Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν ο Porg (για τους παλιούς που ξέρουν) κι ο Federer ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργείται ο Venturis. Απλά εξαιρετικός...

• Thanks 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, venturis είπε

Θυμάσαι την εποχή που ο κάθε τσοπάνης την είχε δει επενδυτής; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την τεχνολογία.
Επειδή έγινε προσιτή στο κάθε τσοπάνη,όλοι το παίζουν τεχνολογικοι γκουρού

Βρε φίλε μου, μην συνεχίζεις, σε έχουν πάρει στο ψιλό. Αν συνεχίσεις σε βλέπω να αλλάζεις account γιατί κανείς δεν θα σε παίρνει πια στα σοβαρά. Μάλιστα θα σου έλεγα να κάνεις ήδη καινούργιο account και να μπεις με μεγαλύτερη νηφαλιότητα στο forum...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε απέναντι σου αφού είπες ότι είμαστε ανίδεοι και άσχετοι. 

Μην φάσκεις και αντιφάσκεις. 

Μην βάζεις στο "στομα" μου λόγια που δεν είπα.Εγώ είπα το εξής απλό

Όταν,λοιπόν,στον φηφιακό κόσμο δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε αυτόματα τον άλλο τον βαφτίζουμε ως τρολ.
Αντίθετα,αν σε ένα δικαστήριο δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε χάνουμε την δίκη και πάμε φυλακή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, venturis said:

Το ποσό 1500 ευρώ το ορίζεις εσύ.Ένα παιδί της wallstreet για παράδειγμα θα θεωρούσε ελεεινή και τρισάθλια μια τηλεόραση των 1500 ευρώ.

Θα θεωρούσε πως μια αξιόλογη τηλεόραση κοστίζει τουλάχιστον 4-5 χιλιάρικα.Κάτω απο αυτό το όριο θα ήταν για αυτόν το χάος.

Ελπίζω (τρόπος του λέγειν βεβαίως-βεβαίως με τα άτομα που έχω βρει εδώ μέσα) να καταλαβαίνετε τι εστί αξιολογώ την τεχνολογία με βάση τα χρήματα που έχω στην τσέπη μου

σαφως και οριζω και με τα δικα μου μετρα παρολαυτα ομως υπαρχει κι ενα διαχρονικο αντικειμενικο οριο τιμης ως προς την ποιοτητα 

παρακολουθοντας εδω και δεκαετιες την τεχνολογια και στις τηλεορασεις δε θυμαμαι να υπηρξε καλη TV  -ανεξαρτητως μεγεθους- κατω απο 1500 ευρω

πχ η πρωτη μου plasma 42" που ηταν μια Hitachi 6-7ης γενιας αντιστοιχης της Kuro 12 χρονια πριν κοστιζε γυρω στα 2.700 ευρω... 

επισης σε μια τηλεοραση που δινεις τουλαχιστον 1,5 χιλιαρικο ειναι επενδυση 5-10ετιας ειδικα οταν ξερεις τί και ποτε το παιρνεις

στο σπιτι εχω 43αρι 4k LG  Pc monitor και την 55αρα Oled της LG μοντελο 2017 

πλεον βλεπω ολα τα subscribed channels -και οχι μονο- απο τη TV! η αναλυση μπορει να μην ειναι παντα 4k ομως το προσεγγιζει και η διαφορα στη ποιοτητα εικονας ειναι απεριγραπτη!

τις προαλλες πετυχα τον King-Kong στο Star και κολλησα αφου μου επεσε το σαγονι απο τις σκηνες με το απολυτο μαυρο και την ευκρινεια! μονο σε σινεμα εχω ξαναδει κατι τετοιο και πλεον το εχω μεσα στο σπιτι μου

το 4k ειναι μονο ενα απο τα παρα πολλα features που εχουν οι συγχρονες OLED smart tvs σε αντιθεση με τις τηλεορασεις των 500 ευρω που σου πετανε ενα 4k +HDR και μεσα ειναι κουφιες

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, venturis είπε

Θυμάσαι την εποχή που ο κάθε τσοπάνης την είχε δει επενδυτής; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την τεχνολογία.
Επειδή έγινε προσιτή στο κάθε τσοπάνη,όλοι το παίζουν τεχνολογικοι γκουρού

4 λεπτά πριν, venturis είπε

Μην βάζεις στο "στομα" μου λόγια που δεν είπα.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, venturis είπε

Σας προκαλώ να κάνετε ένα πείραμα για να δείτε το επίπεδο της τεχνολογικής γνώσης που υπάρχει στην Ελλάδα.

Θα τηλεφωνήσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ote και της forthnet και θα τους πείτε.Θέλω να γίνω συνδρομητής,μπορείτε
να μου πείτε την ροή δεδομένων που έχουν τα full hd κανάλια σας;

Πιστεύετε πως θα γνωρίζουν να σας απαντήσουν;

Επίσης,απο τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές των δυο συνδρομητικών υπηρεσίων,ποιος πελάτης πριν γίνει συνδρομητής
ρώτησε τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες για την τιμή των bitrate των 1080p καναλιών που πρόσφεραν;

Ουδείς! Επειδή εκτός απο συνδρομητές στο Netflix είναι σίγουρο πως είστε και συνδρομητές της nova και του ote,νομίζω
πως δικαιούστε ένα τηλεφωνάκι για να μάθετε σε ποια εξευτελιστική τιμή bitrate πετάτε τα λεφτά σας

Ο μηχανικός δεν χρειάζεται ούτε να πάρει τηλέφωνο,ούτε να είναι συνδρομητής για να το γνωρίζει.
Έχει τα οργανάκια του και ελέγχει τις παραμέτρους απο τον δορυφόρο.

Ο μηχανικός εννίοτε μπορεί να διαθέτει τα λεφτά να αγοράσει lamborgini,αλλά επειδή είναι στο κουρμπέτι της τεχνολογίας
έχει οργανάκια και μετράει τα χαρακτηριστικά της lamborgini ώστε να δει αν συμφέρει η αγορά της ή όχι.

Τα παιδιά της wallstreet δεν έχουν τα οργανάκια και την γνώση γιατί είναι αμερικανάκια και όχι μαστόρια.
Οπότε αγοράζουν lamborgini που στα χαρτιά φαίνονται 500 άλογα και στην πράξη 100.

Όταν,λοιπόν,στον φηφιακό κόσμο δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε αυτόματα τον άλλο τον βαφτίζουμε ως τρολ.

Αντίθετα,αν σε ένα δικαστήριο δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε χάνουμε την δίκη και πάμε φυλακή

Μηχανικε 25 ευρα το μηνα τους δινουμε να ουμε μην ειμαστε και πλεονεκται.

Και δεν χρειαζεται μηχανημα να μετρησεις τα bitrate σε Cosmote TV,  σκετο το ματι φτανει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Βρε φίλε μου, μην συνεχίζεις, σε έχουν πάρει στο ψιλό. Αν συνεχίσεις σε βλέπω να αλλάζεις account γιατί κανείς δεν θα σε παίρνει πια στα σοβαρά. Μάλιστα θα σου έλεγα να κάνεις ήδη καινούργιο account και να μπεις με μεγαλύτερη νηφαλιότητα στο forum...

Λοιπόν νεαρούλη κοίταξε να δεις που θα καταλήξουμε δια της λογικής σκέψης

Όπως πολύ καλά έχετε διαπιστώσει όλοι,είμαι ένας εναντίον όλων.Απο την μια πλευρά εγώ και απο την άλλη όλοι οι υπόλοιποι του φορουμ.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως εγω είμαι βλάκας.Όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι έξυπνος ένω όποιος συμφωνεί είναι βλάκας.

Μαζί μου δεν συμφωνείς κανείς,άρα όλοι εδώ μέσα είστε έξυπνοι.

Σε ερωτω λοιπόν.Πως γίνεται σε μια χώρα που οι πολίτες της είναι έξυπνοι,η χώρα να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση ακόμη
και απο τις φτωχές χώρες της Αφρικής;

Όποιος απαντήσει στην ερωτησή μου κερδίζει ένα κουτί λουκούμια!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Όταν είσαι μέρος της μάζας και δεν έχεις δική σου άποψη,τότε να ξέρεις κάτι δεν πάει καλά.

Στο σπήλαιο του Πλάτωνα η μάζα κοιμάται και ο ένας είναι απελευθερωμένος

Αν έχετε επιχειρήματα ανατρέψτε την συλλογιστική μου διαφορετικά,φάτε ποπ κορν παρέα με την 4k oled σας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Μηχανικε 25 ευρα το μηνα τους δινουμε να ουμε μην ειμαστε και πλεονεκται.

Και δεν χρειαζεται μηχανημα να μετρησεις τα bitrate σε Cosmote TV,  σκετο το ματι φτανει.

Συνάδελφε έχεις πάει σε άλλη διάσταση το γνωστικό αντικείμενο

Έχεις κάνει τα μάτια σου μπιτρειτομετρα; Εγώ είμαι της παλιάς σχολής.Συμβουλεύομαι το οργανάκι

Εγω πάντως με 25 ευρώ το μήνα προτιμώ να πληρώνω τον μαύρο να μου κάνει αέρα τα παπάκια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, venturis είπε

Συνάδελφε έχεις πάει σε άλλη διάσταση το γνωστικό αντικείμενο

Έχεις κάνει τα μάτια σου μπιτρειτομετρα; Εγώ είμαι της παλιάς σχολής.Συμβουλεύομαι το οργανάκι

Εγω πάντως με 25 ευρώ το μήνα προτιμώ να πληρώνω τον μαύρο να μου κάνει αέρα τα παπάκια

Οχι ρε δε με καταλαβες εννοω οτι ειναι χαλια, δεν ειμαι μηχανικος εγω.
Ωπα βγαλαμε και βιτσια τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Οχι ρε δε με καταλαβες εννοω οτι ειναι χαλια, δεν ειμαι μηχανικος εγω.
Ωπα βγαλαμε και βιτσια τωρα.

25 ευρω το μηνα χ 12 μήνες =300 ευρώ το χρόνο

300 ευρώ χ 5 χρόνια=1500

Σε 5 χρόνια που θα κυκλοφορήσουν οι 8Κ τηλεοράσεις θα έχετε πληρώσει 1500 σε συνδρομή,ενώ εγώ θα τα έχω στον κουμπαρά μου και θα αγοράσω μια 8Κ ενώ εσείς θα είστε ακόμη στην 4Κ

Τι σας λέω τώρα,ε; Αυτό ως ορολογία λέγεται διαχείριση οικονομικών πόρων;

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Επεξ/σία από venturis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, venturis είπε

25 ευρω το μηνα χ 12 μήνες =300 ευρώ το χρόνο

300 ευρώ χ 5 χρόνια=1500

Σε 5 χρόνια που θα κυκλοφορήσουν οι 8Κ τηλεοράσεις θα έχετε πληρώσει 1500 σε συνδρομή,ενώ εγώ θα τα έχω στον κουμπαρά μου και θα αγοράσω μια 8Κ ενώ εσείς θα είστε ακόμη στην 4Κ

Τι σας λέω τώρα,ε; Αυτό ως ορολογία λέγεται διαχείριση πόρων;

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ΣΣωραιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, venturis said:

σε 5 χρονια ονειρευεσαι να αγορασεις 8k τηλεοραση με 1500 ευρω; εκει θες να καταληξεις τοσες σελιδες; :lol:

Ωιμε τζαμπα η "μυημενη" κατηχηση για το bandwidth

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, venturis είπε

Μην βάζεις στο "στομα" μου λόγια που δεν είπα.Εγώ είπα το εξής απλό

Για σίδερα μας βλέπω, τώρα φυλακή θα είναι, τρελάδικο θα είναι δεν ξέρω. 

Δημοσ.

Θα μου επιτρέψετε να σας κάνω και μια ερώτηση εγκυκλοπαιδικής φύσεως;

Πόσα ζευγάρια που παντρεύονται βιντεοσκοπούν την τελετή σε 4K ανάλυση και πόσοι φωτογράφοι-συνεργεία βιντεοσκοπήσεων
γάμων στην Ελλάδα έχουν τον εξοπλισμό και προσφέρουν βιντεοσκόπηση σε 4Κ και σε ροή δεομένων π.χ. 80-100mbps;

Γνωρίζετε; Απο εγκυκλοπαιδική σκοπιά ρωτώ για να μάθω τι παίζει σε αυτό το κομμάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...