπε

1.απο κινητό δεν μπαίνει σε κανένα μήνυμα. 

Kαποιες φορες δε μπαινει ουτε από pc.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...