Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα εκανα ανασυγκροτηση με το προγραμμα Smart Defrag. μετα εκανα αναλυση του εσωτερικου δισκου του λαπτοπ αλλα παρολα αυτα συνεχιζει να μου βγαζει θραυσματα και κατακερματισμενα αρχεια στον C οσες φορες και αν εχω κανει σαρωση

και δεν μου ελευθερωθηκε καθολου χωρος στο δισκο  κανονικα δεν θα επρεπε να μου  εχει ελευθερωθει χωρος και να μου βγαζει μηδεν αποτελεσματα μετα απο την ανασυγροτηση???

Και πανω δεξια στο εικονιδιο υγειας του δισκου μου εχει ενα ! μεσα σε ενα πορτοκαλι τριγονο γτ ???

Μετα απο την ανασυγκροτηση.png

χωρις τιτλο.png

Χωρίς τίτλο1.png

Χωρίς τίτλο2.png

Χωρίς τίτλο3.png

Χωρίς τίτλο4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Για να γίνει η ανασυγκρότηση πρέπει ο δίσκος να έχει τουλάχιστον 10% ελεύθερο χώρο (σύμφωνα με το πρόγραμμα ανασυγκρότησης των windows). Συνήθως αυτά τα προγράμματα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης (προσωπική μου άποψη). Δοκίμασε και το πρόγραμμα των windows να δεις τι θα κάνει, αν και μετά τα vista η διαδικασία της ανασυγκρότησης εκτελείται αυτόματα. Για να δεις την υγεία του σκληρού κατέβασε το hd sentinel.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Διόρθωση
Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια!. Οταν λες για να γινει η ανασυγκροτηση  ο δισκος πρεπει να εχει τουλαχιστον 10% ελευθερο χωρο δηλαδη τι εννοεις??  ποσο χορο πρεπει να εχει ελυθερο ο δισκος  σε GB τουλαχιστον??  για να καταλαβω.....

και πως θα κανω ανασυγκροτηση δισκου με το πρόγραμμα ανασυγκρότησης των windows ????

και αν το κανω αυτο με το πρόγραμμα ανασυγκρότησης των windows θα χασω κανενα αρχειο ?????

Χωρίς τίτλο 3333.png

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις τουλαχιστον 40 γκιγκα ελευθερα, ανασυγκροτηση δεν γινεται!Αν δεν υπαρχει χωρος ελευθερος,πως θα κανουν μανουβρες τα αρχεια για να ενωθουν οπως πρεπει?

Εχεις πχ μια αποθηκη γεματη και δεν χωραει τιποτε αλλο. Αν θες να την οργανωσεις δεν γινεται αν δεν βγαλεις μεγαλο  μερος της εξω, ωστε μεσα να δημιουργηθει χωρος και να μπουν ολα σε σειρα!Καπως ετσι....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...