Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

σε 5 χρονια ονειρευεσαι να αγορασεις 8k τηλεοραση με 1500 ευρω; εκει θες να καταληξεις τοσες σελιδες; :lol:

Ωιμε τζαμπα η "μυημενη" κατηχηση για το bandwidth

Σε 5 χρόνια με 1500 ευρώ θα αγοράζεις 8Κ τηλεόραση.Remember me! Κάθε 5-7 χρόνια έχουμε αλλαγή ανάλυσης.Έχω τηλεόραση 4Κ εδώ και 2+ χρόνια.2+5=7

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, venturis said:

Θα μου επιτρέψετε να σας κάνω και μια ερώτηση εγκυκλοπαιδικής φύσεως;

Πόσα ζευγάρια που παντρεύονται βιντεοσκοπούν την τελετή σε 4K ανάλυση και πόσοι φωτογράφοι-συνεργεία βιντεοσκοπήσεων
γάμων στην Ελλάδα έχουν τον εξοπλισμό και προσφέρουν βιντεοσκόπηση σε 4Κ και σε ροή δεομένων π.χ. 80-100mbps;

Γνωρίζετε; Απο εγκυκλοπαιδική σκοπιά ρωτώ για να μάθω τι παίζει σε αυτό το κομμάτι

οι φωτογραφοι πλεον καλυπτουν τους γαμους ακομα και με drone οπου, μαντεψε τι, γραφουν σε 4k 

ποιος καθεται να βλεπει στο ιντερνετ τελετες γαμων -ανεξαρτητως αναλυσης-  ειναι αλλο θεμα και  βιτσιο του καθενος και μπραβο του :D

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

οι φωτογραφοι πλεον καλυπτουν τους γαμους και με drone οπου, μαντεψε τι, γραφουν σε 4k 

τωρα ποιος καθεται να βλεπει στο ιντερνετ τελετες γαμων ανεξαρτητως αναλυσης  ειναι αλλο θεμα και  βιτσιο του καθενος και μπραβο του :D

Αγαπητε μου,με απογοητεύεις.Μου μιλάς για drone 4Κ όταν η τελευταία έκδοση του Phantom στα full extra κοστίζει 1500-1700 ευρώ

1700 ευρώ για επαγγελματική βιντεοκάμερα 4k δεν φτάνουν ούτε για στραγάλια.

Εγω μιλώ για επαγγελματίες φωτογράφους που κάνουν δουλειά σωστή και όχι για αρπακολατζήδες που π.χ. χρησιμοποιούν τις φωτογραφικές
μηχανές για βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, venturis said:

Σε 5 χρόνια με 1500 ευρώ θα αγοράζεις 8Κ τηλεόραση.Remember me! Κάθε 5-7 χρόνια έχουμε αλλαγή ανάλυσης.Έχω τηλεόραση 4Κ εδώ και 2+ χρόνια.2+5=7

δε ξερω αν παρατηρησες ενα "και" πριν τη λεξη drone,

το ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ μου, η αναλυση απο μονη της δεν λεει τιποτα -ασχετως περιεχομενου- αν ειναι κουφια απο μεσα,

απο περισυ εχουν βγει 4k τηλεορασεις με 500 ευρω  αλλα αν τις συγκρινεις  με αυτες των  1500+ και ειδικοτερα με OLED δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους

τα γραπτα σου δειχνουν κλασσικο  tech junkie που τυφλωνεται  στη μαχη των κουφιων χαρακτηριστικων αντι της συνολικης εικονας / εμπειριας χρησης

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

το ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ μου, η αναλυση απο μονη της δεν λεει τιποτα -ασχετως περιεχομενου- αν ειναι κουφια απο μεσα,

απο περισυ εχουν βγει 4k τηλεορασεις με 500 ευρω  αλλα αν τις συγκρινεςι με αυτες των 1500+ δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους

τα γραπτα σου δειχνουν κλασσικο  tech junkie που τυφλωνεται  στη μαχη των κουφιων χαρακτηριστικων αντι της συνολικης εμπειριας χρησης

Τι να την κάνεις την ferrari αν δεν έχεις δρόμο να την τρέξεις; Δώρο να σου την κάνουν άχρηστη θα είναι.

Τι να την κάνεις την 4K OLED των 55 ιντσών όταν στις 100 ώρες τηλεθέασης οι 80 θα είναι στα 1080 και οι 20 θα είναι στα 2160
και αυτά τα 2160 θα είναι στα 25 και 30 mbps;

Για να σου βγουν τα κουκιά θα αγοράσεις καμιά βιντεοκάμερα να βιντεοσκοπείς την γκομενά σου όταν θα είσαι διακοπές στα 2160-100mbps για να
δικαιολογήσεις την αγορά της 4K OLED ή θα την δεις καλλιτέχνης και θα οργώσεις την Ελλάδα βιντεοσκοπόντας τις ομορφιές της;

Επεξ/σία από venturis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα λόγια μου έρχεσαι Μπομπ. 

Ο άλλος με την 4Κ γυναικάρα  και εσύ με την 480p γκόμενα να αγκωμαχας με το datsun να ανέβεις την ανηφόρα και ο άλλος με τα αμορτισέρ του τζιπ Mercedes να απολαμβάνει τη θέα ακόμη και αν  δεν υπάρχει δρόμος. 

Εγώ με την 4Κ να βλέπω 2160 σειραρα από netflix  ξαπλωμένος στον καναπέ  μου και εσύ να βλέπεις 576i στην 21"Crt γιατί κρατάς 15 χρόνια λεφτά για να πάρεις 8Κ.

Επεξ/σία από tiniakos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, venturis είπε

Έχω τηλεόραση 4Κ εδώ και 2+ χρόνια.2+5=7

33 λεπτά πριν, venturis είπε

Τι να την κάνεις την 4K OLED των 55 ιντσών όταν στις 100 ώρες τηλεθέασης οι 80 θα είναι στα 1080 και οι 20 θα είναι στα 2160
και αυτά τα 2160 θα είναι στα 25 και 30 mbps;

Για να σου βγουν τα κουκιά θα αγοράσεις καμιά βιντεοκάμερα να βιντεοσκοπείς την γκομενά σου όταν θα είσαι διακοπές στα 2160-100mbps για να
δικαιολογήσεις την αγορά της 4K OLED ή θα την δεις καλλιτέχνης και θα οργώσεις την Ελλάδα βιντεοσκοπόντας τις ομορφιές της;

Εσύ γιατί την πήρες την 4Κ και μάλιστα πριν 2 χρόνια που το 4Κ content ήταν σχεδόν ανύπαρκτο και οι 4Κ πολύ πιο ακριβές; Θύμα και εσύ;

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Στα λόγια μου έρχεσαι Μπομπ. 

Ο άλλος με την 4Κ γυναικάρα  και εσύ με την 480p γκόμενα να αγκωμαχας με το datsun να ανέβεις την ανηφόρα και ο άλλος με τα αμορτισέρ του τζιπ Mercedes να απολαμβάνει τη θέα ακόμη και αν  δεν υπάρχει δρόμος. 

Εγώ με την 4Κ να βλέπω 2160 σειραρα από netflix  ξαπλωμένος στον καναπέ  μου και εσύ να βλέπεις 576i στην 21"Crt γιατί κρατάς 15 χρόνια λεφτά για να πάρεις 8Κ.

"Εγώ με την 4Κ να βλέπω 2160 σειραρα από netflix  ξαπλωμένος στον καναπέ  μου"

Μου θύμισες τον χάρυ κλυν που καθόταν στην παράγκα απο το μαντρί του έχοντας βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τα πρόβατα απο την τηλεόραση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, venturis said:

Σας προκαλώ να κάνετε ένα πείραμα για να δείτε το επίπεδο της τεχνολογικής γνώσης που υπάρχει στην Ελλάδα.

Θα τηλεφωνήσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ote και της forthnet και θα τους πείτε.Θέλω να γίνω συνδρομητής,μπορείτε
να μου πείτε την ροή δεδομένων που έχουν τα full hd κανάλια σας;

Πιστεύετε πως θα γνωρίζουν να σας απαντήσουν;

Πιστευω οτι δεν ειναι η δουλεια τους να γνωριζουν. Σαν να περνεις στην γραμματεα του γιατρου να ρωτησεις τι παθηση εχεις. Θα σε συνδεσουν στο καταλληλο τμημα να σου απαντησουν.

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
1 hour ago, venturis said:

Λοιπόν νεαρούλη κοίταξε να δεις που θα καταλήξουμε δια της λογικής σκέψης

Όπως πολύ καλά έχετε διαπιστώσει όλοι,είμαι ένας εναντίον όλων.Απο την μια πλευρά εγώ και απο την άλλη όλοι οι υπόλοιποι του φορουμ.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως εγω είμαι βλάκας.Όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι έξυπνος ένω όποιος συμφωνεί είναι βλάκας.

Μαζί μου δεν συμφωνείς κανείς,άρα όλοι εδώ μέσα είστε έξυπνοι.

Σε ερωτω λοιπόν.Πως γίνεται σε μια χώρα που οι πολίτες της είναι έξυπνοι,η χώρα να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση ακόμη
και απο τις φτωχές χώρες της Αφρικής;

Όποιος απαντήσει στην ερωτησή μου κερδίζει ένα κουτί λουκούμια!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Όταν είσαι μέρος της μάζας και δεν έχεις δική σου άποψη,τότε να ξέρεις κάτι δεν πάει καλά.

Στο σπήλαιο του Πλάτωνα η μάζα κοιμάται και ο ένας είναι απελευθερωμένος

Αν έχετε επιχειρήματα ανατρέψτε την συλλογιστική μου διαφορετικά,φάτε ποπ κορν παρέα με την 4k oled σας

Τρομερο επιχειρημα, ανατριχιασα.

Αμα βγω και πω οτι ο γαιδαρος πεταει, ολοι θα ειστε εναντιον μου. Θα ειμαι εγω εναντια σε ολο το forum. Αρα με την τρομερη επιχειρηματολογια σου, θα εχω δικιο και ο γαιδαρος πεταει. Ooookay

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εσύ γιατί την πήρες την 4Κ και μάλιστα πριν 2 χρόνια που το 4Κ content ήταν σχεδόν ανύπαρκτο και οι 4Κ πολύ πιο ακριβές; Θύμα και εσύ;

Πριν απο δυο χρόνια το υλικό ήταν ανύπαρκτο;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Με το που πατούσα το κουμπάκι της τηλεόρασης,τσουπ στην οθόνη είχα 24 ώρες το 24 ωρο δωρεάν 4k υλικό

Δημοσ.

Ηρθε ο Μεσσιας να μας μαθει τα sat boxes, το kodi και τα ψαγμενα plugins, τους Ρωσους και που βρισκαμε και θα βρουμε 4k περιεχομενο τοσα  χρονια. Νομιζει οτι τρωμε αμασητη την τροφη και ηρθε να μας ξυπνησει. Αντε μεχρι την γωνια ρε τρολ να δεις αν ερχομαι που φασκεις και αντιφασκεις σε ολο το τοπικ απλα για να ασχολείται ο κοσμος μαζι σου. Είσαι η ετυμολογία της λεξης τρολ στο λεξικο.  Καπιταλες, wall street, προβατα, δικες, bitrate τα έχεις κανει ενα αχταρμα μεσα στο μυαλό σου και αναθεμα και αν καταλαβαίνεις και εσυ τι εχεις πλασει στο φανταστικό σου κοσμο. Το θέμα είναι μια 88αρα oled state of the art tv και το εχεις αναγει στο ζητω η τρέλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κι εγώ 3 πραγματάκια αν ξέρει κανείς...

1ον η πιο ακριβή 4κ hdr oled tv πόσο bitrate μπορεί να επεξεργαστεί και να αποδώσει;30 bits,10 bits ή περισσότερα;κατεβασμένο αρχείο προφανώς.

2ον οι 4κ επαγγελματικές κάμερες για γυρίσματα ταινιών-εκπομπών κτλ με τι bitrate τραβάνε;

3ον μια 4k hdr x265 hvec 2ωρη ταινία με το πραγματικό bitrate της κάμερας,πόσα terabyte μπορεί να είναι;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, strawman είπε

Τρομερο επιχειρημα, ανατριχιασα.

Αμα βγω και πω οτι ο γαιδαρος πεταει, ολοι θα ειστε εναντιον μου. Θα ειμαι εγω εναντια σε ολο το forum. Αρα με την τρομερη επιχειρηματολογια σου, θα εχω δικιο και ο γαιδαρος πεταει. Ooookay

Απάντηση στην παρακάτω ερώτηση έχεις;

Σε ερωτω λοιπόν.Πως γίνεται σε μια χώρα που οι πολίτες της είναι έξυπνοι,η χώρα να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση ακόμη

Άσε την ζωολογία στην άκρη και απάντησε στην καυτή πατάτα.

Δημοσ.
2 minutes ago, venturis said:

Απάντηση στην παρακάτω ερώτηση έχεις;

Άσε την ζωολογία στην άκρη και απάντησε στην καυτή πατάτα.

Tι να απαντησω, ειναι προφανες οτι το επιχειρημα σου ειναι λαθος, σου εξηγησα ηδη το λογο. Ειτε ο γαιδαρος πεταει, ειτε το επιχειρημα σου μπαζει. Διαλεξε τι απο τα 2 ισχυει και πες μου. 

Το επιχειρημα σου συνοψιζεται στον εξης συλλογισμο, τον οποιο αναλυω σε formal argument

1) Η πλειονοτητα των Ελληνων ειναι χαζοι

2) Η πλειονοτητα ενος Ελληνικου forum διαφωνει μαζι μου

Συμπερασμα) Αρα εχω δικιο.

Το επιχειρημα σου μπαζει απο το λιγοτερο 3 τρυπες (τοσες μετρησα, προχειρα προχειρα), αν δεν τις βλεπεις ειτε δεν εισαι τοσο εξυπνος ειτε trollaris. Διαλεξε και παρε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...