Expecto Patronum Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Σε 42' led και το 1080p με τα blu disks παίζει απλά τζάμι...το 4k θα είναι για άλλα τόσα χρόνια και το 8k σε άλλα μετά χρόνια. Μην λέμε και οτι το 1080p εξαφανίστηκε. Έλεος...όσοι γράφετε τέτοια θέλω να μάθω έχετε ή θα έχετε 200' και άνω στα σπίτια σας;
venturis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε PC gaming σε 4k και console gaming, movies με real 4k ultra HD/HDR περιεχομενο, amazon, netflix σε 4k hdr/dolby vision περιεχομενο και σιγα σιγα και παρακολουθηση videos σε 4k σε youtube,vimeo κ.ο.κ. Aλλο να λεμε οτι ειναι τελειωμενο το 1080p που ειναι σαφεστατα μεγαλη υπερβολη και ανυποστατο και αλλο να πηγαινουμε στον αντιποδα και να λεμε οτι δεν εχουν χρησιμοτητα οι 4k TVs. Επισης η TV του θεματος ειναι ενα niche market προιον, ειναι μια ματια στο μελλον, το αν εχει εφαρμογη στην καθημερινοτητα την δεδομενη στιγμη ειναι αλλο πραγμα. Δεν βγαζει αυτη την TV για να πουλησει η LG, πιο πολυ διαφημιση ειναι για τα μελλοντικα προιοντα. Και σαφεστατα σε τεχνολογικο φορουμ βρισκομαστε και θα το σχολιασουμε και καποιοι απο εμας θα το θαυμασουμε σαν tech enthusiasts.. Αλλωστε εχω μαθει στην ζωη μου να μην μηδενιζω οτι δεν μπορω να εχω. Δεν μας λες όμως και το πόσο κοστίζει το κουστουμάκι για συνδρομή στα amazon, netflix σε 4k hdr/dolby vision και για PC gaming σε 4k και μας στεναχωρείς. Αν είναι να τα σκάμε χοντρά για να δούμε 4Κ τότε αγαπητέ δεν θα πάρουμε,ευχαριστούμε πολύ. Διότι θα έρθει μετά κάποιος άλλος φραγκάτος και θα σου πει πως με τα φράγκα του απολαμβάνει 8Κ διότι έχει αγοράσει κινηματογραφική καμερα που βιντεοσκοπει στα 8κ,έχει ήδη τηλεόραση 8Κ και παέι λέγοντας. Δεν μιλάμε για κατανάλωση τεχνολογίας με βάση τα φράγκα.Δεν είμαστε νεόπλουτοι που θέλουμε να κάνουμε το κομμάτι μας στους γείτονες.Είμαστε μυημένοι της τεχνολογίας και προσπαθούμε να βρούμε την χρυσή τομη,το να καταναλώνουμε κορυφαία τεχνολογια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
venturis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Σε 42' led και το 1080p με τα blu disks παίζει απλά τζάμι...το 4k θα είναι για άλλα τόσα χρόνια και το 8k σε άλλα μετά χρόνια. Μην λέμε και οτι το 1080p εξαφανίστηκε. Έλεος...όσοι γράφετε τέτοια θέλω να μάθω έχετε ή θα έχετε 200' και άνω στα σπίτια σας; To 1080p είναι το χθες,το 2160p είναι το σήμερα και το 4320p είναι το αύριο. Όσοι γουστάρουν παίζουν με το χτες,άλλοι παίζουν με το σήμερα και άλλοι προσδοκούν το αύριο Αν δεις το 2160p σε Blu disks σε μια oled μεγάλων διαστάσεων,θα ακούς για 1080p και θα φτύνεις το 1080p αλλά και αυτόν που μιλάει για 1080p Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από venturis
ELMastas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ σαν γενικό συμπέρασμα προς τα εκεί πάμε,όμως το 1080p παραμένει το "σήμερα" για τον περισσότερο κόσμο και οχι το "χθές" Το 4Κ που λές στήν Oled σίγουρα τα σπάει όμως για να μην είμαστε και υπερβολικοί γιατί και το αληθινό 1080p σε καλή Oled είναι πολύ καλό,γιατί το αποδίδει η τηλεόραση τόσο καλά,έχω δει αρκετό περιεχόμενο σε τέτοια TV στα 1080p που πατάει και πιο φτηνές 4Κ "μη Oled" οπότε οχι και να το φτύνουμε το καυμένο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από ELMastas 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, venturis είπε Δεν μας λες όμως και το πόσο κοστίζει το κουστουμάκι για συνδρομή στα amazon, netflix σε 4k hdr/dolby vision και για PC gaming σε 4k και μας στεναχωρείς. Αν είναι να τα σκάμε χοντρά για να δούμε 4Κ τότε αγαπητέ δεν θα πάρουμε,ευχαριστούμε πολύ. Διότι θα έρθει μετά κάποιος άλλος φραγκάτος και θα σου πει πως με τα φράγκα του απολαμβάνει 8Κ διότι έχει αγοράσει κινηματογραφική καμερα που βιντεοσκοπει στα 8κ,έχει ήδη τηλεόραση 8Κ και παέι λέγοντας. Δεν μιλάμε για κατανάλωση τεχνολογίας με βάση τα φράγκα.Δεν είμαστε νεόπλουτοι που θέλουμε να κάνουμε το κομμάτι μας στους γείτονες.Είμαστε μυημένοι της τεχνολογίας και προσπαθούμε να βρούμε την χρυσή τομη,το να καταναλώνουμε κορυφαία τεχνολογια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βrute-force καταναλωτικές τακτικές μόνο οι ηλίθιοι χρησιμοποιούν. Δεν σου ζητησα να παρεις τιποτα ουτε ειπα σε κανενα να παρει, ουτε με ενδιαφερει τι κανεις εσυ, ουτε αν θα ερθει καποιος με 8k μαγκια του αν το κανει, εγω για εμενα μιλαω. Και δεν ηξερα οτι επρεπε να σε ενημερωσω κιολας για το τι θα κανω συγνωμη ρε συ.. Την επομενη φορα θα παρω την αδεια σου για το τι ειναι σωστο και τι οχι.. Πολυ αρπαγμενο σε βρισκω με τον καινουριο χρονο και με το συμπαθειο επειδη δεν σε ξερω κιολας κοιτα χαλαρωσε λιγακι και μαζεψε την γλωσσα σου με τους παιδαριωδεις χαρακτηρισμους σου, γιατι το υφακι σου δεν μου αρεσει καθολου.. Θα σε βαλουμε και εποπτη στην τσεπη μας. Eσυ κανε οτι γουσταρεις, πες οτι θες αλλα γενικευσεις στυλ εξυπνος εγω χαζοι οι υπολοιποι ειδικα οταν θα μου αναφερεσαι σε πρωτο προσωπο κομμενες. Ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω. Τις θεωριες σου αλλου, δεν με ενδιαφερουν οι αποψεις σου ελπιζω να εγινα κατανοητος,αν δεν το πηρες χαμπαρι σε αγνοω δυο σελιδες που κανεις rage posting. Ο διαλογος μαζι σου κομμενος γιατι δεν μου αρεσει το στυλ σου απλα και κατανοητα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r 2
Dts_Dimensions Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλή πρόταση, αλλά τι mainstream ρε παιδιά... Ακόμη με την LG 42 FHD είμαστε και αν δεν χαλάσει δεν προχωράμε σε αγορά 4Κ, το οποίο 4Κ το θεωρώ εντελώς άχρηστο, εκτός βέβαια αν ενοικιάζεις DVD's ή κατεβάζεις 4Κ ταινίες από την έως 24Mbps σύνδεσή σου με πραγματική ταχύτητα στα 8Mbps!!! Mε αυτά τα δεδομένα δυστυχώς δεν πείθω την σύζυγο για αγορά νέας... Μάλλον θα παραμείνει το σεμεδάκι στην υπάρχουσα για 5 με 6 black Fridays ακόμα, ανευ απροόπτου!!!!!!!!
bill987 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dts_Dimensions είπε Πολύ καλή πρόταση, αλλά τι mainstream ρε παιδιά... Ακόμη με την LG 42 FHD είμαστε και αν δεν χαλάσει δεν προχωράμε σε αγορά 4Κ, το οποίο 4Κ το θεωρώ εντελώς άχρηστο, εκτός βέβαια αν ενοικιάζεις DVD's ή κατεβάζεις 4Κ ταινίες από την έως 24Mbps σύνδεσή σου με πραγματική ταχύτητα στα 8Mbps!!! Mε αυτά τα δεδομένα δυστυχώς δεν πείθω την σύζυγο για αγορά νέας... Μάλλον θα παραμείνει το σεμεδάκι στην υπάρχουσα για 5 με 6 black Fridays ακόμα, ανευ απροόπτου!!!!!!!! Βρε ποια σύζυγο, ούτε τον εαυτό μου δεν μπορώ να πείσω με όλα τα ανωτέρω!!
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Venturis το στυλ γραφής σου μου θυμίζει τους κάγκουρες μιας παρέας που έχουν γεννηθεί με γνώση, τα ξέρουν όλα, έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές παρόλα αυτά οι άλλοι που αποκαλούν άσχετους και ηλίθιους στο τέλος φεύγουν αγκαλιά με τις 8Κ κοπέλες και αυτοί πάντα μένουν με τις 480p γκόμενες. Καλή Χρονιά εύχομαι με 4Κ υλικό για εμάς τα κοροϊδα που τα σκάμε τζάμπα στην αμερικανιά του netflix και απολαμβάνουμε τα 4Κ video της φωτογραφικής μας στις 55 4Κ ίντσες. 1 1
heros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Για ακόμη μία φορά είμαστε μπροστά σε προσπάθεια των εταιρειών να σπρώξουν τις πωλήσεις τους σε κάτι καινουργιο αλλά όχι και υποχρεωτικά χρήσιμο.. Να θυμίσω τις Curved οθόνες καθώς και το ..εγκαταλλελημένο πλέον 3d.. Για τα 8Κ ισχύει όσα λεγόντουσαν και πριν κανενα 2 χρόνια για τα 4Κ Πόσο ορατά είναι από το ανθρώπινο μάτι? και βέβαια τι περιεχόμενο υπάρχει....Για το πρώτο πιστεύω ότι ίσως για μαι οθόνη 100 ιντσών που την βλέπεις από το 1-1.5 μέτρα ναι η διαφορά να είναι ορατή.. Για την ακρίβεια όσοι έχετε ήδη 4κ τηλεοράσεις ανεξάρτητα μεγέθους.. παγώστε μια εικόνα και πλησιάστε σιγά σιγά την τηλεόραση ώσπου να μπορείτε να διακρίνεται τα subpixels της οθόνης..... Σε αυτήν την απόσταση θέασης και για αυτό το μέγεθος οθόνης θα χρειαστήτε 8κ!!!!!!(θα εκπλαγήτε πόσο κοντά στην οθόνη είναι αυτό...) εγώ πρός το παρόν είμαι στα 1080p τοσο σε τηλεόραση όσο και σε projector.. και εδώ θα μείνω για κάποια χρόνια μέχρι να χαλάσει κάτι από αυτά!!! Βλέπω από τα 4 μέτρα σε τηλεόραση 55'' και οθόνη προβολέα 106''. Για την τηλεόραση δεν το συζητάω....για τον προβολέα για να δώ τα pixels πρέπει να πλησιάσω ατα 2.5μ περίπου...
*nenya* Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Προλαβαίνω άραγε να μετακομίσω σε μεγαλύτερο σπίτι για να χωρέσει στο σαλόνι μου;
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτός ο "θυμός" και η γκρίνια ότι η εταιρείες προσπαθούν να μας εκμεταλλευτούν και να μας υποχρεώσουν σε αχρείαστες αγορές. Αν πιστεύεις ότι δεν το χρειάζεσαι μην το αγοράζεις, τόσο απλά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Όσο για την γκρίνια για το ότι βγάζουν τηλεοράσεις με υψηλές αναλύσεις χωρίς να υπάρχει content, ε κάπως πρέπει να γίνει μία αρχή. Προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει content υψηλής ανάλυσης χωρίς να έχει γίνει προέλαση του αντίστοιχου hardware. Οπότε αναγκαστικά πρώτα θα βγουν οι τηλεοράσεις και μετά το content. Και αντί να κοροϊδεύετε τους early adopters θα πρέπει είστε ευγνώμονες γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινότανε ποτέ mainstream η τεχνολογία. Αυτό που διακρίνω πίσω από την γκρίνια είναι κόμπλεξ, παρά δικαιολογημένη αντίδραση. Ούτε εγώ έχω λεφτά, κόβω από αλλού για να απολαμβάνω την τεχνολογία, αλλά δεν γκρινιάζω. Συνέχεια γκρίνια, γιατί βγήκε νέα cpu, γιατί βγήκε κιόλας το επόμενο μοντέλο κινητού, τι να την κάνουμε τόση μνήμη, τι να την κάνουμε τόση ανάλυση κτλ. Όσοι δεν θέλετε μην αγοράζετε, τόσο απλά. Μην φοβάστε για τους υπόλοιπους, θα βρούμε τρόπο να αξιοποιήσουμε την καινούργια τεχνολογία.... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac 6
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτός ο "θυμός" και η γκρίνια ότι η εταιρείες προσπαθούν να μας εκμεταλλευτούν και να μας υποχρεώσουν σε αχρείαστες αγορές. Αν πιστεύεις ότι δεν το χρειάζεσαι μην το αγοράζεις, τόσο απλά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Όσο για την γκρίνια για το ότι βγάζουν τηλεοράσεις με υψηλές αναλύσεις χωρίς να υπάρχει content, ε κάπως πρέπει να γίνει μία αρχή. Προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει content υψηλής ανάλυσης χωρίς να έχει γίνει προέλαση του αντίστοιχου hardware. Οπότε αναγκαστικά πρώτα θα βγουν οι τηλεοράσεις και μετά το content. Και αντί να κοροϊδεύετε τους early adopters θα πρέπει είστε ευγνώμονες γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινότανε ποτέ mainstream η τεχνολογία. Αυτό που διακρίνω πίσω από την γκρίνια είναι κόμπλεξ, παρά δικαιολογημένη αντίδραση. Ούτε εγώ έχω λεφτά, κόβω από αλλού για να απολαμβάνω την τεχνολογία, αλλά δεν γκρινιάζω. Συνέχεια γκρίνια, γιατί βγήκε νέα cpu, γιατί βγήκε κιόλας το επόμενο μοντέλο κινητού, τι να την κάνουμε τόση μνήμη, τι να την κάνουμε τόση ανάλυση κτλ. Όσοι δεν θέλετε μην αγοράζετε, τόσο απλά. Μην φοβάστε για τους υπόλοιπους, θα βρούμε τρόπο να αξιοποιήσουμε την καινούργια τεχνολογία.... 41 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτός ο "θυμός" και η γκρίνια ότι η εταιρείες προσπαθούν να μας εκμεταλλευτούν και να μας υποχρεώσουν σε αχρείαστες αγορές. Αν πιστεύεις ότι δεν το χρειάζεσαι μην το αγοράζεις, τόσο απλά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Όσο για την γκρίνια για το ότι βγάζουν τηλεοράσεις με υψηλές αναλύσεις χωρίς να υπάρχει content, ε κάπως πρέπει να γίνει μία αρχή. Προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει content υψηλής ανάλυσης χωρίς να έχει γίνει προέλαση του αντίστοιχου hardware. Οπότε αναγκαστικά πρώτα θα βγουν οι τηλεοράσεις και μετά το content. Και αντί να κοροϊδεύετε τους early adopters θα πρέπει είστε ευγνώμονες γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινότανε ποτέ mainstream η τεχνολογία. Αυτό που διακρίνω πίσω από την γκρίνια είναι κόμπλεξ, παρά δικαιολογημένη αντίδραση. Ούτε εγώ έχω λεφτά, κόβω από αλλού για να απολαμβάνω την τεχνολογία, αλλά δεν γκρινιάζω. Συνέχεια γκρίνια, γιατί βγήκε νέα cpu, γιατί βγήκε κιόλας το επόμενο μοντέλο κινητού, τι να την κάνουμε τόση μνήμη, τι να την κάνουμε τόση ανάλυση κτλ. Όσοι δεν θέλετε μην αγοράζετε, τόσο απλά. Μην φοβάστε για τους υπόλοιπους, θα βρούμε τρόπο να αξιοποιήσουμε την καινούργια τεχνολογία.... Υπάρχει μια βασική αρχή η οποία λέει,καταναλώνω υψηλή τεχνολογία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Θα αγόραζες ένα αυτοκίνητο που θα είχε 500 ίππους αλλά θα σου έκαιγε 1 λίτρο βενζίνης το χιλιόμετρο; Αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ μέσα για αυτό και σας αποκαλώ άσχετους.Κάποιοι δεν τους ενδιαφέρει η καταπάτηση αυτής της αρχής για τους δικούς τους λόγους.Μαγκιά τους θα μου πειτέ και θα συμφωνήσω,αλλά αυτοί οι κάποιοι δεν έχουν το δικαιώμα να ομιλούν. Αυτοι ας καθίσουν στα αυγά τους και να απολαμβάνουν την φεράρι τους που θέλει μισο βυτιοφόρο βενζίνης για να διανύσει μια απόσταση 100 χιλιομέτρων. Οι μυημένοι προσπαθούν στην εκάστοτε τεχνολογική στιγμή να οδηγούν φεραρι που για απόσταση 100 χιλιομέτρων θα χρειαστούν ένα λίτρο βενζίνης και όχι ένα ολόκληρο πρατήριο βενζίνης. Το να αγοράζω μια 4Κ οθόνη και να πρέπει να πληρώνω νταβατζιλίκι π.χ. στο netflix δεν είναι τεχνολογική γνώση αλλά καταναλωτική ηλιθιότητα.
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, venturis είπε Υπάρχει μια βασική αρχή η οποία λέει,καταναλώνω υψηλή τεχνολογία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Θα αγόραζες ένα αυτοκίνητο που θα είχε 500 ίππους αλλά θα σου έκαιγε 1 λίτρο βενζίνης το χιλιόμετρο; Αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ μέσα για αυτό και σας αποκαλώ άσχετους.Κάποιοι δεν τους ενδιαφέρει η καταπάτηση αυτής της αρχής για τους δικούς τους λόγους.Μαγκιά τους θα μου πειτέ και θα συμφωνήσω,αλλά αυτοί οι κάποιοι δεν έχουν το δικαιώμα να ομιλούν. Αυτοι ας καθίσουν στα αυγά τους και να απολαμβάνουν την φεράρι τους που θέλει μισο βυτιοφόρο βενζίνης για να διανύσει μια απόσταση 100 χιλιομέτρων. Οι μυημένοι προσπαθούν στην εκάστοτε τεχνολογική στιγμή να οδηγούν φεραρι που για απόσταση 100 χιλιομέτρων θα χρειαστούν ένα λίτρο βενζίνης και όχι ένα ολόκληρο πρατήριο βενζίνης. Το να αγοράζω μια 4Κ οθόνη και να πρέπει να πληρώνω νταβατζιλίκι π.χ. στο netflix δεν είναι τεχνολογική γνώση αλλά καταναλωτική ηλιθιότητα. Υπάρχει κάτι χειρότερο από την τεχνολογική ηλιθιότητα. Λέγεται ανάρμοστη συμπεριφορά και σε αυτό φαίνεται ότι αριστεύεις.
venturis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Venturis το στυλ γραφής σου μου θυμίζει τους κάγκουρες μιας παρέας που έχουν γεννηθεί με γνώση, τα ξέρουν όλα, έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές παρόλα αυτά οι άλλοι που αποκαλούν άσχετους και ηλίθιους στο τέλος φεύγουν αγκαλιά με τις 8Κ κοπέλες και αυτοί πάντα μένουν με τις 480p γκόμενες. Καλή Χρονιά εύχομαι με 4Κ υλικό για εμάς τα κοροϊδα που τα σκάμε τζάμπα στην αμερικανιά του netflix και απολαμβάνουμε τα 4Κ video της φωτογραφικής μας στις 55 4Κ ίντσες. Αγαπητέ, αν ο μηχανικός της αντιπροσωπείας της lamborghini δεν έχει τα λεφτά να αγοράσει lamborghini αλλά εσύ που είσαι παιδί της wallstreet έχεις αγοράσει 5-6 κομμάτια για χαβαλέ,δεν σημαίνει πως ξέρεις και την τεχνολογία του αυτοκινήτου. Αλλό πράγμα είναι ο μηχανικός και άλλο πράγμα ο καταναλωτής.Αυτό πότε θα το καταλάβετε; Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να με πείσετε οτι είστε καταναλωτές και όχι μηχανικοί,σας λέω πως το έχω καταλάβει αλλά εσείς εξακολουθείτε να παίζετε το "βιολί" σας Άραγε εσείς θα καταλάβετε οτι δεν είμαι καταναλωτής αλλά μηχανικός;
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λες ρε εχεις ξεφυγει; Θα μας κανεις και μαθηματα τι θα γραφουμε εδω μεσα; Τι θα αγορασουμε; Ποιος εισαι εσυ και για ποιες βασικες αρχες μιλας που αυθαιρετα εχεις βγαλει μονος σου και μας τις αραδιαζεις εδω σαν πολυτιμες γραφες; Δεν φτανει που ανεχομαστε τις ανυποστατες βλακειες που γραφεις εδω και ποσες σελιδες γεματος μενος και κομπλεξ ανεξηγητο θα μας φιμωσεις κιολας; Ρε την παλευεις καθολου; Τι ειναι αυτα που γραφεις; Εχεις καταλαβει οτι σε εχουν παρει ολοι στο ψιλο και σε κοροιδευουν; Οτι οποιαδηποτε διαθεση και να ειχε καποιος να συζητησει μαζι σου σοβαρα και να παραθεσει επιχειρηματα χανεται γιατι απλα προκαλεις αφθονο γελιο και τιποτα παραπερα; Νομιζεις οτι επειδη δεν σου απανταμε με επιχειρηματα δεν εχουμε τι να πουμε; Σε πληροφορω οτι δεν σου απανταμε γιατι το ανηψι μου στο δημοτικο ποιο μεθοδικα και σωστα γραφει απο εσενα παλιοτρολ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα