what_if Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, arisikaria είπε Ειναι πολυ καλο το δοκιμασα το εστησα στο xbox one s και δεν έχει περιορισμούς στα διάφορα repositories και video addons. Παιζει κανονικα οπως σε android box ή pc . Οποιος θελει να το φτιαξει αξιζει τον κοπο. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι δεν μου γυριζε το συστημα στα Ελληνικα το interface εννοω. Κατα τα άλλα μια χαρα δουλευει κανονικα. σε απλο xbox one παντως (εκδοση 18 beta) απο τις ρυθμισεις ακομα προσπαθωντας να το σεταρω, πιο πολυ κολλαγε παρα δουλευε
steveevo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 22 minutes ago, marios28 said: Επειδή απουσίαζε ο vlc και το Κοdi (δεν υπήρχε και τίποτα τότε) από τα WP πριν 3-4 χρόνια είχα ξεκινήσει ανάπτυξη (απλής τότε) media player εφαρμογής (κυρίως για ελληνικούς υπότιτλους). Εδώ και ένα χρόνο είναι και για Xbox λόγω της UWP: Best Player Δεν είναι τόσο πολλοί οι περιορισμοί, ενώ συνεχώς μειώνονται. Σίγουρα είναι αρκετά χρονοβόρο για μια υπάρχουσα και πολύπλοκη εφαρμογή όπως το Kodi να γίνει port, αλλά σιγά σιγά... Ευχάριστο νέο. Φιλε συγχαρητηρια για τον player, εγω προσωπικα τον χρησιμοποιω καθε μερα για να βλεπω τα αρχεια μου μονο κατι να εκανες με τους υποτιτλους να προσθεσεις να κατεβαζει και απο bsplayer και να ψαχνει καπως καλυτερα γιατι πολλες φορες ενω υπαρχουν υποτιτλοι δεν τους βρισκει και αλλες φορες μου λεει πως ειναι κατω η υπηρεσια.
fanourisfz6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, arisikaria είπε Ειναι πολυ καλο το δοκιμασα το εστησα στο xbox one s και δεν έχει περιορισμούς στα διάφορα repositories και video addons. Παιζει κανονικα οπως σε android box ή pc . Οποιος θελει να το φτιαξει αξιζει τον κοπο. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι δεν μου γυριζε το συστημα στα Ελληνικα το interface εννοω. Κατα τα άλλα μια χαρα δουλευει κανονικα. μια απο τα ιδια αλλα ειναι η πρωτη εκδοση τα υπολοιπα οκ
marios28 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, steveevo είπε Φιλε συγχαρητηρια για τον player, εγω προσωπικα τον χρησιμοποιω καθε μερα για να βλεπω τα αρχεια μου μονο κατι να εκανες με τους υποτιτλους να προσθεσεις να κατεβαζει και απο bsplayer και να ψαχνει καπως καλυτερα γιατι πολλες φορες ενω υπαρχουν υποτιτλοι δεν τους βρισκει και αλλες φορες μου λεει πως ειναι κατω η υπηρεσια. Ευχαριστώ πολύ. Τσέκαρα το site του bsplayer. Από opensubtitles μαζεύει τους υπότιτλους και ο bsplayer από άλλο ένα που δε λειτουργεί. Οπότε θα έπρεπε να είναι οι ίδιοι. Με λίγα λόγια αν έχεις χρόνο τσέκαρε για κάποιο αρχείο (βίντεο) που δεν εμφανίζονται όλοι και γράψε μου με π.μ. να το διορθώσω.
Damachi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλα προβληματα ,βγαζει Covenant addon πεταει σφαλμα , exodus κτλ τα μπλοκαρει ολα και με το unknown sources τσεκαρισμενο ; Αν σου μπαναρει τα addons μιλαμε για τρελο δουλεμα απο τη M$ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
Hetfield Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, marios28 said: Επειδή απουσίαζε ο vlc και το Κοdi (δεν υπήρχε και τίποτα τότε) από τα WP πριν 3-4 χρόνια είχα ξεκινήσει ανάπτυξη (απλής τότε) media player εφαρμογής (κυρίως για ελληνικούς υπότιτλους). Εδώ και ένα χρόνο είναι και για Xbox λόγω της UWP: Best Player Δεν είναι τόσο πολλοί οι περιορισμοί, ενώ συνεχώς μειώνονται. Σίγουρα είναι αρκετά χρονοβόρο για μια υπάρχουσα και πολύπλοκη εφαρμογή όπως το Kodi να γίνει port, αλλά σιγά σιγά... Ευχάριστο νέο. Οι Universal εφαρμογες ειναι "παγιδα" για τις Desktop πλατφορμες. Πολλοι ονειρευεστε να μεταφερθει το development σε UWP ακομα και για Desktop, για μενα αυτο ειναι αυτοκτονια. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Hetfield
marios28 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Οι Universal εφαρμογες ειναι "παγιδα" για τις Desktop πλατφορμες. Πολλοι ονειρευεστε να μεταφερθει το development σε UWP ακομα και για Desktop, για μενα αυτο ειναι αυτοκτονια. Ένας dev θέλει να απευθύνεται με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο και χρόνο σε όσους περισσότερους γίνεται. Το πιο σημαντικό πάντως δεν είναι το παραπάνω, αλλά η συντήρηση της εφαρμογής της οποίας ο χρόνος σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ δεν τον πιάνει απελπισία για τις οποιεσδήποτε αλλαγές/προσθήκες, οι οποίες γίνονται ταυτόχρονα για όλους και για όλες τις συσκευές. Όσον αφορά την παγίδα. Φαντάζομαι η παγίδα σχετίζεται με ζητήματα περιορισμών, ελευθερίας, ελέγχου, κόστους και υποβάθμισης της ποιότητας δημοφιλών -κυρίως- εφαρμογών ή παιχνιδιών. Δεν είναι για άμεση υιοθέτηση η UWP από τις μεγάλες εταιρίες (εννοώ για μεταφορά). Θα αργήσει και λόγω κόπου (δε συμφέρει ακόμη) και λόγω αδυναμίας σε αρκετές περιπτώσεις. Σε περίπτωση που πετύχει, θεωρώ πως δε θα έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, ενώ αν αλλάξει κυρίως σε ζητήματα κόστους, αυτό θα είναι αρκετά χαμηλό. Δεν ξέρω αν η παγίδα και η «αυτοκτονία» για το desktop έχουν να κάνουν κατά τη γνώμη σου με άλλα ζητήματα. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, αλλά αυτά έχουν να κάνουν με το πιο μακρινό μέλλον. Φυσικά τα παραπάνω είναι η δική μου άποψη και τελικά μπορεί να έχεις εσύ δίκαιο.
lorddeimos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, duende είπε nice! μακαρι να βγαλουν και για ps4 Αχαχαχαχα!!! Καλό!
arisikaria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, what_if είπε σε απλο xbox one παντως (εκδοση 18 beta) απο τις ρυθμισεις ακομα προσπαθωντας να το σεταρω, πιο πολυ κολλαγε παρα δουλευε Εχω ασχοληθει και φτιαξει πολλα μηχανηματα και στο xbox one s δουλευει μια χαρα. Θελει πολυ ψαξιμο και πολυ δουλεια για να το φτιαξεις αλλά αξιζει τον κοπο. Πρεπει να παρακολουθειςσυνεχεια τις εξελιξεις και τα καινουργια addon που βγαινουν για να δουλεψει σωστα..
what_if Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, arisikaria είπε Εχω ασχοληθει και φτιαξει πολλα μηχανηματα και στο xbox one s δουλευει μια χαρα. Θελει πολυ ψαξιμο και πολυ δουλεια για να το φτιαξεις αλλά αξιζει τον κοπο. Πρεπει να παρακολουθειςσυνεχεια τις εξελιξεις και τα καινουργια addon που βγαινουν για να δουλεψει σωστα.. μωρε κ εγω ,εχω στησει kodi σε libreelec ,linux ,windows κλπ οποτε ξερω τι εκδοση ειναι αυτη που εχεις γιατι ενω το αρθρο λεει για stable 17.6 εγω εχω 18 που ειναι beta
leo066 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, what_if είπε μωρε κ εγω ,εχω στησει kodi σε libreelec ,linux ,windows κλπ οποτε ξερω τι εκδοση ειναι αυτη που εχεις γιατι ενω το αρθρο λεει για stable 17.6 εγω εχω 18 που ειναι beta Που λέει για 17.6? Η 18 είναι που δεν είναι καν beta, alpha είναι ακόμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα