pc_admin Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Σκηνοθεσία: ΑΛΕΧΑΝΔΡΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΙΝΙΑΤΙΤΟΥ Σενάριο: ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΑΡΙΑΓΚΑ Ηθοποιοί: ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ , ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ Χρονολογία παραγωγής: 2006 Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ Η ταινια αποτελειται απο 3 διαφορετικες ιστοριες στην πρωτη 2 αγορια σε ενα χωριο της Μαροκινης ερημου δοκιμαζοντας το νεο οπλο που τους εδωσε ο πατερας για να σκοτωνουν τσακαλια απο λαθος θα τραυματισουν σοβαρα μια αμερικανιδα τουριστρια στην δευτερη μια Γιαπωνεζα εφηβη με προβλημα επικοινωνιας (κοφωλλαλη) που ο πατερας καταζητειται θα αναζητα απεγνωσμενα τον ερωτα στη ζωή της και θα μπλεξει εξαιτιας αυτου σε πολλες περιπετειες Στην τριτη εχουμε μια μεξικανη νταντα που θα παρει καποιο βραδυ τα 2 παιδια που οι Αμερικανοι γονεις της εχουν εμπιστευτει για να παει παει στον γαμο του γιου της περνωντας παρανομα στο Μεξικο Οι διαφορετικες κουλτουρες των ανθρωπων που απαρτιζουν τις ιστοριες δεν θα τις εμποδισει να γινουν παραλληλες αφου τελικα ο πονος και ο φοβος , αλλα και τα παιχνιδια τις μοιρας θα τις φερει κοντα . Οπως βλεπετε απο την βαθμολογια προκειται για μια πολυ καλη ταινια που σε μενα προσωπικα αρεσε πολυ Την συνιστω ανεπιφυλακτα
AFANIS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Children of Men 2006 Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν Σενάριο:Αλφόνσο Κουαρόν - Τίμοθυ Σέξτον Με: Κλάιβ Όουέν , Τζούλιαν Μούρ(ελάχιστα) , Μαικλ Κέην Βασισμένο στην νουβέλα "Children of Men"...μας τοποθετει στο 2027 και ενω η ανθρωπότητα πλεόν αδυνατεί να αναπαραχθεί...καθώς υπάρχει η "επιδθμία" της στειρότητας....ο νεότερος άνθρωπος 18 ετών πεθαίνει...οι λαοί μαστίζονται απο την ξενομανία και κρίσεις ρατσισμού (ακόμη και Βρετανοί κατά Γερμανών)...το απόλυτο χαός...ακόμα και η τεχνολογική ανάπτυξη έχει πάψει να υπάρχει...και ξαφνικά ένας πρώην ακτιβιστής θα μπεί στην μεγάλη προσπάθεια της "Ανθρώπινης Επιχείρησης" ....για να σωθεί το "Αυριο" του κόσμου.... Ταινία με παρα πολύ ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία...σκηνές διάρκειας 5 λεπτών δίχως ίχνος μοντάζ και φυσικά μηνύματα και αλληγορικές εικόνες που ίσως να θεωρούνται too much για τον μέσο αμερικανό θεατή...όχι όμως και για τον ευρωπαίο....δεν είναι τυχαίο οτι έχει τοποθετηθεί στο Λονδίνο άλλωστε.... Με άριστα το 5 παντα.....4/5....
Thisamenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πάντως σε όποιον αρέσει ο πρωταγονιστής του "Chaos", Jason Statham, του συνιστώ να δει το "Crank", το οποίο θεωρώ πολύ καλύτερο και σε κρατάει στην τσίτα από την αρχή ως το τέλος της ταινίας.
pc_admin Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΙΑΝ ΡΟΜΠΙΝΣ Σενάριο: ΕΝΤΙ ΜΕΡΦΙ Ηθοποιοί: ΚΟΥΜΠΑ ΓΚΟΥΝΤΙΝΓΚ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΕΝΤΙ ΜΕΡΦΙ , ΤΑΝΤΙ ΝΙΟΥΤΟΝ O Norbit ειναι ενα ορφανο παιδι που θα μεγαλωσει ενας ιδιορυθμος κινεζος , ο κυριος Γουονγκ . Παιδι θα γνωρισει ενα κοριτσι ,την Κεητ (που θα ειναι η αγαπη της ζωής του) και θα δεσμευτουν σαν παιδια ανταλασοντας βερες-γλυφυτζουρια ,αλλα θα χωριστουν οι δρομοι τους νωρις μιας και η οικογενεια της Κεητ θα μετακομισει μακρια . Τοτε ειναι που θα γνωρισει την Ρασπουσια ενα χοντρο κοριτσι με απιστευτη δυναμη που μπαινει δυναμικα στην ζωή του αφου "καθαριζει" σε ενα καυγα του Νορβιτ.Απο τοτε θα σμιξουν οι δρομοι τους και σιγα σιγα οσο μεγαλωνει ο Norbit θα γινει μελος της οικογενειας της Ρασπουσια και αναποφευκτα θα ερθει και ο γαμος . Η Οικογενεια της ειναι ολοι μπραβοι και νταηδες που τρομοκρατουν ολη την πολη με την συμπεριφορα τους και εγκλωβιζουν τον Norbit που βλεπει οτι δεν υπαρχει δρομος φυγης ,καθως η Ρασπουσια ειναι ιδιοτροπη και τυρανικη απενατι του. Εκει θα εμφανιστει ξανα η γυναικα της ζωής του , η Κεητ που μετα απο περιπετειες και παρεξηγησεις θα καταλαβουν τελικα ποσο αγαπιουνται με τον Norbit . Θα καταφερει λιγο πριν τον γαμο της Κεητ με αλλο αντρα να ξεφυγει επιτελους απο την Ρασπουσια και τα αδερφια της και να παντρευτει την Κεητ που τοσο αγαπιουνταν. Η ταινια ειναι μια τυπικη κωμωδια για τον Eddie που χωρις να διεκδικει δαφνες καταφερνει να μας κανει να γελασουμε αρκετες φορες στο εργο . Οπως ειπα η ταινια βλεπεται ευχαριστα και αλλα απο κει και περα δεν προσφερει κατι παραπανω απο το μετριο. Το σεναριο ειναι προβλεψιμο περα για περα και ισως μας θυμισει παλιοτερες ταινιες ,αλλα εχει αρκετες σκηνες με πολυ γελιο ειδικα αυτες με τον κινεζο θετο πατερα του που με την ιδιορυθμη συμπεριφορα του βγαζει αρκετο γελιο και εχει την καλυτερη ερμηνεια απο ολους στο εργο. Η ταινια προτεινεται για ενα ευχαριστο διαλειμμα .
pc_admin Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΤΕΛΑΚ Σενάριο: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΑΡΤΙΣ, ΡΟΜΠΙΝ ΝΤΡΙΣΚΟΛ Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ , ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ , ΕΜΑ ΝΤΕ ΚΟΝ Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ Ο Mr bean ή αλλιως ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ ειναι απο τους αγαπημενους μου κωμικους (Οι σειρες του και του Benny Hill ) Οι σειρες του στην τηλεοραση ηταν απαιχτες ,αλλα στην προυγουμενη ταινια του (πριν το Mr beans holiday )μας απογοητευσε . Σ αυτην εδω διορθωνει τα πραγματα και μας χαριζει πολυ γελιο , αλλα δεν λειπουν τα κλισε που εχει ο ηθοποιος , πχ γριματσες . Αλλα αν εξαιρεσουμε αυτο το αρνητικο η ταινια υποσχεται πολυ γελιο Η ιστορια ειναι απλη.Ο mr bean κερδιζει ενα ταξιδι στην Γαλλια (στις Καννες) 200 ευρω και μια videocamera και φυσικα δεν γνωριζει καθολου Γαλλικα. Στην διαρκεια του ταξιδιου , καθως θα βγαζει βιντεο παντου θα γνωρισει ενα αγορι που ο πατερας του εχασε το τραινο εξαιτιας του bean , καθως και μια κοπελλα που παιζει τον πρωτο της ρολο σε μια ταινια που θα κανει την πρεμιερα της στις Καννες. Στο ταξιδι αυτο οι γκαφες θα διαδεχονται η μια την αλλη με αποτελεσμα να βρεθει χωρις λεφτα αφου θα χασει ολες τις αποσκευες και πορτοφολια του και θα μπλεχτει σε ξεκαρδιστικες καταστασεις απο το να κυνηγαει κοτοπουλα μεχρι να παιζει κομπαρσος σε μια πολεμικη ταινια (ολα τα λεφτα!) Τελικα ειναι μια ταινια που θα γελασετε αρκετα , πολυ καλυτερη απο την μετρια προς κακη προυγουμενη του με μονο αρνητικο αυτο των καποιων γνωστων κλισε εκφρασεων και γκριματσες πολυ γνωστες απο τις σειρες στην TV (πχ το γνωστο με τα χαρτακια στα βλεφαρα και γλωσσα) ,αλλα αυτο δεν αποτρεπει κανενα να γελασει με την ψυχη του με οσα θα συμβουν.
freedom_grrr Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Sorry guys i tainia 23 me ton Jim Carey axizei na tin dw?
AFANIS_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Sorry guys i tainia 23 me ton Jim Carey axizei na tin dw? Η κεντρική ιδέα μου έκανε προς το ......"Μυστικό Παράθυρο"....... πάντως συμφωνώ....μια ανούσια χαζομάρα που ο Τζίμ Κάρεϋ προσπαθεί ξανά να αποδείξει πως δεν είναι ο ηθοποιός για funny movies και μόνο....
tonypapadovic Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αυτό το έχει αποδείξει προ καιρού φίλε afani ο Jim
AFANIS_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 συμφωνώ....μπορώ να σου πω πως στο majestic προσωπικά ικανοποιήθικα πλήρως και μάλιστα την θεωρώ απο τις πιο καλές ερμηνείες...στο 23 όμως...το παρακάνει κάπως...... ίσως τον πέρνει η "μπάλα" των υπερβολών του σεναριου..
bells Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σχετικα με το 11:14 pc_admin την ειδα αφου διαβασα την αποψη σου για την ταινια και συμφωνω απολυτα η ταινια ειναι απλα καταπληκτικη
Sed22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Eχω ειδα το Live.Free.or.Die.Hard.με τον bruce wills.Φοβερη ταινια.!!
Tom_Bombadill Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Και εγώ θέλω να το δω.. έχω ακούσει ότι ειναι κάτσε καλά. Επίσης άκουσα ότι και τα Τransformers είναι καλή ταινία. Αληθεύει?? _________________________________________________________________ Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first... Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482 http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 I ain't gonna bite..
anasta_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ."ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΓΑΛΛΙΚΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ !! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.
eirini119 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Και εγώ θέλω να το δω.. έχω ακούσει ότι ειναι κάτσε καλά.Επίσης άκουσα ότι και τα Τransformers είναι καλή ταινία. Αληθεύει?? _________________________________________________________________ Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first... Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482 http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 I ain't gonna bite.. ειναι πολυ καλη ταινια....με αρκετα καλο σεναριο απο οτι εχω ακουσει....ενα σχετικο thread ειναι στην ιδια κατηγορια με ονομα transformers the movie!!!!chek it!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.