Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας λέω να τσιμπήσω αυτό το κινητάκι βλέπω παντού χαμηλές τιμές αλλά δεν μπορώ να καταλήξω απο πού να το πάρω.

Η διαφοροποίηση στην τιμή έχει να κάνει με την εγγύηση?

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και θες αποθηκευτικό χώρο πάρε το μεγαλο. Αν δεν κάνεις τοοοοσο βαριά χρήση και συμβιβαζεσαι για τον χώρο με κάρτα μνήμης τοτε πήγαινε στα 32, αλλά για την μικρή διαφορά τιμής καλύτερα να επενδύσεις στα 64.

Δημοσ.

Πάντως ότι και να διαλέξεις από τα 2 πάρτο σίγουρα. Έχω το 3αρι/32 μια εβδομάδα και το κινητό δεν υπάρχει σε ταχύτητα και μπαταρία. Όλη μέρα wifi, και είναι στο 40-50% με βαριά χρηση. Αν έχεις απλά ανοικτό wifi για κάνα messenger facebook, παίζει να έχεις και 70% το βράδυ. Παρά πολύ γρήγορο, τέλειο το δακτυλικό αποτύπωμα ανοίγει αμέσως, η κάμερα πολύ καλή σε φως, χάνει λίγο το βράδυ αλλά Κλάιν, γενικά είμαι υπερευχαριστημενος. Και δεν ζεσταίνεται με τίποτα επίσης. Βλέπω 2ωρα ή και 3ωρα stream στο twitch και δε νιώθει μια

• Like 3
Δημοσ.

Λογικά αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω αλλά το δοκίμασα χτες που το έχει ένας φίλος και μου φάνηκε κάπως περίεργο το πόσο καλό δείχνει ποιοτικά για τα 159 ευρώ του, το 3/32 πήρα πιστεύω θα με καλύπτει δεν κάνω και τίποτα μην φανταστείτε fb youtube. Βέβαια θα μ πειτε τώρα μάλλον όλα έτσι είναι ποιοτικά και τα μη premium παλεύονται

Δημοσ.

Μια χαρά είναι φίλε, και εγώ απλή χρήση του κάνω, messenger fb youtube insta email και τέτοια. Μην αγχώνεσαι. Και όντως είναι πολύ καλύτερο από την τιμή του. Επίσης υπάρχει ελληνικό φόρουμ με xiaomi users, για απορίες γράψε εκεί. Με βοήθησαν και εμένα πάρα πολύ, απαντάνε αμέσως. Καλορίζικο :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω κι εγώ απορία... Τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το κινητό. Πότε αναφέρεται ως Note 4 και πότε ως Note 4X.

Είναι άραγε το ίδιο ή παραπλήσιο;

Δημοσ.

To redmi note 4x που πουλα η infoquest (και οι διανομείς της) ειναι το redmi note 4 (χωρις χ) με snapdragon 625 και την μπάντα b20. Είανι δηλαδη η global version του redmi note 4. To X στο 4Χ ήταν μια αυθαίρετη προσθήκη απο την infoquest για να ξεχωρίζει στην αγορα η global version απο την απλή version (που φορα επεξεργαστή helios) ή την snapdragon χωρίς την b20. Τέλος το 4χ της Ελλάδας ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το 4χ της Κίνας (που βρίσκουμε σε κινεζομάγαζα).

Επειδη το μπερδεμα μπορει να γίνει μεγαλο, οποιος θελει το redmi note 4 κοιτα να ειναι με snapdragon 625 και μπαντα b20,δηλαδη η global version του note 4, οπου η infoquest και οι διανομεις της το λενε 4χ και τα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα το λενε note 4 global version. Αρα το note 4 στο youhou ειναι ακριβώς το ιδιο με το 4χ της infoquest με μονη διαφορα οτι το 4χ εχει εγγυηση απο την infoquest ενω το youhou την παρεχει απο μονο του σαν μαγαζι. To model number με βάση τη xiaomi ειναι 2016102

Προσοχη, τα παρακατω ΔΕΝ ειναι ισοδυναμα με τα παραπανω και "τα αποφευγουμε" εκτος αν ξερουμε πραγματικα τι ψωνίζουμε

• Redmi note 4 απο infoquest (λείπει το Χ)
  • Redmi note 4 global ROM (οχι version) απο σκρουτζομαγαζα
  • Redmi note 4 με επεξεργαστη helios απο σκρουτζομαγαζα
  • Redmi note 4X απο σκρουτζομαγαζα (που δεν ειναι διανομεις της infoquest) και απο κινεζομαγαζα

Εκφράζω προσωπική γνώμη : Αυτό τον καιρό θεωρώ το 2016102 (μοδελ νθμβερ ) σαν το απολυτο vfm κινητό για τις ελληνικες αναγκες και σε λογικό budget οταν κάποιος δεν ενδιαφερεται τρελά για τη βέλτιστη φωτογραφική. Σαν overall κινητό με λογικό budget δύσκολα θα βρει κατι καλύτερο.

1 ώρα πριν, Greatspeeder είπε

Εδώ λέει Note 4. Έχεις κάνει λάθος στο link ή είναι θέμα του καταστήματος το όνομα?

1 ώρα πριν, GeoA1 είπε

Το έχω κι εγώ απορία... Τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το κινητό. Πότε αναφέρεται ως Note 4 και πότε ως Note 4X.

Είναι άραγε το ίδιο ή παραπλήσιο;

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

Νομίζω φίλε isay κάλυψες πλήρως το κενό γνώσης που υπήρχε γύρω από αυτό το κινητό. Σε ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GeoA1 είπε

Νομίζω φίλε isay κάλυψες πλήρως το κενό γνώσης που υπήρχε γύρω από αυτό το κινητό. Σε ευχαριστώ.

Βασικά δεν υπάρχει κενό. Είναι χιλιογραμμένα και εδω και σε αλλα fora. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ο @isay  σας καλύψε.

Όντως το έχουμε γράψει πολλές φορές.

Όπως υπάρχει και ποστ από τον @ziaba 

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...