petranthe Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ωραία ρολόγια, εάν φυσικά δέν είναι πρωταπριλιάτικη τρολιά, για xfr 2.0 όμως θα θέλει x470. To XFR 2 θα λειτουργεί μια χαρά και με τα τωρινά chipset. Το Preciston Boost overdrive θα είναι χαρακτηριστικό των νέων chipset. Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν και τρομερή σημασία αν κλοκάρεις manually όπως οι περισσότεροι θα κάνουν. Πιστεύω τα 4.3 all cores θα τα πιάνουν οι περισσότεροι στον 2700Χ. Προφανώς θα θέλει καλύτερη ψύξη. Τώρα για 4.4-4.5 θα είναι λίγο δυσκολότερο αλλά νομίζω όχι ακατόρθωτο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από petranthe
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μιας και οταν βγηκαν οι ryzen στην ουσια νικησαν τους τοτε ιντελ, αλλα με τους coffee lake τα πραγματα ηρθαν στα ισα τους ειδικοτερα για gaming τι πιστευετε οτι θα γινει με τους zen+ ? Η εξτρα αποδοση θα μπορεσει να φτασει τους καφεδες? Ειχαν πει και για λιγο καλυτερο single thread performance.. Το σκεφτομαι σοβαρα για zen+ για να φυγω απο haswell.
petranthe Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε Μιας και οταν βγηκαν οι ryzen στην ουσια νικησαν τους τοτε ιντελ, αλλα με τους coffee lake τα πραγματα ηρθαν στα ισα τους ειδικοτερα για gaming τι πιστευετε οτι θα γινει με τους zen+ ? Η εξτρα αποδοση θα μπορεσει να φτασει τους καφεδες? Ειχαν πει και για λιγο καλυτερο single thread performance.. Το σκεφτομαι σοβαρα για zen+ για να φυγω απο haswell. Σε περίπου 10 μέρες θα μάθουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν και να περάσουν σε single core perf τους coffee πάντως. Σε multithread φυσικά θα είναι πιο πάνω άνετα. 1
johnychliaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 https://www.techpowerup.com/243006/asrock-x470-taichi-and-x470-taichi-ultimate-pictured
cpc464 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 4:00 ΜΜ, petranthe είπε To XFR 2 θα λειτουργεί μια χαρά και με τα τωρινά chipset. Το Preciston Boost overdrive θα είναι χαρακτηριστικό των νέων chipset. Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν και τρομερή σημασία αν κλοκάρεις manually όπως οι περισσότεροι θα κάνουν. Πιστεύω τα 4.3 all cores θα τα πιάνουν οι περισσότεροι στον 2700Χ. Προφανώς θα θέλει καλύτερη ψύξη. Τώρα για 4.4-4.5 θα είναι λίγο δυσκολότερο αλλά νομίζω όχι ακατόρθωτο. "Worthy of note as well is that XFR 2.0 requires a 400 series board to work. ?" μέσα στο άρθρο το είδα.
petranthe Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε "Worthy of note as well is that XFR 2.0 requires a 400 series board to work. ?" μέσα στο άρθρο το είδα.
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε "Worthy of note as well is that XFR 2.0 requires a 400 series board to work. ?" μέσα στο άρθρο το είδα. Παντως αν εχει περασει κανενας modded bios στις τωρινες μητρικες με τον τελευταιο agesa υπαρχει σαν επιλογη στο bios το xfr2. Επισης απο την αλλη εβδομαδα νομιζω πως θα βγει νεος agesa για τις 3xx μητρικες να δουμε τι αλλαγες θα υπαρξουν. Παντως απο οτι εχω διαβασει εχει πεσει πολυ δουλεια απο τους κατασκευαστες για τις νεες μητρικες γτ στην σειρα 3xx τα εχουν κανει ψιλο σκατα.
cpc464 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, petranthe είπε Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Παντως αν εχει περασει κανενας modded bios στις τωρινες μητρικες με τον τελευταιο agesa υπαρχει σαν επιλογη στο bios το xfr2. Επισης απο την αλλη εβδομαδα νομιζω πως θα βγει νεος agesa για τις 3xx μητρικες να δουμε τι αλλαγες θα υπαρξουν. Παντως απο οτι εχω διαβασει εχει πεσει πολυ δουλεια απο τους κατασκευαστες για τις νεες μητρικες γτ στην σειρα 3xx τα εχουν κανει ψιλο σκατα. Μακάρι , πάντως έχω ακούσει τόσα για τα 2 τελευταία bios update που δέν τα έκανα.
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, cpc464 είπε Μακάρι , πάντως έχω ακούσει τόσα για τα 2 τελευταία bios update που δέν τα έκανα. Βασικα τα τελευταια εχουν να υποστηριξουν ryzen /ryzen g/ ryzen 2xxx οποτε το βλεπω ψιλολογικο να τα εχουν κανει λιγο μπαχαλο πιο πολυ σε θεματα μνημων γτ σε αποψη επεξεργαστων εγω δεν εχω κανενα θεμα.
cpc464 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Βασικα τα τελευταια εχουν να υποστηριξουν ryzen /ryzen g/ ryzen 2xxx οποτε το βλεπω ψιλολογικο να τα εχουν κανει λιγο μπαχαλο πιο πολυ σε θεματα μνημων γτ σε αποψη επεξεργαστων εγω δεν εχω κανενα θεμα. Όσοι έκαναν ανανέωση με msi γκρινιάζουν για τους agesa και πώς τους έκανε χάλια τα setting στις μνήμες.
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Όσοι έκαναν ανανέωση με msi γκρινιάζουν για τους agesa και πώς τους έκανε χάλια τα setting στις μνήμες. Ισχυει νομιζω για τις περισσοτερες μητρικες ,εγω στην prime κατεβασα το procODT απο τα 53 στα 48ohm και επαιξαν stable ,ισως εχουν γινει καποιες αλλαγες στους νεους agesa που θελουν ψαξιμο προς το παρον δεν ξερω.
ilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Όσοι έκαναν ανανέωση με msi γκρινιάζουν για τους agesa και πώς τους έκανε χάλια τα setting στις μνήμες. Βασικά τουλάχιστον για τις pro carbon και krait τα πιο stable είναι αυτά που βγήκαν τον Αύγουστο/Σεπτέμβρη (agesa 1.0.0.6). Από εκεί και πέρα είναι αχαρτογράφητα ύδατα. Τα τελευταία πχ πρόσθεσαν την δυνατότητα να τρέξεις τις μνήμες σε dividers που δεν υπήρχαν ως τώρα (πχ 3000), αλλά από την άλλη κάναν την μ@κ@κία να σου κάνουν force 1.3v min vcore για οποιοδήποτε oc. 1 βήμα μπρος 10 πίσω δηλαδή.
dimtsef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 κανα νεότερο για τους B450 ρε παιδια??? ποτε θα βγουν ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα