Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 minutes ago, kinitos said:

σε υποβάθμιση η άμεση αναβάθμιση σε κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να ελπίζω?

Νομίζω δεν παίζει με τίποτα κάτι τέτοιο και φυσιολογικό είναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, corsakias είπε

Ipad air 2 και σε γρηγορο scroll αργει να φορτωσει εως κολλαει για λιγο η εικονα. Βαρυνε το site ή καποιο θεμα?

Από όσο γνωρίζω το νέο είναι αρκετά πιο βαρύ σε Javascript. 

Παίδες θυμίστε μου σας παρακαλώ, με ποιό τρόπο μπορώ να βλέπω το νέο περιεχόμενο;;;

υπήρχε ένα link που το είχα βάλει στην γραμμή σελιδοδεικτών του firefox, αλλά το έχασα./

Παρατηρησα οτι και εναν "κοφτη" αμα ποσταρεις καποιο Site , με ποια φιλοσοφια / Sources παιζει ?
Το ειδα εδω

6 ώρες πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα, εγώ ψάχνω να φτιάξω τράπουλες με εκτύπωση στο πίσω μέρος των φύλλων, για να κάνουμε την πλακίτσα μας :)

Είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια από το Spam. Report me, όταν είχε ένα promotion που ερχόταν τσάμπα, με 1$. Αυτό δεν παίζει πια, οπότε από το συγκεκριμένο site βγαίνει περίπου 20$ οι 2 τράπουλες. Έχετε κάποια εναλλακτική υπόψιν σας?

Οπου ο φιλος εγραψε

http://www.Spam. Report me.com/ 

και εγινε     Spam. Report me

• Super Moderators

Δεν είναι κόφτης.

Είναι συντονιστική ενέργεια. Όχι γιατί η ανάρτηση είχε από μόνη της κάτι το επιλήψιμο: εσύ ένα παράδειγμα έδωσες, κι ευχαριστούμε γι' αυτό.

Αλλά, ήταν απλά βέβαιο πως θα βρισκόταν κάποιος να πει τι καλά που είναι εκεί,, κάποιος να διαφωνήσει, κι όπως αντιλαμβάνεσαι δεν γίνεται να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία. Και βρέθηκε. Οπότε, αφαιρέθηκε το "ερέθισμα".

• Super Moderators
Μόλις τώρα, kosmasdel είπε

Κουμπί για μεταφορά στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα δεν θα μπει στην αρχή του κάθε thread όπως ήταν και στο παλιό forum;

Στην αρχή κάθε νήματος (στη λίστα ανά ενότητα) υπάρχει μια κίτρινη κουκίδα (ή αστεράκι, αν έχεις συμμετοχή στο νήμα). Αυτό σε οδηγεί στο πρώτο μη αναγνωσμένο.

27 λεπτά πριν, Snoob είπε

Δεν είναι κόφτης.

Είναι συντονιστική ενέργεια. Όχι γιατί η ανάρτηση είχε από μόνη της κάτι το επιλήψιμο: εσύ ένα παράδειγμα έδωσες, κι ευχαριστούμε γι' αυτό.

Αλλά, ήταν απλά βέβαιο πως θα βρισκόταν κάποιος να πει τι καλά που είναι εκεί,, κάποιος να διαφωνήσει, κι όπως αντιλαμβάνεσαι δεν γίνεται να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία. Και βρέθηκε. Οπότε, αφαιρέθηκε το "ερέθισμα".

Καλησπέρα, επειδή εγώ είμαι ο εν λόγω χρήστης, θεωρώ άστοχη την παρέμβαση, αφού δεν παραβιάζει κάποιον κανονα. Δηλαδή από εδώ και στο εξής θα απαγορεύεται να δίνουμε οποιοδήποτε site σαν λινκ? Αν ναι, προτιμάτε να λέμε το όνομα του site χωρίς τα www. Και τα. Com? Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι όμως, γιατί η κουβέντα μπορεί να γίνει και χωρίς αυτά. 

Με εκτίμηση, 

Στελιος

Μπαίνω από κινητό μέσα από chrome, πατάω στα μηνύματα μου, και ενώ ανοίγει το μενού των μυνήματων μένει ανοικτό και το άλλο μενού και δεν μπορώ να πατήσω στα μυνήματα γιατί μπαίνει μπροστά το άλλο μενού. Δοκίμασα και από σκέτο ιντερνέτ πάλι το ίδιο. Έχω θέμα  εγώ ή το  site?

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα, επειδή εγώ είμαι ο εν λόγω χρήστης, θεωρώ άστοχη την παρέμβαση, αφού δεν παραβιάζει κάποιον κανονα. Δηλαδή από εδώ και στο εξής θα απαγορεύεται να δίνουμε οποιοδήποτε site σαν λινκ? Αν ναι, προτιμάτε να λέμε το όνομα του site χωρίς τα www. Και τα. Com? Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι όμως, γιατί η κουβέντα μπορεί να γίνει και χωρίς αυτά. 

Με εκτίμηση, 

Στελιος

Επειδή μιλάμε για συντονιστική ενέργεια, και εκτός του ότι δεν τις σχολιάζουμε δημόσια, δεν είμαι καν βέβαιος αν τελικά μιλάμε για την ίδια, κάνε έναν κόπο να συνεχίσουμε μέσω pm.

Στις 2/1/2018 στις 1:08 ΜΜ, sphinxgr είπε

Και εγώ αυτό ψάχνω και δεν βρίσκω. Τα θέματα που είχα απαντήσει κάποτε στο παρελθόν και αν έχουν νέες απαντήσεις. Χωρίς αυτό μου είναι αδύνατη η παρακολούθηση θεμάτων που με ενδιαφέρουν.

καλα σοβαρα τωρα? και εγω πως θα βρω τωρα τα θεματα που παρακολουθουσα?? πφφφφφφφφφ

38 λεπτά πριν, Snoob είπε

Δεν είναι κόφτης.

Είναι συντονιστική ενέργεια...

Δεν βαζει σημανση κατι σαν "διωρθωθηκε απο μπαρμπουτσαλος , λογος : χχχχχχ" , οταν κανει ενα edit ενας mod/admin , για να καταλαβαινει ο αλλος τι παιχτηκε  ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...