rus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Abudi είπε Αν και είσαι λίγο αγενής και δε θα έπρεπε να ασχοληθώ, Aν καποιος σου πει οτι θες 'μασημενη τροφη' θα τον θεωρησεις αγενη ή ευγενη? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 ένα mark forum read ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι ; είναι πολύ βολικό από το να κάθεσαι να πατας μια μια τις ενότητες να μαρκάρονται σαν διαβασμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα , παρακολουθω τα θεματα που συμετεχω με το http://www.insomnia.gr/discover/205/ αλλα διαπιστωνω απο χθες οτι υπαρχουν απαντησεις σε καποια θεματα , αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο "μη αναγνωσμενο περιεχομενο " , παιζει κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Σταμάτησαν να λειτουργούν οι ροές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 που ειναι οι ροές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/20/2018 στις 1:52 ΜΜ, villasg είπε Καλημερα , παρακολουθω τα θεματα που συμετεχω με το http://www.insomnia.gr/discover/205/ αλλα διαπιστωνω απο χθες οτι υπαρχουν απαντησεις σε καποια θεματα , αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο "μη αναγνωσμενο περιεχομενο " , παιζει κατι ? το εχουμε πει και παραπανω μπες εδω http://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, adi32 είπε το εχουμε πει και παραπανω μπες εδω http://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all Αυτο που μου εβαλες ειναι για ολες τις δημοσιευσεις , εγω εχω βαλει μονο για τις νεες ..... εχω παραμετροποιησει το discover για αυτο το λογο Κατασταση αναγνωσης "μη αναγνωσμενο" Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, adi32 είπε το εχουμε πει και παραπανω μπες εδω http://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all Για κάποιο χρονικό διάστημα σήμερα είχε σταματήσει να δίνει αποτελέσματα. Προφανώς λόγω εργασιών. Αυτή τη στιγμή δουλεύει κανονικά. edit: Τελικά υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Υπάρχει θέμα στις συνδρομές μου που έχει νέες απαντήσεις και στο discover/88 δεν μου το εμφανίζει παρόλο που έχω δημοσιεύσει αρκετές απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, ο θεσμός των "φίλω" καταργήθηκε; Ψάχνω άτομο, που τον είχα φίλο, δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα (μικρά κεφαλαία αριθμοί κτλ) και δεν τον βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Σχεδον μήνα μετά την αναβάθμιση, η πλατφόρμα είναι ακόμα αρκετά πιο αργή σε σύγκριση με πριν. Ειδικά σε θέματα που έχουν φωτογραφίες, το scroll down είναι μαρτύριο μέχρι να φορτώσει η σελίδα. Υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Επανέρχομαι στο θέμα των ροών. Φαίνεται ότι πλέον δεν εμφανίζουν τα θέματα υπό παρακολούθηση που υπήρχαν στη λίστα των συνδρομών πριν τη μετάβαση στο νέο site. Τις νέες συνδρομές τις εμφανίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Ψάχνω άτομο, που τον είχα φίλο, δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα (μικρά κεφαλαία αριθμοί κτλ) και δεν τον βρίσκω. Mηπως σε διεγραψε από φιλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Οι φίλοι διαγράφηκαν με τη μετάβαση στο νέο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, rus είπε Mηπως σε διεγραψε από φιλο? Γενικά δεν βρίσκω λίστα ή επιλογή για φίλο, στην νέα πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Όχι, δεν υπάρχουν οι "φίλοι" στη νέα πλατφόρμα. Υπάρχει η επιλογή του να ακολουθείς κάποιο μέλος. Ο λόγος που δεν μεταφέρθηκαν αυτόματα οι "φίλοι" ως "ακόλουθοι" ήταν τεχνικός, δημιουργούσε θέμα με τις ειδοποιήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις