venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ηρθε ο Μεσσιας να μας μαθει τα sat boxes, το kodi και τα ψαγμενα plugins, τους Ρωσους και που βρισκαμε και θα βρουμε 4k περιεχομενο τοσα χρονια. Νομιζει οτι τρωμε αμασητη την τροφη και ηρθε να μας ξυπνησει. Αντε μεχρι την γωνια ρε τρολ να δεις αν ερχομαι που φασκεις και αντιφασκεις σε ολο το τοπικ απλα για να ασχολείται ο κοσμος μαζι σου. Είσαι η ετυμολογία της λεξης τρολ στο λεξικο. Καπιταλες, wall street, προβατα, δικες, bitrate τα έχεις κανει ενα αχταρμα μεσα στο μυαλό σου και αναθεμα και αν καταλαβαίνεις και εσυ τι εχεις πλασει στο φανταστικό σου κοσμο. Το θέμα είναι μια 88αρα oled state of the art tv και το εχεις αναγει στο ζητω η τρέλα. Δεν μου λες μάστορα; Μέχρι πριν να αναφερθώ εγώ για την τιμή bitrate της νοβα και του οτε,είχες κάνει τηλεφωνάκι για να μάθεις σε τι τιμή παίζουν τα full hd κανάλια τους ή αγόρασες γουρούνι στο σακί; Δεν χρειάστηκε να το τσεκάρετε γιατί ήταν αυτονόητο πως θα παίζανε στα 25 Mbps για αυτό και γίνατε συνδρομητές,σωστά;
strawman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Just now, venturis said: Δεν μου λες μάστορα; Μέχρι πριν να αναφερθώ εγώ για την τιμή bitrate της νοβα και του οτε,είχες κάνει τηλεφωνάκι για να μάθεις σε τι τιμή παίζουν τα full hd κανάλια τους ή αγόρασες γουρούνι στο σακί; Δεν χρειάστηκε να το τσεκάρετε γιατί ήταν αυτονόητο πως θα παίζανε στα 25 Mbps για αυτό και γίνατε συνδρομητές,σωστά; Eγω εγινα συνδρομητης γιατι ηθελα formula 1 και μπαλα. Η ποιοτητα καλυτερα απο τα κλασσικα καναλια ηταν ουτως η αλλος, αλλη επιλογη δεν υπηρχε, αρα εντελοπαντελως αδιαφορο ηταν το αν εχει bitrate 25, 5 η 0.
leftpc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, leftpc είπε Να σε ρωτήσω κι εγώ 3 πραγματάκια αν ξέρει κανείς... 1ον η πιο ακριβή 4κ hdr oled tv πόσο bitrate μπορεί να επεξεργαστεί και να αποδώσει;30 bits,10 bits ή περισσότερα;κατεβασμένο αρχείο προφανώς. 2ον οι 4κ επαγγελματικές κάμερες για γυρίσματα ταινιών-εκπομπών κτλ με τι bitrate τραβάνε; 3ον μια 4k hdr x265 hvec 2ωρη ταινία με το πραγματικό bitrate της κάμερας,πόσα terabyte μπορεί να είναι; Καμία απάντηση;
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ρε 11 σελιδες για την 88αρα 8κ oled? Ειχε πολυ απηχηση το θεμα τελικα!Και απ ΄ο,τι βλεπω και διαβαζω, μιας και το site ειναι σαν να ξανα αρχισε απο την αρχη(ολικη αναβαθμιση) εχουν πεσει κι απανω κατ απανω οι mods και δεν αφηνουν τιποτε να πεσει χαμω....! Ωραια ξεκινησαμε! Venturis καλως ηρθες στο site! Τα καραβια τα εχει ο μπαμπας η΄ πανε ολα?
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ρε 11 σελιδες για την 88αρα 8κ oled? Ειχε πολυ απηχηση το θεμα τελικα!Και απ ΄ο,τι βλεπω και διαβαζω, μιας και το site ειναι σαν να ξανα αρχισε απο την αρχη(ολικη αναβαθμιση) εχουν πεσει κι απανω κατ απανω οι mods και δεν αφηνουν τιποτε να πεσει χαμω....! Ωραια ξεκινησαμε! Venturis καλως ηρθες στο site! Τα καραβια τα εχει ο μπαμπας η΄ πανε ολα? Του τα φάγε ο μάστορας γιος σε Ρώσους και στο χρηματιστήριο. 1
Odyss3us Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 δεν αποκλειεται ναναι και ο γιος του Peppa απο εποχης συνδεσης με Χ-treme
kordas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Έχω παρακολουθήσει ταινία στο προηγούμενο μοντέλο με τις 77" και ήταν εντυπωσιακή...
Homecinemakias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Τέτοιες τηλεοράσεις δεν τις θέλει κανείς για να βλέπει ειδήσεις σε υψηλή ανάλυση κλπ όπως λέει κάποιος πιο πάνω αλλα για κινηματογραφικές ταινίες κυρίως. Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις!
tiniakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Που είναι ο Μάστορας παιδιά; Μήπως βλέπει netflix στην 4Κ Tv του και ντρέπεται να το πει;
geologo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/1/2018 στις 7:55 ΜΜ, Anaisthitos είπε 8k τιμη Δεν νομίζω να ξεπεράσει τις 30....με 40.... κάπου εκεί θα κυμανθεί....
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, tiniakos είπε Που είναι ο Μάστορας παιδιά; Μήπως βλέπει netflix στην 4Κ Tv του και ντρέπεται να το πει; Μάλλον μπανιαρίστηκε γιατί έχει να μπει αρκετό καιρό.
nectons Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αναρωτιέμαι θα έχει και ενσωματωμένο player για τέτοια αρχεία? Ποιο χρήσιμη την φαντάζομαι για μόνιτορ παρά για τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα