countass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GenesisX είπε Νομίζω ότι λάθος η αναβάθμιση. Για μένα καλύτερα να το άφηνες όπως είναι όσο αντέξει και να το άλλαζες μετά. Εγώ στο πατρικό μου όταν χάλασε η μητρική ενός παλιού υπολογιστή, έφτιαξα νέο σύστημα (μητρική-επεξεργαστή-μνήμη) με 110 ευρώ και εγγύηση. Ενα μικρο xeon πηρε δεν πρεπει να εδωσε πολλα.με 110€ φτιαχνεις με celeron και 4 ραμ κι αυτο οριακα.καλυτερο συστημα εχει τωρα. 2
ASTOU Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GenesisX είπε Νομίζω ότι λάθος η αναβάθμιση. Για μένα καλύτερα να το άφηνες όπως είναι όσο αντέξει και να το άλλαζες μετά. Εγώ στο πατρικό μου όταν χάλασε η μητρική ενός παλιού υπολογιστή, έφτιαξα νέο σύστημα (μητρική-επεξεργαστή-μνήμη) με 110 ευρώ και εγγύηση. To PC ειχε καταλήξει να είναι απίστευτα αργό σε σημείο που με λίνουξ μιντ δεν μπορούσε να παίξει σωστά ούτε βίντεο... Το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο σκληρός, απλά μπήκα σε πειρασμό με τους xeon και τις τιμές τους...
tanasen01 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, ASTOU είπε To PC ειχε καταλήξει να είναι απίστευτα αργό σε σημείο που με λίνουξ μιντ δεν μπορούσε να παίξει σωστά ούτε βίντεο... Το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο σκληρός, απλά μπήκα σε πειρασμό με τους xeon και τις τιμές τους... Όλα εντάξει; Την έκανες την εγκατάσταση xeon,ssd, win10;
ASTOU Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Όλα εντάξει; Την έκανες την εγκατάσταση xeon,ssd, win10; Όχι ακόμη είμαι εκτός, μόλις επιστρέψω και εγκαταστήσω θα ενημερώσω
Dr_73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 9:43 ΜΜ, Kostas.karras είπε Ακομα και η εμπειρια του browsing βελτιωνεται... why not?? Oταν κανω browsing δεν με ενδιαφερει η χωρητικοτητα. Για αποθηκη αν θελω εχω εναν μηχανικο να κανει την δουλεια αυτη. Ακομα και ενας υβριδικος ειναι προτιμοτερος. Υπάρχει και η αχτύπητη επιλογή όμως αν υποστηρίζει η μητρική , των δύο wd caviar 1tb (7200rpm) σε raid 0 . Με 84 ευρώ , 2tb και ταχύτητα σε read στο 70% ενός ssd ενώ σε write στο 90% του ssd (access time , εντάξει κολοκύθια, αλλά για τέτοιο σύστημα δεν πειράζει ιδιαίτερα).
tanasen01 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Υπάρχει και η αχτύπητη επιλογή όμως αν υποστηρίζει η μητρική , των δύο wd caviar 1tb (7200rpm) σε raid 0 . Με 84 ευρώ , 2tb και ταχύτητα σε read στο 70% ενός ssd ενώ σε write στο 90% του ssd (access time , εντάξει κολοκύθια, αλλά για τέτοιο σύστημα δεν πειράζει ιδιαίτερα). Η μητρική του δεν υποστηρίζει RAID. Θα έπρεπε να δώσει άλλα 20€ για raid controller. 1
Dr_73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε Η μητρική του δεν υποστηρίζει RAID. Θα έπρεπε να δώσει άλλα 20€ για raid controller. Το ξεχνάει τότε. Για όποια υποστηρίζει , θεωρώ ότι είναι κορυφαίο value for money . Και χωράει μέσα ....
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, ASTOU είπε Update: Έφτασε ο XEON L5410 το ίδιο και ο ssd intenso high performance. Υπάρχει περίπτωση να αντεξει το συστημα τα 10αρια windows? Το σκεφτομαι μονο και μονο επειδη ειναι δωρεαν.. Επισης, ισχυει αυτη η προσφορα? https://www.ebay.com/itm/For-NVIDIA-GeForce-GTX960-4GB-GDDR5-128Bit-PCI-Express-Video-Graphics-Card-Gift/253313924204?hash=item3afaafbc6c:g:uLIAAOSw401aD~0O Διαβασε λιγο τα σχολια. 1
ASTOU Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Διαβασε λιγο τα σχολια. Too good to be true... 1
ASTOU Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 UPDATE : Έγινε η εγκατάσταση του xeon και του ssd με windows 7 64. Από ότι μου είπαν το PC πετάει είναι σαν καινούριο. Εγώ δυστυχώς θα το δοκιμάσω σε κανένα μήνα λόγω εξεταστικής. Αυτή τη στιγμή έχει 6 gb ram. Το ένα σλοτ ειναι corsair vengeance 4gb DDR3 και το άλλο έχει την μαμά που ερχόταν μαζί με την MoBo DDR3 και αυτή. Ο συνδιασμός αυτός δουλεύει dual channel ή πρέπει να είναι ακριβώς οι ίδιες μνήμες? Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα με την χρήση που του κάνουν απλά με 25 ευρώ βρίσκω την vengeance στο ebay και αρχίζω να το σκέφτομαι.
tanasen01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ναι μπορεί να δουλεύει και έτσι dual channel. Στο cpu-z θα φαίνεται.
countass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε χρειαζεται αλλη μνημη.επισης δε θα δει κανεις διαφορα με αυτη τη χρηση σε ντουαλ.οτι εκανες ειναι αρκετο,αραξε.κρατα για οθονη ισως. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από countass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα