john1987 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 οι περισσοτερες ταινιες με σκηνοθετη τον ντε νιρο...η απατη ειναι η σαχλες..μαλλον στη συγκεκριμενη περιπτωση..και τα 2..... Τι μας λες,σοβαρα? Δηλαδη,το A Bronx Tale και το The Score ειναι απατες ε? (δεν εχω δει τον καθοδηγητη ακομα ετσι?)
Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Με κούρασε υπερβολικά η ταινία. Δεν θα έπρεπε να κρατάει τόοοσο πολύ. Δεν ήξερα ότι και το The score ήταν του Ντε νίρο. Αυτήν την ταινία την νοίκιασα 3 φορές προσπαθώντας να την τελειώσω και τελικά δεν μπόρεσα. Με κούρασε και αυτήν υπερβολικά. Μάλλον θα συμφωνήσω με τον koslaz αν και δεν έχω δει το A Bronx Tale.
scissorhands Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 το score προσωπικα νομίζω πώς είναι απίστευτη ταινία!
inflames Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 To score είναι σίγουρα μια πολύ καλή ταινία. Πάντως πιστεύω θα ρθουν καλύτερες ταινίες από τον ντε νίρο.
scissorhands Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 είναι και αρχή ακόμα!έχουν δεί πολλά τα μάτια του σίγουρα και έχει πάρει στοιχεία απο πολλούς καλούς κινηματογραφιστές
the_end Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ρε παιδιά sorry, το score θεωρείται ταινία του de niro κι όχι του frank oz?
inflames Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Όντως the_end έχεις δίκιο. Απλά ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο frank oz ήταν ο σκηνοθέτης.
the_end Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 το imdb λέει ότι έχει σκηνοθετήσει κιόλας στο score -έστω και uncredited- απλά μου φάνηκε παράξενο που το θεωρούσατε δική του ταινία...
inflames Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Λογικό είναι. Όμως αυτό που είπε ο koslaz: "οι περισσοτερες ταινιες με σκηνοθετη τον ντε νιρο...η απατη ειναι η σαχλες.." δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Είναι πού ακραία άποψη. Πραγματικά πιστεύω ότι θα έρθουν φοβερές ταινίες με σκηνοθέτη τον ίδιο. Άλλωστε μόνο δύο έχει γυρίσει!!! Άλλοι σκηνοθετούν καμιά 10αριά πατάτες και μετά γίνονται γνωστοί.
BLISS Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 H tainia einai to antidoto gia insomnia... Blepeis 10 lepta kai... Pws ta katafere me tetoio 8ema kai tetoio cast, mono autos 3erei...
fireflies Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δυστυχώς θα συμφωνήσω ότι είναι μάλλον βαρετή και κουραστική. Και δε νομίζω ότι φταίει η διάρκεια- με άλλον σκηνοθέτη, το ίδιο θέμα θα μπορούσε να είχε βγει αριστούργημα. Προς το τελευταίο εικοσάλεπτο γίνεται πολύ καλό αλλά είναι μάλλον αργά πια να σε κερδίσει.
inflames Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δηλαδή αν την σκηνοθετούσε ο Σκορτσέζε θα είχε μεγάλη διαφορά??? Δεν ξέρω... ήταν και δύσκολο το θέμα.. άλλωστε είναι μια βιογραφία η ταινία.
pc_admin Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εδω εχουμε μια τυπικη ταινια για τον NIcolas Cage Εχουμε τον πρωταγωνιστη αρχικα σε μικροτερη ηλικια( που δεν τον υποδυεται ο cages , αυτο θα γινει μετα ) , να ειναι επαγγελματιας κασκαντερ σε τσιρκο οπως και ο πατερας του Εκει θα κανει ενα "συμβολαιο" με το διαβολο για να κερδισει την υγεια του πατερα του που αργοπεθαινε με ανταλαγμα την μεταμορφωση του στον "καβαλαρη φαντασμα" αλλα σε συχρονη version με μοτοσυκλετα αντι αλογο. Σαν σκελετος-καβαλαρης θα εχει αποστολη του να εξοντωσει τους αντιπαλους αυτου που του εκανε το συμβολαιο και με τον τροπο αυτο να "κλεισει" οριστικα για να απαλλαγει για παντα απο αυτην την καταρα . Η ταινια ειναι κομμενη- ραμμενη στα μετρα του πρωταγωνιστη που οτι εχει σχεση με μηχανοκινητο ειναι στο αιμα του (βλ 60 seconds) Δεν λειπουν βεβαια και τα απαραιτητα οπτικα-ψηφιακα εφφε που υπαρχουν παντου στην ταινια, απο τον σκελετο cages μεχρι τις καταστροφες που προκαλει στο περασμα του με το "θηριο" του. Το σιγουρο ειναι οτι εντυπωσιαζει τοσο με τα εφφε οσο και με το θεμα του , καθως ανεβαζει την αδρεναλινη με την δραση που εχει και σιγουρα δεν προκειται να βαρεθει κανεις στην διαρκεια του Η βαθμολογια θα μπορουσε να ειναι πολυ ψηλοτερη αλλα αυτο το στυλ σκοτωνω τους παντες χωρις γρατζουνια και μετα στο τελος ολα τελεια δεν με συγκινει τοσο πολυ
inflames Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εδω εχουμε μια τυπικη ταινια για τον NIcolas Cage Εχουμε τον πρωταγωνιστη αρχικα σε μικροτερη ηλικια( που δεν τον υποδυεται ο cages , αυτο θα γινει μετα ) , να ειναι επαγγελματιας κασκαντερ σε τσιρκο οπως και ο πατερας του Εκει θα κανει ενα "συμβολαιο" με το διαβολο για να κερδισει την υγεια του πατερα του που αργοπεθαινε με ανταλαγμα την μεταμορφωση του στον "καβαλαρη φαντασμα" αλλα σε συχρονη version με μοτοσυκλετα αντι αλογο. Σαν σκελετος-καβαλαρης θα εχει αποστολη του να εξοντωσει τους αντιπαλους αυτου που του εκανε το συμβολαιο και με τον τροπο αυτο να "κλεισει" οριστικα για να απαλλαγει για παντα απο αυτην την καταρα . Η ταινια ειναι κομμενη- ραμμενη στα μετρα του πρωταγωνιστη που οτι εχει σχεση με μηχανοκινητο ειναι στο αιμα του (βλ 60 seconds) Δεν λειπουν βεβαια και τα απαραιτητα οπτικα-ψηφιακα εφφε που υπαρχουν παντου στην ταινια, απο τον σκελετο cages μεχρι τις καταστροφες που προκαλει στο περασμα του με το "θηριο" του. Το σιγουρο ειναι οτι εντυπωσιαζει τοσο με τα εφφε οσο και με το θεμα του , καθως ανεβαζει την αδρεναλινη με την δραση που εχει και σιγουρα δεν προκειται να βαρεθει κανεις στην διαρκεια του Η βαθμολογια θα μπορουσε να ειναι πολυ ψηλοτερη αλλα αυτο το στυλ σκοτωνω τους παντες χωρις γρατζουνια και μετα στο τελος ολα τελεια δεν με συγκινει τοσο πολυ Βασικά αυτή την ταινία μπορεί να την εκτιμίσει συγκεκριμένο κοινό. Δεν είναι απλά άλλη μια περιπέτεια δράσης με πιστολίδια, η μια ταινία φαντασίας με πολλά εφέ. Είναι μεταφορά από κόμικ. Κάτι που σημαίνει πως πολλοί θα απογοητευτούν από αυτή τη ταινία, ενώ κάποιοι άλλοι θα την απολάυσουν και ίσως να την ξαναδούν.
tonypapadovic Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μάλλον οι comic fans θα είναι αυτοί που θα απογοητευτούν πάντως... ΔΕΝ την έχω δει, απλά από τα λίγα που άκουσα εκφέρω αυτή τη γνώμη μακάρι να κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.