ScorpioX777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, venturis είπε Αγαπητέ, αν ο μηχανικός της αντιπροσωπείας της lamborghini δεν έχει τα λεφτά να αγοράσει lamborghini αλλά εσύ που είσαι παιδί της wallstreet έχεις αγοράσει 5-6 κομμάτια για χαβαλέ,δεν σημαίνει πως ξέρεις και την τεχνολογία του αυτοκινήτου. Αλλό πράγμα είναι ο μηχανικός και άλλο πράγμα ο καταναλωτής.Αυτό πότε θα το καταλάβετε; Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να με πείσετε οτι είστε καταναλωτές και όχι μηχανικοί,σας λέω πως το έχω καταλάβει αλλά εσείς εξακολουθείτε να παίζετε το "βιολί" σας Άραγε εσείς θα καταλάβετε οτι δεν είμαι καταναλωτής αλλά μηχανικός; Απο οτι καταλαβα αγαπητε μηχανικε το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις λεφτα. Η πιο σωστη λυση θα ηταν αντι να μπαινεις εδω και να εξαπολυεις το μενος σου σε ανθρωπους που δεν ξερεις χανοντας τον χρονο σου, να εβρισκες εναν τροπο να αποκτησεις. 1
Dam_Peristeriws Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΤΟΧΟΣ OLED 55" 1080p. ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4K ΣΕ ΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ (OI ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ HDR ;h 10bit ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ) ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ OLED. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Dam_Peristeriws 1
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΤΟΧΟΣ OLED 55" 1080p. ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4K ΣΕ ΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ (OI ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ HDR ;h 10bit ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ) ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ OLED. Ειχα διαβασει παλιοτερα σε reviews οτι τα 1080p μοντελα ειχαν προβλημα με τα pixel, τα καινουργια τα 4K τα εχουν βελτιωσει πολυ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από ScorpioX777
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΤΟΧΟΣ OLED 55" 1080p. ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4K (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΑΟΥΜΕ ΤΟ HDR Η ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ) ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ OLED. Αν και δεν ειναι το θεμα αυτο εδω αρα δεν ειναι της παρουσης, συνεπως δεν υπηρχε και λογος να υπαρξει τετοια συζητηση αυτο ειναι ενα σοβαρο θεμα με πολλους κατασκευαστες. Και ειναι θεμα μεγαλο προσωπικα δεν εχει τυχει με καμια τηλεοραση μου ή μονιτορ στα τοσα χρονια, ειμαι απο τους τυχερους αν μου συνεβαινε θα ζητουσα DOA αμεσα με επιτακτικο τροπο ή θα πιεζα καταστασεις. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο αυτο και το εντονo backlight bleed (τρως το glow στη μαπα αν εχεις και εντονο bleed αστα) στα IPS panel που κατα βαση ειχα τοσα χρονια. Και σαφεστατα η ποιοτητα του πανελ (oled στην προκειμενη) δεν εχει να κανει με την αναλυση του. Δυο διαφορετικα πραγματα. Οποτε ναι μια χαρα ειναι η τηλεοραση σου αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το θεμα μας θεωρω. 8 λεπτά πριν, venturis είπε αυθαδιάζεις και δεν κάνει! Μην ρίχνεις το καταναλωτικό σου επίπεδο! Στάσου στο ύψος των καταναλωτικών περιστάσεων! Aει ρε τρολ σου απαντησα και σοβαρα σε κανα δυο ποστ.. λολ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΤΟΧΟΣ OLED 55" 1080p. ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4K (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΑΟΥΜΕ ΤΟ HDR Η ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ) ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ OLED. Τα καμμένα pixel σε αποστάσεις θέασης σαλονιού δεν είναι πρόβλημα.Πρόβλημα είναι σε αποστάσεις θέασης γραφείου. Όταν έχεις την οθόνη στα 3 μέτρα μπορεί να αντιληφθεί το μάτι 1-2 καμμένα pixel; Όταν όμως έχεις την οθόνη στα 30 εκατοστά εκεί βγάζει μάτι το πράγμα Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από venturis
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΤΟΧΟΣ OLED 55" 1080p. ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4K ΣΕ ΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ (OI ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ HDR ;h 10bit ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ) ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ PIXEL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ OLED. Επειδή έχω 4Κ oled, δεν βρήκα καμένο Pixel. Αλλά στα 4Κ και να υπήρχε δεν θα φαινότανε, τόσο μικρά που είναι. Πάντως το καλό είναι ότι λόγω του τρόπου λειτουργίας της oled, δεν μπορει να έχει κολλημένο pixel που το θεωρώ χειρότερο. Επίσης στα 2,5 μέτρα κάνοντας γρήγορη εναλλαγή μεταξύ 4Κ φώτο και 1080φώτο, η 2η φαίνεται πιο θολή. Αν δεν έκανα την γρήγορη εναλλαγή δεν θα μπορούσα να το καταλάβω ότι υπάρχει διαφορά.
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Αν και δεν ειναι το θεμα αυτο εδω αρα δεν ειναι της παρουσης, συνεπως δεν υπηρχε και λογος να υπαρξει τετοια συζητηση αυτο ειναι ενα σοβαρο θεμα με πολλους κατασκευαστες. Και ειναι θεμα μεγαλο προσωπικα δεν εχει τυχει με καμια τηλεοραση μου ή μονιτορ στα τοσα χρονια, ειμαι απο τους τυχερους αν μου συνεβαινε θα ζητουσα DOA αμεσα με επιτακτικο τροπο ή θα πιεζα καταστασεις. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο αυτο και το εντονo backlight bleed (τρως το glow στη μαπα αν εχεις και εντονο bleed αστα) στα IPS panel που κατα βαση ειχα τοσα χρονια. Και σαφεστατα η ποιοτητα του πανελ (oled στην προκειμενη) δεν εχει να κανει με την αναλυση του. Δυο διαφορετικα πραγματα. Οποτε ναι μια χαρα ειναι η τηλεοραση σου αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το θεμα μας θεωρω. Aει ρε τρολ σου απαντησα και σοβαρα σε κανα δυο ποστ.. λολ Σας προκαλώ να κάνετε ένα πείραμα για να δείτε το επίπεδο της τεχνολογικής γνώσης που υπάρχει στην Ελλάδα. Θα τηλεφωνήσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ote και της forthnet και θα τους πείτε.Θέλω να γίνω συνδρομητής,μπορείτε να μου πείτε την ροή δεδομένων που έχουν τα full hd κανάλια σας; Πιστεύετε πως θα γνωρίζουν να σας απαντήσουν; Επίσης,απο τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές των δυο συνδρομητικών υπηρεσίων,ποιος πελάτης πριν γίνει συνδρομητής ρώτησε τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες για την τιμή των bitrate των 1080p καναλιών που πρόσφεραν; Ουδείς! Επειδή εκτός απο συνδρομητές στο Netflix είναι σίγουρο πως είστε και συνδρομητές της nova και του ote,νομίζω πως δικαιούστε ένα τηλεφωνάκι για να μάθετε σε ποια εξευτελιστική τιμή bitrate πετάτε τα λεφτά σας Ο μηχανικός δεν χρειάζεται ούτε να πάρει τηλέφωνο,ούτε να είναι συνδρομητής για να το γνωρίζει. Έχει τα οργανάκια του και ελέγχει τις παραμέτρους απο τον δορυφόρο. Ο μηχανικός εννίοτε μπορεί να διαθέτει τα λεφτά να αγοράσει lamborgini,αλλά επειδή είναι στο κουρμπέτι της τεχνολογίας έχει οργανάκια και μετράει τα χαρακτηριστικά της lamborgini ώστε να δει αν συμφέρει η αγορά της ή όχι. Τα παιδιά της wallstreet δεν έχουν τα οργανάκια και την γνώση γιατί είναι αμερικανάκια και όχι μαστόρια. Οπότε αγοράζουν lamborgini που στα χαρτιά φαίνονται 500 άλογα και στην πράξη 100. Όταν,λοιπόν,στον φηφιακό κόσμο δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε αυτόματα τον άλλο τον βαφτίζουμε ως τρολ. Αντίθετα,αν σε ένα δικαστήριο δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε χάνουμε την δίκη και πάμε φυλακή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρκουδέηδες! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
pedrojay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, venturis είπε μπλα μπλα μπλα
Odyss3us Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 1/2/2018 at 11:55 AM, momentum said: Mην πλανασαι απο 2-3 φτηνο υλοποιησεις, το κοστος της μεσης OLED τιμαται πανω απο 3+ χιλιαρικα. με 1500 ευρω σημερα αγοραζεις μακραν την καλυτερη τηλεοραση your money can buy... το μαυρο τους και η ευκρινεια τους δεν εχει καμια σχεση ακομα και με τη καλυτερη plasma, οι 55αρες OLED της LG οταν κυκλοφορησαν τον Μαρτιο του 2017 ειχαν 3000, δεν προκειται να πεσουν παρακατω, σε λιγο θα αποσυρθουν και θα πλασαριστουν εκ νεου παλι σε υψηλες τιμες τα μοντελα του 2018, οι τιμες δεν θα πεσουν στο αμεσο μελλον ακομα και η Samsung που προωθει τις δικες της QLED που ειναι κατωτερες και φθηνοτερες τεχνολογικα και κατασκευαστικα επιλεγει να τις διαθετει σε τιμες OLED το 2017 ειναι κομβικο ετος για τις OLED τηλεορασεις στο εξωτερικο τουλαχιστον, οπου εχουν ωριμασει απο καθε αποψη και ειναι προσιτες οσο ποτε, μη περιμενει κανεις να αγορασει σε 1-2 χρονια με 500-700 ευρω 4k OLED δε προκειται να συμβει Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Odyss3us 1
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Θέλετε να σας πω και ένα μυστικό; Όταν βλέπετε π.χ. έναν αγώνα champions league,αυτός στην κονσόλα του ote έρχεται στα 18 ,στα 20 μπορεί και στα 27 mbps. Εκεί στην κονσόλα του Ote γίνεται ένα ωραίοτατο downscaling στα 8 και 10 mbps και σας το πλασάρει ως hi-end συνδρομητική υπηρεσία. Έρχεστε λοιπόν ως πανέξυπνα γατάκια και μου λέτε πως βλέπετε ωραιότατη εικόνα στην πανάκριβη full-hd τηλεορασή σας στα κανάλια του ote. Που την βρήκατε την ωραία εικόνα; Ζείτε σε placebo καταστάσεις! Απο πότε τα 8 και 10 mbps δίνουν ωραία εικόνα; Όταν μιλάς και ο άλλος δεν μπορεί να σε καταλάβει γιατί είναι φύση και θέση ντάβανος,νιώθει έναν θόρυβο γύρω του. Τον θόρυβο του μπλα-μπλα-μπλα.
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Είσαι απίστευτος Μπομπ μάστορα. Δώσε συμβουλές και για αγάπη, έρωτα, χρηματιστήριο, στοίχημα κτλ. Δώσε γνώση στο φτωχό λαό.
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, tiniakos είπε Είσαι απίστευτος Μπομπ μάστορα. Δώσε συμβουλές και για αγάπη, έρωτα, χρηματιστήριο, στοίχημα κτλ. Δώσε γνώση στο φτωχό λαό. Περιμένω να επιχειρηματολογήσεις αλλά δεν το κάνεις.Γιατί; Έχεις ρεπό σήμερα; Μην μιλάς για χρηματιστήριο γιατί είναι πονεμένη ιστορία. Θυμάσαι την εποχή που ο κάθε τσοπάνης την είχε δει επενδυτής; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την τεχνολογία. Επειδή έγινε προσιτή στο κάθε τσοπάνη,όλοι το παίζουν τεχνολογικοι γκουρού
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Odyss3us είπε με 1500 ευρω σημερα αγοραζεις μακραν την καλυτερη τηλεοραση your money can buy... το μαυρο τους και η ευκρινεια τους δεν εχει καμια σχεση ακομα και με τη καλυτερη plasma, οι 55αρες OLED της LG οταν κυκλοφορησαν τον Μαρτιο του 2017 ειχαν 3000, δεν προκειται να πεσουν παρακατω, σε λιγο θα αποσυρθουν και θα πλασαριστουν εκ νεου παλι σε υψηλες τιμες τα μοντελα του 2018, οι τιμες δε θα πεσουν στο αμεσο μελλον ακομα και η Samsung που προωθει τις QLED ενω ειναι κατωτερες και φθηνοτερες τεχνολογικα και κατασκευαστικα επιλεγει να τις διαθετει σε τιμες OLED το 2017 ειναι κομβικο ετος για τις OLED τηλεορασεις στο εξωτερικο τουλαχιστον που εχουν ωριμασει απο καθε αποψη και ειναι προσιτες οσο ποτε, μη περιμενει κανεις να αγορασει σε 1-2 χρονια με 500-700 ευρω 4k OLED δε προκειται να συμβει Το ποσό 1500 ευρώ το ορίζεις εσύ.Ένα παιδί της wallstreet για παράδειγμα θα θεωρούσε ελεεινή και τρισάθλια μια τηλεόραση των 1500 ευρώ. Θα θεωρούσε πως μια αξιόλογη τηλεόραση κοστίζει τουλάχιστον 4-5 χιλιάρικα.Κάτω απο αυτό το όριο θα ήταν για αυτόν το χάος. Ελπίζω (τρόπος του λέγειν βεβαίως-βεβαίως με τα άτομα που έχω βρει εδώ μέσα) να καταλαβαίνετε τι εστί αξιολογώ την τεχνολογία με βάση τα χρήματα που έχω στην τσέπη μου Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από venturis
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε απέναντι σου αφού είπες ότι είμαστε ανίδεοι και άσχετοι. Μην φάσκεις και αντιφάσκεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα