Alejandro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ακόμη και τώρα που έφυγε το banner που έλεγε πως η διαδικασία αναζήτησης είναι υπό επεξεργασία, εξακολουθεί με τα φίλτρα ροών να μην εμφανίζει κάποια θέματα που έχω στις συνδρομές μου και πληρούν τα φίλτρα αυτά.
panoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Alejandro είπε Ακόμη και τώρα που έφυγε το banner που έλεγε πως η διαδικασία αναζήτησης είναι υπό επεξεργασία, εξακολουθεί με τα φίλτρα ροών να μην εμφανίζει κάποια θέματα που έχω στις συνδρομές μου και πληρούν τα φίλτρα αυτά. Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. Δοκιμασε στο Τυπος περιεχομενου να προσθεσεις και τα ειδησεις αρθρα reviews, καποια απο τα παλαια θεματα εχουν αλλαξει κατηγορια.
Alejandro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, panoc είπε Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. Δοκιμασε στο Τυπος περιεχομενου να προσθεσεις και τα ειδησεις αρθρα reviews, καποια απο τα παλαια θεματα εχουν αλλαξει κατηγορια. Το έκανα. Καμία αλλαγή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Τι έγινε χθες το βράδυ και φαίνονται έτσι χάλια τα nicknames/avatars κτλπ?
panoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Τι έγινε χθες το βράδυ και φαίνονται έτσι χάλια τα nicknames/avatars κτλπ? Γυρισε το theme σε λευκο, κατι πειραξανε στο dark και χαλασε 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Το όριο στα reactions ανεβάστε το λίγο (ή καλύτερα βγάλτε το).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, zio10 said: Το όριο στα reactions ανεβάστε το λίγο (ή καλύτερα βγάλτε το). Πλέον δεν μετράνε κι αυτά που λαμβάνουμε στο section της Ψυχαγωγίας.
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Padding τα μυνήματα δεν θα έχουν; Τα βλέπω όλα κολλημένα στις άκρες της οθόνης!
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, skiabox είπε Padding τα μυνήματα δεν θα έχουν; Τα βλέπω όλα κολλημένα στις άκρες της οθόνης! Μπορείς να δώσεις ένα screenshot για να έχουμε καλύτερη εικόνα του τι εννοείς; (Εγώ δεν βλέπω κάτι κολλημένο στις άκρες της οθόνης).
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 https://www.w3schools.com/css/css_padding.asp
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή αναφέρεσαι στο πρόβλημα του padding για το avatar info και όχι για το ίδιο το περιεχόμενο του μηνύματος. Το ίδιο θέμα με αυτό που αναφέρει ο @ThReSh και ο @panoc με το Dark Theme πιο πάνω (και για το οποίο υπάρχει ήδη και bug report στο Bugs section) ;
jeep13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερωτησεις: 1. πως βλεπουμε τα θεματα που εχουμε απαντησει, με βαση την ημερομηνια νεας απαντησης. το ειδα τωρα λιγο πιο πανω σορυ. 2. το κενο οταν γραφω πως μικραινει; Παρατηρηση: Στις αγγελιες να μπει καπως ενα φιλτρο, ωστε να μη δειχνει τις ολοκληρωμενες. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από jeep13
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Πλέον δεν μετράνε κι αυτά που λαμβάνουμε στο section της Ψυχαγωγίας. Δεν το είχα προσέξει αυτό, μόνο το όριο. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, jeep13 είπε 2. το κενο οταν γραφω πως μικραινει; shift+enter (aka "soft return") για την ίδια παράγραφο Απλό enter key για νέα παράγραφο. Σε κινητό δεν δουλεύει αυτό. (δεν υπάρχει τρόπος για "soft return" πλέον ούτε σε Android keyboards ούτε σε iOS) 1
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 To dark theme δηλαδή αλλάζει και το css???!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις