Chrisgs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Παρήγγειλα πρόσφατα ένα fan απο το eshop -> Coolermaster Fan. Το φανάκι απ'όσο λέει είναι 3πινο,αλλά στο σαϊτ λέει ότι έχει μαζί και αυτό ->3 to 4 Pin Adapter x 1. η ερωτηση μου είναι η εξής : τι είναι αυτό?είναι απλά για να παίρνει ενέργεια απο το καλώδιο του τροφοδοτικού ή γίνεται μέσω του αντάπτορα να γίνει 4πινο και να ελέγχω και τα rpm του? Ευχαριστω!
Thulogur Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Αν μου επιτρεπεις θα σου απαντησω με 2 εικονες απο το ιντερνετ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Η επάνω απάντηση δεν έχει καμία σχέση με την ερώτηση, αυτί που λένε στα ελλινικα καταστήματα 3πιν σε 4 πιν εννοούν για να πάρεις ρεύμα από molex του τροφοδοτικου, εκεί βέβαια έχεις τι μειονέκτημα ότι οι ανεμηστηρες δουλεύουν συνέχεια στο 100%
Thulogur Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον δεν καταλαβα καλα την ερωτηση. Αρα ειναι θεμα μονο αυτου του μικρου "ανταπτορα" ? (αρσενικο και απο τις 2 πλευρες)
Chrisgs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 @Thulogur την ειχα δει κ γω αυτην την εικονα,οπως και κατι σχεδια στο stackoverflow για να κανεις ενα 3πινο φανακι 4πινο,γενικα εχω ενα fan controller αλλα ελεγα μηπως δεν χρειαστει καν να το κουμπωσω λογω του ανταπτορα!Αλλα απ'οσο φαινεται το ονομα μου 'δωσε τζαμπα ελπιδες,μιας και λογικα θα ειναι σαν αυτο που ειπε ο @Inuyasha
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Chrisgs είπε @Thulogur την ειχα δει κ γω αυτην την εικονα,οπως και κατι σχεδια στο stackoverflow για να κανεις ενα 3πινο φανακι 4πινο,γενικα εχω ενα fan controller αλλα ελεγα μηπως δεν χρειαστει καν να το κουμπωσω λογω του ανταπτορα!Αλλα απ'οσο φαινεται το ονομα μου 'δωσε τζαμπα ελπιδες,μιας και λογικα θα ειναι σαν αυτο που ειπε ο @Inuyasha Το παραπάνω καλώδιο συνήθως το βάζουν γιατί οι low budget μητρικές έχουν ελάχιστες έως και καθόλου έξτρα θέσεις για ανεμηστηρες Αν εχεις fan controller τι συνδέεις εκεί και είσαι κομπλέ Κάτι σαν τι παρακάτω έχουν συνήθως https://www.google.gr/search?q=3+pin+fan+to+molex&client=firefox-b&dcr=0&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_icLeoLnYAhWIp6QKHWumBs8Q_AUIBigB#mhpiv=7&spf=1514895293789 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Inuyasha
Chrisgs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Και εμενα 1 pwm εχει (εκτος του επεξεργαστη) και ελεγα αν γινοταν να το'βαζα μεσω κανενος προγραμματος να αλλαζει τις ταχυτητες, για να ειναι ολο τελειως αυτοματα,γιατι καμια φορα το φαν κοντρολερ το ξεχνουσα στο 100% χωρις να κανω τιποτα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα