Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Από σήμερα, σε κάθε αγγελία περιλαμβάνεται και σύνδεσμος προς το (επισημασμένο) νήμα "πώς αφήνω μια αξιολόγηση".

Για όσους εξακολουθούν να ψάχνουν και να μη βρίσκουν την απάντηση. Σαφέστερο δεν μπορεί να γίνει, νομίζω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 ώρες πριν, Abudi είπε

Αυτή τη σελίδα, της "Ροής Δραστηριότητας" (Activity Stream) την παραμετροποιείς όπως θες εσύ με αποτέλεσμα να σου δείχνει είτε threads που έχεις ποστάρει και έχουν καινούρια μη αναγνωσμένα μηνύματα, είτε που δεν έχουν μη αναγνωσμένα, είτε threads που έχεις ξεκινήσει πάλι έχοντας ή όχι "μη αναγνωσμένα", τα καινούρια threads που ανέβηκαν γενικά, τα καινούρια threads που ανέβηκαν στο φόρουμ των Προσφορών είτε, είτε, είτε. Οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι πάρα πολλές.

Aς μεινουμε στο βασικο, αυτό που θελουμε για να μη χανουμε τα μηνυματα μας. Πως παραμετροποιω για να μου δειχνει, με χρονολογικη φυσικα σειρα, τα νηματα στα οποια εχω ποσταρει? Και αυτά με δραστηριοτητα που δεν εχω διαβασει πρεπει να είναι bold.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, rus είπε

Aς μεινουμε στο βασικο, αυτό που θελουμε για να μη χανουμε τα μηνυματα μας. Πως παραμετροποιω για να μου δειχνει, με χρονολογικη φυσικα σειρα, τα νηματα στα οποια εχω ποσταρει? Και αυτά με δραστηριοτητα που δεν εχω διαβασει πρεπει να είναι bold.

Μασημένη τροφή θέλεις. Σελίδα 24 στο post του adi32.

Επεξ/σία από Alejandro

Απο οτι καταλαβαινω απο τις αναζητησεις μου μαλλον τελειωσε το indexing αντε να αποκτησουμε κι τα πολυποητα "κουμπι" για τα θεματα μας

• Like 1

7 λεπτά πριν, villasg είπε

Απο οτι καταλαβαινω απο τις αναζητησεις μου μαλλον τελειωσε το indexing αντε να αποκτησουμε κι τα πολυποητα "κουμπι" για τα θεματα μας

Δεν τελείωσε αφού ακόμη βγάζει τη συγκεκριμένη ειδοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχει προχωρήσει, ήδη μου βγάζει αρκετά θέματα που έχω γράψει που μέχρι χθες δε μου τα έβγαζε. Ωραία!

Τι ότι έχει και την ψυχαγωγία μέσα πολύ θετικό!

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1

Έχετε δίκιο άντε να μπει και το κουμπί για τη νέα δραστηριότητα, όπως στη mobile version, γιατί η φάση με το σελιδοδείκτη με κούρασε!

• Like 1

Ας μας δώσει κάποιος ένα site με παρόμοια διαρρύθμιση, για να δούμε αν έχει προχωρήσει η ιδέα αυτή, εκτός εάν έγινε πρώτη φορά και πειραματιζόμαστε, το ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει κάνει εμπεριστατωμένα παράπονα δεν το βλέπει κανείς, άντε και το χρώμα το διορθώνουμε, το ότι είναι τεράστιο και μπερδεμένο πάλι δεν το βλέπει κανείς, χρειαζόμαστε πιστοποίηση χειριστή φόρουμ για να περιηγηθούμε;  

1 λεπτό πριν, rus είπε

Δεν απευθυνθηκα σε σενα.

Εγώ όμως απάντησα στην ερώτησή σου. Τώρα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη; 

• Like 1

Γινετια να αυξηθει το υπαρχον οριο για τα συνημμενα απο 2ΜΒ που ειναι σε 5 ας πουμε?

Θελω να ανεβασω κατι που ειναι ~3ΜΒ και τελη Νοεμβριου το ειχα ανεβασει κανονικα. Και οχι, δεν θα μπω στον κοπο να το ανεβασω σε καποια σελιδα τυπου mega ή σε καποιο δικο μου cloud.

8 ώρες πριν, rus είπε

Αν και είσαι λίγο αγενής και δε θα έπρεπε να ασχοληθώ, νομίζω πως το παρακάτω θα σε βολέψει: http://www.insomnia.gr/discover/67

• Like 1

Όταν ακολουθείς μια αγγελία σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει ποιο το νόημα  αφού την προσθέσεις στην λίστα επιθυμίας να μην μπορείς να την δεις διότι δεν δουλεύει .......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...