Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Από σήμερα, σε κάθε αγγελία περιλαμβάνεται και σύνδεσμος προς το (επισημασμένο) νήμα "πώς αφήνω μια αξιολόγηση". Για όσους εξακολουθούν να ψάχνουν και να μη βρίσκουν την απάντηση. Σαφέστερο δεν μπορεί να γίνει, νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, Abudi είπε Αυτή τη σελίδα, της "Ροής Δραστηριότητας" (Activity Stream) την παραμετροποιείς όπως θες εσύ με αποτέλεσμα να σου δείχνει είτε threads που έχεις ποστάρει και έχουν καινούρια μη αναγνωσμένα μηνύματα, είτε που δεν έχουν μη αναγνωσμένα, είτε threads που έχεις ξεκινήσει πάλι έχοντας ή όχι "μη αναγνωσμένα", τα καινούρια threads που ανέβηκαν γενικά, τα καινούρια threads που ανέβηκαν στο φόρουμ των Προσφορών είτε, είτε, είτε. Οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι πάρα πολλές. Aς μεινουμε στο βασικο, αυτό που θελουμε για να μη χανουμε τα μηνυματα μας. Πως παραμετροποιω για να μου δειχνει, με χρονολογικη φυσικα σειρα, τα νηματα στα οποια εχω ποσταρει? Και αυτά με δραστηριοτητα που δεν εχω διαβασει πρεπει να είναι bold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, rus είπε Aς μεινουμε στο βασικο, αυτό που θελουμε για να μη χανουμε τα μηνυματα μας. Πως παραμετροποιω για να μου δειχνει, με χρονολογικη φυσικα σειρα, τα νηματα στα οποια εχω ποσταρει? Και αυτά με δραστηριοτητα που δεν εχω διαβασει πρεπει να είναι bold. Μασημένη τροφή θέλεις. Σελίδα 24 στο post του adi32. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Απο οτι καταλαβαινω απο τις αναζητησεις μου μαλλον τελειωσε το indexing αντε να αποκτησουμε κι τα πολυποητα "κουμπι" για τα θεματα μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, villasg είπε Απο οτι καταλαβαινω απο τις αναζητησεις μου μαλλον τελειωσε το indexing αντε να αποκτησουμε κι τα πολυποητα "κουμπι" για τα θεματα μας Δεν τελείωσε αφού ακόμη βγάζει τη συγκεκριμένη ειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να έχει προχωρήσει, ήδη μου βγάζει αρκετά θέματα που έχω γράψει που μέχρι χθες δε μου τα έβγαζε. Ωραία! Τι ότι έχει και την ψυχαγωγία μέσα πολύ θετικό! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από zio10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Έχετε δίκιο άντε να μπει και το κουμπί για τη νέα δραστηριότητα, όπως στη mobile version, γιατί η φάση με το σελιδοδείκτη με κούρασε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ας μας δώσει κάποιος ένα site με παρόμοια διαρρύθμιση, για να δούμε αν έχει προχωρήσει η ιδέα αυτή, εκτός εάν έγινε πρώτη φορά και πειραματιζόμαστε, το ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει κάνει εμπεριστατωμένα παράπονα δεν το βλέπει κανείς, άντε και το χρώμα το διορθώνουμε, το ότι είναι τεράστιο και μπερδεμένο πάλι δεν το βλέπει κανείς, χρειαζόμαστε πιστοποίηση χειριστή φόρουμ για να περιηγηθούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 η αρχική σελίδα θα ειναι έτσι? αυτη ειναι η τελική μορφη της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Alejandro είπε Μασημένη τροφή θέλεις. Σελίδα 24 στο post του adi32. Δεν απευθυνθηκα σε σενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Δεν απευθυνθηκα σε σενα. Εγώ όμως απάντησα στην ερώτησή σου. Τώρα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Alejandro είπε Εγώ όμως απάντησα στην ερώτησή σου. Τώρα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη; Κανε ότι καταλαβαινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Γινετια να αυξηθει το υπαρχον οριο για τα συνημμενα απο 2ΜΒ που ειναι σε 5 ας πουμε? Θελω να ανεβασω κατι που ειναι ~3ΜΒ και τελη Νοεμβριου το ειχα ανεβασει κανονικα. Και οχι, δεν θα μπω στον κοπο να το ανεβασω σε καποια σελιδα τυπου mega ή σε καποιο δικο μου cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, rus είπε Aς μεινουμε στο βασικο, αυτό που θελουμε για να μη χανουμε τα μηνυματα μας. Πως παραμετροποιω για να μου δειχνει, με χρονολογικη φυσικα σειρα, τα νηματα στα οποια εχω ποσταρει? Και αυτά με δραστηριοτητα που δεν εχω διαβασει πρεπει να είναι bold. Αν και είσαι λίγο αγενής και δε θα έπρεπε να ασχοληθώ, νομίζω πως το παρακάτω θα σε βολέψει: http://www.insomnia.gr/discover/67 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Όταν ακολουθείς μια αγγελία σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει ποιο το νόημα αφού την προσθέσεις στην λίστα επιθυμίας να μην μπορείς να την δεις διότι δεν δουλεύει ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις