Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχως παρα τον κοπο των παιδιων θελω να ειμαι αντικειμενικος. Δεν ειναι ωραιο επικρατει χαος , στο ματι ειναι κατι πολυ ψυχρο ακομα και με το dark theme ...  Η επιλογη απλα γκριζου font για την πλοηγηση πανω δεξια...δεν ...button για αρχικη ....genika button design ...αγγελιες δεν υπαρχει ωρα δημοσιοοποιησης πρεπει να μπεις μεσα... θα περιμενω κανα 2 μηννο βεβαια ...εχει να γινει τρομερη δουλεια ... ειδικα με την οπτικη και τα χρωματα ... Οταν κατι ειναι τοσο επιτυχημενο....αλλαζεις λιγο πραγματα...στην τελικη αν ζητουσατε ενα donate θα ηταν ολα πιο ομαλα πιστευω...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, Snoob said:

Ολόκληρου του forum (όλων των ενοτήτων μαζί, δηλαδή) δεν πρέπει να υπάρχει.

Θα μπει αργότερα φαντάζομαι μιας και στο mobile υπάρχει εδώ και μέρες...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, McNerd είπε

πάντως τα γιουτούμπια δεν ξέρω πώς μπαίνουν

Επαναφερω το ερωτημα μιας και δεν μου εχει πετυχει ως τωρα η παραθεση βιδεο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SPANK είπε

Καλημέρα

Πάς στην ενότητα που θέλει και αριστερά το Ξεκινήστε νέο θέμα υπάρχει η επιλογή Μαρκάρισμα του forum ως αναγνωσμένο. Άν δεν σου εμφανίζεται στείλε μια photo να δούμε τι εμφανίζει εκει που πρέπει να η επιλογή

Untitled.png

2 ώρες πριν, Snoob είπε

Ολόκληρου του forum (όλων των ενοτήτων μαζί, δηλαδή) δεν πρέπει να υπάρχει.

Ανά ενότητα, είναι το εικονίδιο με τα "συννεφάκια κειμένου" στα αριστερά.

1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Θα μπει αργότερα φαντάζομαι μιας και στο mobile υπάρχει εδώ και μέρες...

Ναι παιδιά, την επιλογή για ολόκληρο το forum εννοούσα. Για κάθε ενότητα ξεχωριστά υπάρχουν οι 2 τρόποι που αναφέρατε. Έγινε, ευχαριστώ. 

Δημοσ.

να αναφερω και εγω καποια θεματα που ειδα. (δεν ξερω αν εχουν αναφερθει.)

αγγελιες.

παλια παταγα στο hardware και εβλεπα ολες τις αγγελιες που ηταν στο hardware ασχετω κατηγοριας.

τωρα αν το κανω αυτο βγαζει τις 10 τελευταιες και μετα πρεπει να παω σε καθε κατηγορια ξεχωριστα.

λιγο αβολο.

φορουμ

δεν εχει κουμπι για τα νεα θεματα.

και θα ηθελα να παω οτι στην πρωτη σελιδα τα χανεις λιγο γιατι εχει ανακατα θεματα επικαιροτητας αγγελιες και θεματα φορουμ. επισης η διαφορα μεγεθους σε καποια θεματα απο αλλα κανει το ματι να κουραζετε. δεν το θεωρω ποιο ξεκουραστο απο το παλιο.

Δημοσ.

Ερωτώ κι εγώ ξανά για "γρήγορη μετάβαση" από sub σε sub, forum σε forum (αν θεωρείται δόκιμη η κατηγοριοποίηση αυτή) κλπ, κι όχι με πάτημα fοrum-κατηγορία, επαναλάβατε.

Δημοσ.
Στις ‎5‎/‎1‎/‎2018 στις 7:42 ΠΜ, panoc είπε

Δοκιμασε αυτο

Πως εγκαθισταται αυτό?

Δε βλεπω καποιο download link:huh:

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rus είπε

Πως εγκαθισταται αυτό?

Δε βλεπω καποιο download link:huh:

Στις 4/1/2018 στις 9:36 ΜΜ, panoc είπε

Eναλακτικο theme για το φορουμ.

Περα απο τα χρωματα, εχουν αλλαχτει το μεγεθος των γραμματοσειρων, των κενων και γενικα εχει προσπαθεια για μεγιστη εκμεταλευση του χωρου.

Επισης διορθωνω το χαμενο χωρο στην αναζητηση και προστεθηκε μεγαλυτερο κενο αριστερα και δεξια απο το κιτρινο κυκλακι που μας παει στο πρωτοι μ,η διαβασμενο post ωστε να ειναι ευκολοτερη η "στοχευση" του ποντικιου.

(εγω χρησιμοποιω αυτο το link σαν bookmark -> Insomnia.gr - New posts )

Θα χρειαστειτε το stylus addon για chrome / firefox / opera.

Kατεβαζετε τα 2 script απο εδω

Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org

Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να μου δειχνεις παλι το ιδιο δε βοηθαει. Που  βρισκεται το downoad link?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rus είπε

Το να μου δειχνεις παλι το ιδιο δε βοηθαει. Που  βρισκεται το downoad link?

Βημα 1 Βαζεις το stylus addon για chrome / firefox / opera.

Βημα 2 πατας  εδω -----> https://userstyles.org/styles/153726/insomnia-gr-navy-blue-theme-main-site

Βημα 3 πατας εδω ----> https://userstyles.org/styles/153727/insomnia-navy-blue-theme-forum

Στα βηματα 2 & 3 πατα εγκατασταση στο κουμη στην μεση δεξια

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.
On 1/5/2018 at 7:32 PM, Snoob said:

Σε κάνω quote απλά για να σιγουρέψω ότι θα φτάσει το σχόλιο σε αυτιά μοντεράτορα,

Στο παλιό σάιτ όταν ήσουν μέσα σε μια ενότητα με τη λίστα των νημάτων, μπορούσες να πας με τον κέρσορα πάνω από κει που λέει πχ. "1.203 απαντήσεις" και άνοιγε παραθυράκι με όλες τους συμμετέχοντες στο νήμα και πόσα ποστς είχαν. Ανάθεμα αν το είχε προσέξει κανείς, αλλά τέλος πάντων, σε κάποια νήματα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις τα στατιστικά. Αυτό τώρα δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαγραφτηκαν 2 μηνυματα μου και δεν ηρθε ειδοποιηση.

επισης για να σβυσω ενα μηνυμα που παραμενει στην μνημη αλλα δεν εχει δημοσιευτει γραφει καθαρισμος επεξεργαστη αντι καθαρισμος σκετο. Και 3) το quote απο ipad σαν να δημιουργει προβληματα, δεν μπορεις να γραψεις στην αρχη, μετα εξαφανιζεται.

και το copy paste link αργει πολυ να εμφανιστει

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω μια απορια.

Ο χαρτης που βλεπουμε στις αγγελιες πως ακριβως λειτουργει;

Στις αγγελιες μου, μου βγαζει μια ασχετη τοποθεσια.

Δοκιμασα να το αλλαξω αλλα παλι το ιδιο σημειο μου βγαζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε υποβάθμιση η άμεση αναβάθμιση σε κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να ελπίζω?η θα πρέπει να περιμένω κάνα 8-10 χρονιά για να χαίρομαι με αυτό το τραγικό αποτέλεσμα του σήμερα?πατάω ενα θέμα και βγάζει μια τεράστια φώτο οσο το μόνιτορ μου έλεος ... κάντε κάτι να αλλάξει κάπως το σετ ... εκτός αν θέλει  ανάλυση 8 η 16κ πραγματικά αν πάτε στο σαιτ του 1999 ήταν κλάσεις ανώτερο .πλέον με το ζόρι μπαίνω επειδη πάει το χέρι και γράφει μόνο του απο συνήθεια  και ναι μην απαντήσει κάνεις να φύγω αυτό το ξέρω και απο μόνος μου.

ειλικρινά αν κάνετε donate για να το πάτε ξανά απο την αρχή το έχετε άνετα πιστεύω το χρήμα για αυτή τη δουλειά 

Επεξ/σία από kinitos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...