Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Το theme δεν είναι ουσιαστικά μια συλλογή από css; γιατί να μην το αλλάζει λοιπόν;
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Εννοώ το css positioning φυσικά και όχι τα χρώματα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, skiabox είπε Εννοώ το css positioning φυσικά και όχι τα χρώματα... Πρόκειται για bug που επηρεαζει μόνο το Dark Theme. To bug αφορά το positioning κάποιων στοιχείων οπότε κάτι πειράχτηκε εκεί ως side-effect από κάποια αλλαγή που έγινε για το Dark Theme. Δεν ξέρω τι άλλη απάντηση ψάχνεις ή σε τι θα σε βοηθούσε μια άλλη απάντηση.
Gentleman88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, rus είπε Πτωση ποιοτητας δηλαδη εμφανισης και λειτουργιας του φορουμ, σιγουρα. Δεν ξέρω μίπως φταίει το γεγονός οτι δεν το εχουμε μάθει ακόμα ; Βλέπω οτι εχουν μειωθει τα σχολια σε thread που λαμβανω μερος.
Alejandro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro
Creta1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η οθόνη έχει κολλήσει δεξιά, χάνω τα τελευταία γράμματα στα κείμενα, όχι στα αβαταρ. Θα διορθωθεί σύντομα; Δεν φαίνεται το Χ να κλείσει η προεπισκόπηση και έτσι κάνω επεξεργασία. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Creta1
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Creta1 είπε Η οθόνη έχει κολλήσει δεξιά, χάνω τα τελευταία γράμματα στα κείμενα, όχι στα αβαταρ. Θα διορθωθεί σύντομα; Δεν φαίνεται το Χ να κλείσει η προεπισκόπηση και έτσι κάνω επεξεργασία. Κάποιο screenshot από το πρόβλημα που έχεις;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Nαι, διορθώθηκε.
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Όταν έχουμε φτιάξει παραπάνω από μία ροές πως επιλέγουμε αυτή που θέλουμε; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Η εμφάνιση είναι χάλια. Τόσο το χρώμα όσο και οι γραμματοσειρές. Επίσης όταν πατάω υποβολή απάντησης είναι αργή η απόκριση.
Abudi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, zio10 είπε Όταν έχουμε φτιάξει παραπάνω από μία ροές πως επιλέγουμε αυτή που θέλουμε; Ναι μάγκες, αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό το οποίο είχαμε ενημέρωση οτι θα μπει και αυτό 1
Amlet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Παιδια το κουμπι που βλεπουμε τα νεα περιεχομενα στα θεματα που παρακολουθουμε δεν υπαρχει πλεον? Οι εγω ειμαι γκαβος?
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καποις φορες κλικαρεις σε ένα pm από τη λιστα σου και δεν βγαινει το λεκτικο... Τα εισερχομενα γενικα εχουν γινει δυσχρηστα σε σχεση με πως ηταν πριν. 2 ώρες πριν, Amlet είπε Παιδια το κουμπι που βλεπουμε τα νεα περιεχομενα στα θεματα που παρακολουθουμε δεν υπαρχει πλεον? Οι εγω ειμαι γκαβος? Αυτή τη λιστα λες? http://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all
Προτεινόμενες αναρτήσεις