AlienTechGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Ψήνομαι να αγοράσω σύντομα κάποιο iPhone 6S για να αλλάξω το iPhone 5S μου, και κοιτώντας στο eBay, βρήκα αυτό:http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPhone-6S-Unlocked-Smartphone-16GB-32GB-64GB-128GB-All-Colours/292016465717?epid=216278648&hash=item43fd89a735:m:mL2VwnWQcROP4Pd5iikwHng. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για το 16GB - Unlocked - Average condition που έχει (μιας και μου είναι σχετικά αδιάφορη η εξωτερική κατάσταση), το οποίο βγαίνει στις 220 λίρες. Αξίζει πιστεύετε; Από Ελλάδα, σε αγγελίες κτλ, δε το έχω δει ποτέ σε τέτοιες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Η τιμή είναι μάλλον Legit, μιλάμε για Seller refurbished τηλέφωνο (δηλαδή τηλέφωνο το οποίο ο πωλητής, τον οποίο δεν αναγνωρίζει η Αpple, επανέφερε σε Working Condition). Εγώ προσωπικά δεν θα έμπλεκα σε τέτοιο ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικα το θεωρω ακριβο για αυτό που είναι. Μάλλον και εγω δε θα εμπλεκα και θα εδινα κάτι παραπάνω για να βρω απο Ελλάδα και να το δω με τα ματια μου. Στο κατω κατω μιλάμε για χοντρικα 270-280€ για το 6s που λες, δεν ειναι και λίγα.... ποσο εχουν δα στις αγγελίες εδώ...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasrodos29 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Η τιμή για 5s είναι ακριβή με τόσα βρίσκεις 6s Ελλάδα αν κοιτάξεις και σε καλή κατάσταση στις αγγελίες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα