coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να το δει κάποιος που γνωρίζει..θεωρώ με τα συμπτώματα που αναφέρεις, είναι θέμα τροφοδοσίας στο υπόλοιπο σύστημα.
iCyd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 To πηγα σε ειδικο εξω και μου ειπε "Δοκιμασα πολλα πραγματα , μαλλον ειναι η μητρικη και δεν αξιζει να φτιαχτει" .
Agmourk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 On 1/9/2018 at 1:07 PM, iCyd said: To πηγα σε ειδικο εξω και μου ειπε "Δοκιμασα πολλα πραγματα , μαλλον ειναι η μητρικη και δεν αξιζει να φτιαχτει" . Βγάλε μπαταρία, βγάλε καλώδιο και πάτα το power για κανα λεπτό (Μέτρα από μέσα σου έως το 40 το λιγότερο). Δεν είδα να αναφέρεις αν το έκανες. Συνήθως κάποια κυκλώματα εσωτερικά κρατάνε ρεύμα, και μπλοκάρουν από υπερφόρτωση. Οπότε εσύ, πατώντας το power για λίγη ώρα, αποφορτίζεις όλο το μηχάνημα. Και συνδέεις απευθείας τον υπολογιστή με τον φορτιστή χωρις μπαταρία για να δείς αν δουλεύει. Θαρρώ πως το έχεις κάνει (ή έστω ο τεχνικός που το πήγες) αλλά δεν είδα να αναφέρεται κάπου και στο προτείνω.
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 15/01/2018 στις 12:12 ΠΜ, Agmourk είπε Βγάλε μπαταρία, βγάλε καλώδιο και πάτα το power για κανα λεπτό (Μέτρα από μέσα σου έως το 40 το λιγότερο). Δεν είδα να αναφέρεις αν το έκανες. Συνήθως κάποια κυκλώματα εσωτερικά κρατάνε ρεύμα, και μπλοκάρουν από υπερφόρτωση. Οπότε εσύ, πατώντας το power για λίγη ώρα, αποφορτίζεις όλο το μηχάνημα. Και συνδέεις απευθείας τον υπολογιστή με τον φορτιστή χωρις μπαταρία για να δείς αν δουλεύει. Θαρρώ πως το έχεις κάνει (ή έστω ο τεχνικός που το πήγες) αλλά δεν είδα να αναφέρεται κάπου και στο προτείνω. Εχει γινει το παραπανω αλλα και παλι τιποτα .
Agmourk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, iCyd said: Εχει γινει το παραπανω αλλα και παλι τιποτα . Αν θες την γνώμη μου, βρες κάποιον με μεράκι να ασχοληθεί (έστω και ερασιτέχνης αλλά με γνώσεις). Κάποιο υποσύστημα σου προκαλεί ζημιά. Απλά θέλει δοκιμές πολλές. Μπορεί να είναι κάποιος πυκνωτής εσωτερικά ο οποίος να έχει "σκάσει" και να θέλει αλλαγή. Ωστόσο, κάποιος με μαγαζί δύσκολα να κάτσει να ασχοληθεί γιατί τα λεφτά που θα σου ζητήσει θα είναι λίγα για την δουλειά που θα κάνει. Οπότε και σου λένε κατευθείαν αλλαγή μητρικής.
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, Agmourk είπε Αν θες την γνώμη μου, βρες κάποιον με μεράκι να ασχοληθεί (έστω και ερασιτέχνης αλλά με γνώσεις). Κάποιο υποσύστημα σου προκαλεί ζημιά. Απλά θέλει δοκιμές πολλές. Μπορεί να είναι κάποιος πυκνωτής εσωτερικά ο οποίος να έχει "σκάσει" και να θέλει αλλαγή. Ωστόσο, κάποιος με μαγαζί δύσκολα να κάτσει να ασχοληθεί γιατί τα λεφτά που θα σου ζητήσει θα είναι λίγα για την δουλειά που θα κάνει. Οπότε και σου λένε κατευθείαν αλλαγή μητρικής. Aμα ηξερα πως να βρω ποιος πυκνωτης εχει θεμα και πως να κανω δοκιμη , πολυ ευχαριστως θα το εκανα και μονος μου.
ss13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, iCyd είπε Aμα ηξερα πως να βρω ποιος πυκνωτης εχει θεμα και πως να κανω δοκιμη , πολυ ευχαριστως θα το εκανα και μονος μου. Αν θες δες το παρακάτω Video , εξηγεί πως θα δεις τυχόν προβλήματα της μητρικής κλπ
coolerman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ποιό μοντέλο μητρική έχει το λάπτοπ;;για πες μας
iCyd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, ss13 είπε Αν θες δες το παρακάτω Video , εξηγεί πως θα δεις τυχόν προβλήματα της μητρικής κλπ Ευχαριστω για το βιντεο. 2 ώρες πριν, coolerman είπε Ποιό μοντέλο μητρική έχει το λάπτοπ;;για πες μας Ειναι το lenovo Thinkpad T510 με τον i7 πανω. Μητρικη δεν γνωριζω ακριβως διοτι το λαπτοπ δεν το εχω μαζι μου πλεον. Στο ιντερνετ που εψαξα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Πρεπει να το ανοιξω παλι τελειως για να δω το μοντελο της μητρικης?
ss13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Στη βάση του Laptop υπάρχει ένα αυτοκόλητο ( Sticker ) με έναν κωδικό , αυτό είναι το μοντέλο του , για πες μας τον κωδικό , δες και τα υπόλοιπα Videos του καναλιού γιατί ο άνθρωπος έχει πολύ καλές γνώσεις
coolerman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, iCyd είπε Ειναι το lenovo Thinkpad T510 με τον i7 πανω. Μητρικη δεν γνωριζω ακριβως διοτι το λαπτοπ δεν το εχω μαζι μου πλεον. Στο ιντερνετ που εψαξα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Πρεπει να το ανοιξω παλι τελειως για να δω το μοντελο της μητρικης? Κάπου έχει αυτοκόλλητο με κάποια στοιχεία P/N (συνήθως κοντά σε slot των ram)
iCyd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Επανηλθα παιδιά . Λοιπόν έχουμε και λέμε , Type : 4384-Y22 Product ID : 4384Y22 (το ίδιο).
iCyd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 18/01/2018 στις 5:31 ΜΜ, coolerman είπε Κάπου έχει αυτοκόλλητο με κάποια στοιχεία P/N (συνήθως κοντά σε slot των ram) Στις 18/01/2018 στις 3:55 ΜΜ, ss13 είπε Στη βάση του Laptop υπάρχει ένα αυτοκόλητο ( Sticker ) με έναν κωδικό , αυτό είναι το μοντέλο του , για πες μας τον κωδικό , δες και τα υπόλοιπα Videos του καναλιού γιατί ο άνθρωπος έχει πολύ καλές γνώσεις Τι κανουμε τωρα ?
coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, iCyd είπε Τι κανουμε τωρα ? Δύσκολο χωρίς να υπάρχουν γνώσεις για διάγνωση..για μητρική άλλη το έχεις σκεφτεί;;
iCyd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, coolerman είπε Δύσκολο χωρίς να υπάρχουν γνώσεις για διάγνωση..για μητρική άλλη το έχεις σκεφτεί;; Αν και στο βιντεο το παιδι τα εξηγει πολυ αναλυτικα και ωραια , μου φαινεται λιγο χασιμο. Δηλαδη παιζει πολυ με τα Ωμ στις αντιστασεις κλπ. Ναι το σκεφτηκα , πραμα το οποιο δεν ειναι και δυσκολο να αλλαξω αλλα που να βρω? Εψαξα λιγο στο ebay αλλα δεν βρηκα κατι , εννοειται οτι ψαχνω κατι να με συμφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα