DownUNDERground Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Την πάτησα και πηγαίνοντας να πιάσω το ποντίκι, κλίκαρα εντελώς κατά λάθος στο "Επισήμανση forum ως αναγνωσμένου" σε ένα υποφόρουμ. Δε θα έπρεπε σε ένα τόσο critical function να ζητάει και μια επιβεβαίωση για να προχωρήσει; Παλιά το πρόσφατα posts λέγανε ακριβή ώρα ποσταρίσματος. Τώρα λένε μπακαλίστικα "πριν 1 ώρα", "πριν 4 ώρες" κλπ. Το βρίσκω άβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Την πάτησα και πηγαίνοντας να πιάσω το ποντίκι, κλίκαρα εντελώς κατά λάθος στο "Επισήμανση forum ως αναγνωσμένου" σε ένα υποφόρουμ. Δε θα έπρεπε σε ένα τόσο critical function να ζητάει και μια επιβεβαίωση για να προχωρήσει; Παλιά το πρόσφατα posts λέγανε ακριβή ώρα ποσταρίσματος. Τώρα λένε μπακαλίστικα "πριν 1 ώρα", "πριν 4 ώρες" κλπ. Το βρίσκω άβολο. Το πρώτο που λες το είχα πάθει και στην προηγούμενη έκδοση κάμποσες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δύο (όχι σοβαρές) απορίες. - Έχει αλλάξει κάτι με τον τρόπο που μετράνε τα μηνύματα; Παλιά στο συνολικό δεν μέτραγαν αυτά από το "Μπλα Μπλα". Σαν να βλέπω τελευταία να έχουν ανέβει τα μηνύματα μου αν και συνεχίζω να γράφω κυρίως στο "Μπλα Μπλα". Τώρα μήπως μετράνε και αυτά; Ή έχω γίνει εγώ πιο δραστήριος και στις άλλες κατηγορίες - Αυτοί οι πόντοι φήμης πως μετράνε; Ήξερα ότι μετράνε +1 τα "Like", "Thanks", "Haha". Μετράνε σε όλες τις κατηγορίες; Τα "Confused" και "Sad" μετράνε για -1; Αντίθετα με τα μηνύματα μου, αυτά σαν να μην ανεβαίνουν τελευταία . [Ξέρω τι σκέφτηκες αλλά μην το πεις, γράφω και καλά και σωστά μηνύματα. Αν δεν με πιστεύεις βάλε μου ένα "Like" να δούμε αν ανεβαίνει] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Τα reactions δεν μετράνε σε όλες τις κατηγορίες. Αρνητικά δεν υπάρχουν. Τα 3 που λες δίνουν +1, τα άλλα 2 είναι διακοσμητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, vasilk said: Παλιά στο συνολικό δεν μέτραγαν αυτά από το "Μπλα Μπλα". Ούτε στη Μουσική, ούτε στον Κινηματογράφο και προφανώς ούτε στην καινούρια κατηγορία για τις Τηλεοπτικές Σειρές. Το ίδιο με τα posts ισχύει και για τα reactions. 40 minutes ago, vasilk said: Τα "Confused" και "Sad" μετράνε για -1; Στην αρχή (τις 1-2 πρώτες μέρες) μέτραγαν για -1, από εκεί και μετά το έβγαλαν και δεν τα μετράει ο counter. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Τα reactions δεν μετράνε σε όλες τις κατηγορίες. Αρνητικά δεν υπάρχουν. Τα 3 που λες δίνουν +1, τα άλλα 2 είναι διακοσμητικά. 23 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ούτε στη Μουσική, ούτε στον Κινηματογράφο και προφανώς ούτε στην καινούρια κατηγορία για τις Τηλεοπτικές Σειρές. Το ίδιο με τα posts ισχύει και για τα reactions. Στην αρχή (τις 1-2 πρώτες μέρες) μέτραγαν για -1, από εκεί και μετά το έβγαλαν και δεν τα μετράει ο counter. Ευχαριστώ. Έκατσα και το παρατήρησα λίγο τώρα και έχετε δίκιο. Τα posts και τα reactions δεν πρέπει να μετράνε στο Μπλα Μπλα γιατί δεν μέτρησαν δυο posts και 2-3 reactions που έγιναν εκεί. Εδώ βλέπω να μετράνε και τα posts και τα reactions (ευχαριστώ για το "Like" @zio10). Θα έβαζα στοίχημα όμως πως πριν 10-15 μέρες τα reactions μέτραγαν και στο Μπλα Μπλα. Δεν νομίζω να έχω 50+ reactions μόνο εκτός Μπλα Μπλα. Γράφω ελάχιστα στα εκτός Μπλα Μπλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ναι, κι εγώ θυμάμαι ότι πριν λίγες μέρες το άλλαξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν 2-3 μέρες πράγματι, το είχαν πει εξαρχής ότι δεν θα μέτραγαν αν δεν κάνω λάθος... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημιουργούταν θέμα, υπό την έννοια πως, παρότι είμαι βέβαιος ότι όλοι μας εκτιμάμε ένα καλό ανέκδοτο ή χαιρόμαστε όταν βλέπουμε πως οι απόψεις για το Survivor 2 βρίσκουν απήχηση, δεν ήταν δυνατό να έχουν την ίδια βαρύτητα με τις τεχνολογικές ενότητες. Μέχρι να κάνεις το λάθος να διαβάσεις σχόλια στις ειδήσεις, τουλάχιστον. Εκεί μπαίνεις στον πειρασμό να πεις, "Τουλάχιστον στα ανέκδοτα σκάμε κι ένα χαμόγελο". Τέλος πάντων, σωστά περιγράφηκε το πώς λειτουργεί το σύστημα, πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Δημιουργούταν θέμα, υπό την έννοια πως, παρότι είμαι βέβαιος ότι όλοι μας εκτιμάμε ένα καλό ανέκδοτο ή χαιρόμαστε όταν βλέπουμε πως οι απόψεις για το Survivor 2 βρίσκουν απήχηση, δεν ήταν δυνατό να έχουν την ίδια βαρύτητα με τις τεχνολογικές ενότητες. Μέχρι να κάνεις το λάθος να διαβάσεις σχόλια στις ειδήσεις, τουλάχιστον. Εκεί μπαίνεις στον πειρασμό να πεις, "Τουλάχιστον στα ανέκδοτα σκάμε κι ένα χαμόγελο". Τέλος πάντων, σωστά περιγράφηκε το πώς λειτουργεί το σύστημα, πλέον. OK, Thanks. Τη λύσαμε την απορία. Και εγώ συμφωνώ και μου φαίνεται πιο δίκαιο έτσι. Άτομα που όντως συμβάλουν σοβαρά στο φόρουμ με τις γνώσεις και βοηθούν σε διάφορα θέματα δεν πρέπει να είναι το ίδιο με κάποιον που λέει ένα (έστω) καλό σχόλιο στο Σαβούραvivor. Το "Τουλάχιστον στα ανέκδοτα σκάμε κι ένα χαμόγελο" τι το ήθελες ; Ήταν ειρωνικό ή έχεις χρόνια μα μπεις και να διαβάσεις τα ανέκδοτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Έχει ολοκληρωθεί το site, αυτό θα είναι; Είναι εντάξει η φάση με τις ροές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Federacion είπε Έχει ολοκληρωθεί το site, αυτό θα είναι; Είναι εντάξει η φάση με τις ροές; Yπάρχουν νέες λειτουργίες (σε επίπεδο δημιουργίας νέου περιεχομένου, λ.χ.) που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη και θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον. Σύντομα θα μπουν νέες κατηγορίες στις αγγελίες. Δεν βρίσκεται στην οριστική του μορφή, υπό αυτή την έννοια. Στις ροές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει το "είναι εντάξει η φάση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Snoob said: Στις ροές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; E δεν έχει μπει "επισήμως" το Activity Stream, ώστε να βλέπουμε από εκεί το "View Unread Posts" (Forum wide) και το "Content I Follow" (δεν εννοώ το Manage Followed Content)... Αυτά είναι τα 2 σημαντικά features που λείπουν και πρέπει να μπουν "asap"... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στις ροές λείπει και η επιλογή μεταξύ αποθηκευμένων ροών, καθώς και κάποιο κουμπί από την αρχική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε E δεν έχει μπει "επισήμως" το Activity Stream, ώστε να βλέπουμε από εκεί το "View Unread Posts" (Forum wide) και το "Content I Follow" (δεν εννοώ το Manage Followed Content)... Ναι, θα προστεθούν αυτές οι ροές, αποτελούν άμεση προτεραιότητα. Βοηθάει, πάντως, αν οι ερωτήσεις είναι συγκεκριμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις