Fabricated Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ξέρει κανείς κάποια έγκυρη εφαρμογή για android για να βλέπεις ποιος μπήκε στο προφίλ σου ; Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή για να βλέπεις ποιοι είδαν κάποιο στορυ σου αλλά όχι όλα ; Δηλαδή αν το ένα έχει 500 views Και το άλλο 490 να σου δείχνει τους 10 κατακαημενους.
Centurion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχουν εφαρμογές που να κάνουν αυτά που ζητάς. Κι όσες ισχυρίζονται ότι το κάνουν είναι μούφες. Αυτό με το προφίλ άντε να το καταλάβω γιατί πιθανόν θα υπάρχει καψούρα με κάποια. Για το άλλο τι σημασία έχει ποιοι δεν το είδαν; Εκτός αν έχεις σκοπό να τους κυνηγήσεις με το μαστίγιο επειδή δεν έτυχε να δουν ένα στόρυ. 1
Fabricated Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που είδα μια φίλη Μου να έχει εφαρμογή στο iPhone που το κάνει... Το τεσταραμε με πολλά άτομα και τα έδειχνε όλα. Τώρα όσον αφορά το 2ο, να ξέρουμε που να μην κάνουμε like ντε
johnbond Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε Τώρα όσον αφορά το 2ο, να ξέρουμε που να μην κάνουμε like ντε Υποτίθεται οτι το instagram είναι για να κάνεις like σε φωτογραφίες που σου αρέσουν. Όχι για να φτιάχνεις likeκλίκες.
saleit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Πω πω, προβλήματα που έχουν οι νέοι. Γράψε στο search στο market, viewfinder instagram profil. Όλο και κάτι θα βγάλει.
Centurion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε Τώρα όσον αφορά το 2ο, να ξέρουμε που να μην κάνουμε like ντε 2
Fabricated Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, johnbond είπε Υποτίθεται οτι το instagram είναι για να κάνεις like σε φωτογραφίες που σου αρέσουν. Όχι για να φτιάχνεις likeκλίκες.
Fabricated Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, saleit είπε Πω πω, προβλήματα που έχουν οι νέοι. Γράψε στο search στο market, viewfinder instagram profil. Όλο και κάτι θα βγάλει. First world problems Αλλά το search δεν αποδίδει δυστυχώς
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ νομίζω πως δε γίνεται αυτό. Γράψε στο store "instagram profile visitors" Βγάζει αρκετά, τώρα αν δουλεύουν θα σε γελάσω Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Kostasspil
fisherman95 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Οι εφαρμογές αυτές, κατά βάση, δε δουλεύουν.... Και τί αν κοιτάει κάποιος το προφίλ σου; Φοβάσαι τους stalker;
Fabricated Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Οντως δεν δουλευουν, γιαυτο ελεγα μηπως παιζει κανα apk σωστο. Μια που εχω βρει σε iphone δουλευει παντως, Παντως δεν ειναι αν φοβασαι τους στοκερ αλλα αν θες να δεις ποιον μπαινει στο προφιλ σου χωρις να σε ακολουθει κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα