Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπλά επειδή στο λινκ σου είναι το 4 και όχι το 4x.. Επομένως απο Κοτσω έχει και την 800αρα και επισημη εγγύηση με 50 ευρώ παραπάνω? Οκ μου λύθηκαν οι απορίες, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xgol είπε

Aπλά επειδή στο λινκ σου είναι το 4 και όχι το 4x.. Επομένως απο Κοτσω έχει και την 800αρα και επισημη εγγύηση με 50 ευρώ παραπάνω? Οκ μου λύθηκαν οι απορίες, ευχαριστώ.

Καλά ο @isay έγραψε ολόκληρο κατεβατό.

Εν πάση περιπτώσει μην νομίζεις ότι επειδή έχει επίσημη εγγύηση έγινε και κάτι.

Και αυτό που έδωσα όλα τα έχει,μην σου πω και καλύτερη εξυπηρέτηση θα έχει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Καλά ο @isay έγραψε ολόκληρο κατεβατό.

Εν πάση περιπτώσει μην νομίζεις ότι επειδή έχει επίσημη εγγύηση έγινε και κάτι.

Και αυτό που έδωσα όλα τα έχει,μην σου πω και καλύτερη εξυπηρέτηση θα έχει.

saruman ο κοτσω προσφερει αντικατασταση σε περιπτωση ελατωματικου προιοντος 7 ημερες από τη μερα που το πηρες (ειχε τυχει παλια να πάρω ένα ΖΤΕ που εκανε επανεκιννησεις και μου το αλλαξαν αμεσως και μου ειπαν μπορεις να παρεις ότι θες σε τιμη κοστους) το μαγαζι που προτείνεις κανει κατι τετοιο δεν εχω κτ με το μαγαζι αυτό απλα επειδή ειδα ότι είναι εκτος Αθηνων,μπορεις να μ πεις για να το παραγγειλω από κει αν ξερεις??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kayato είπε

saruman ο κοτσω προσφερει αντικατασταση σε περιπτωση ελατωματικου προιοντος 7 ημερες από τη μερα που το πηρες (ειχε τυχει παλια να πάρω ένα ΖΤΕ που εκανε επανεκιννησεις και μου το αλλαξαν αμεσως και μου ειπαν μπορεις να παρεις ότι θες σε τιμη κοστους) το μαγαζι που προτείνεις κανει κατι τετοιο δεν εχω κτ με το μαγαζι αυτό απλα επειδή ειδα ότι είναι εκτος Αθηνων,μπορεις να μ πεις για να το παραγγειλω από κει αν ξερεις??

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχει γίνει με το Κωτσόβολο γι'αυτό τα λες, ή γενικά με την Info quest.

Δεν γνωρίζω αν το κάνει ή όχι γιατί δεν μου έχει τύχει, αν και έχω ολόκληρο χαρτί με την εγγύηση που έχει(2 χρόνια).

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να μάθεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχει γίνει με το Κωτσόβολο γι'αυτό τα λες, ή γενικά με την Info quest.

Δεν γνωρίζω αν το κάνει ή όχι γιατί δεν μου έχει τύχει, αν και έχω ολόκληρο χαρτί με την εγγύηση που έχει(2 χρόνια).

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να μάθεις.

δε ξερω τι ειχε γινει,εγω ειπα τι ειχε γινει με μενα, τεσπα ,θα παρω τηλ ευχαριστω παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kayato είπε

δε ξερω τι ειχε γινει,εγω ειπα τι ειχε γινει με μενα, τεσπα ,θα παρω τηλ ευχαριστω παντως

Αυτό που ξέρω είναι ότι το DOA ισχύει για όλα τα καταστήματα.

Εδώ υπάρχουν η όροι του συγκεκριμένου καταστήματος http://youhou.gr/index.php?route=information/information&information_id=7

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...