Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Abudi είπε

Αν και είσαι λίγο αγενής και δε θα έπρεπε να ασχοληθώ,

Aν καποιος σου πει οτι θες 'μασημενη τροφη' θα τον θεωρησεις αγενη ή ευγενη?

Επεξ/σία από rus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημερα , παρακολουθω τα θεματα που συμετεχω με το http://www.insomnia.gr/discover/205/   αλλα διαπιστωνω απο χθες οτι υπαρχουν απαντησεις σε καποια θεματα , αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο "μη αναγνωσμενο περιεχομενο " , παιζει κατι ? 

Στις 1/20/2018 στις 1:52 ΜΜ, villasg είπε

Καλημερα , παρακολουθω τα θεματα που συμετεχω με το http://www.insomnia.gr/discover/205/   αλλα διαπιστωνω απο χθες οτι υπαρχουν απαντησεις σε καποια θεματα , αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο "μη αναγνωσμενο περιεχομενο " , παιζει κατι ? 

το εχουμε πει και παραπανω μπες εδω

http://www.insomnia.gr/discover/82/?&stream_read=all&stream_club_select=undefined&stream_club_filter=undefined&stream_ownership=postedin&stream_date_type=all

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αυτο που μου εβαλες ειναι για ολες τις δημοσιευσεις , εγω εχω βαλει μονο για τις νεες ..... εχω παραμετροποιησει το discover για αυτο το λογο

Κατασταση αναγνωσης "μη αναγνωσμενο"

Επεξ/σία από villasg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Για κάποιο χρονικό διάστημα σήμερα είχε σταματήσει να δίνει αποτελέσματα. Προφανώς λόγω εργασιών. Αυτή τη στιγμή δουλεύει κανονικά.

edit: Τελικά υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Υπάρχει θέμα στις συνδρομές μου που έχει νέες απαντήσεις και στο discover/88 δεν μου το εμφανίζει παρόλο που έχω δημοσιεύσει αρκετές απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Επεξ/σία από Alejandro

Καλησπέρα, ο θεσμός των "φίλω" καταργήθηκε;

Ψάχνω άτομο, που τον είχα φίλο, δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα (μικρά κεφαλαία αριθμοί κτλ) και δεν τον βρίσκω.

Σχεδον μήνα μετά την αναβάθμιση, η πλατφόρμα είναι ακόμα αρκετά πιο αργή σε σύγκριση με πριν. Ειδικά σε θέματα που έχουν φωτογραφίες, το scroll down είναι μαρτύριο μέχρι να φορτώσει η σελίδα. 

Υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα;

• Like 1

Επανέρχομαι στο θέμα των ροών. Φαίνεται ότι πλέον δεν εμφανίζουν τα θέματα υπό παρακολούθηση που υπήρχαν στη λίστα των συνδρομών πριν τη μετάβαση στο νέο site. Τις νέες συνδρομές τις εμφανίζει κανονικά.

10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Ψάχνω άτομο, που τον είχα φίλο, δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα (μικρά κεφαλαία αριθμοί κτλ) και δεν τον βρίσκω.

Mηπως σε διεγραψε από φιλο?:P

18 λεπτά πριν, rus είπε

Mηπως σε διεγραψε από φιλο?:P

Γενικά δεν βρίσκω λίστα ή επιλογή για φίλο, στην νέα πλατφόρμα.

• Super Moderators

Όχι, δεν υπάρχουν οι "φίλοι" στη νέα πλατφόρμα.

Υπάρχει η επιλογή του να ακολουθείς κάποιο μέλος. Ο λόγος που δεν μεταφέρθηκαν αυτόματα οι "φίλοι" ως "ακόλουθοι" ήταν τεχνικός, δημιουργούσε θέμα με τις ειδοποιήσεις.

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...