vag21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδια και καλη δημιουργική χρονια,μετα απο πολυ σκεψη τσιμπησα το j7 απο media markt ,για τα δικα μου θελω μου φαινεται αρκετα καλη επιλογη,το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης που βρισκω ειναι οτι βγαινουν λιγο κουνημενες οι φωτο,μηπως μπορω καπως να το βελτιωσω απο τις ρυθμισεις της καμερας ή εχει να προτεινει καποιος καποια εφαρμογη καμερας απο το playstore που να καλυτερη απο την μαμα καμερα??
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχει οπτικη σταθεροποιηση η καμερα (οπως ολα αυτης της κατηγοριας). Απλα πρεπει να μαθεις να εχεις σταθερο χερι!
vag21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν εχει οπτικη σταθεροποιηση η καμερα (οπως ολα αυτης της κατηγοριας). Απλα πρεπει να μαθεις να εχεις σταθερο χερι! χαχα αυτο δεν μαθαινεται ή το εχεις ή δεν το χεις,καποια εφαρμογη απο το play που να βοηθαει ,δεν υπαρχει ε?
κουξκουκ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να βάλεις με χρονοδιακόπτη πχ τρία δευτέρα , εκεί που κουνάμε πολύ το κινητό είναι συνήθως τότε πού πάμε να πατήσουμε την φωτογραφία ,δεν είναι 100% λύση.. 2
vag21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 βοηθησε παρα πολυ αυτο που ειπες φιλε μου,το 90% πλεον βγαινουν πεντακαθαρες ,σε ευχαριστω πολυ. 1
vag21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) για να μην ανοίγω νεο θεμα , αν καποιος ειναι κατοχος ποιες απο τις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες της samsung ,τις θεωρει αχρηστες και ειναι καλυτερα να καταργηθουν για να υπαρχει καλυτερη διαχειρηση της μνημης? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από vag21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα