Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι τόσο απλό..

Μου συμβαίνει με κάθε εφαρμογή...

Ακόμα και με της nvidia ...οποια εφαρμογή πάω να κατεβάσω μπαίνει σαν default να κατεβαίνει με 32 bit ...πως το βγάζω αυτό?

Επίσης ο φάκελος στον c:disk είναι amuwrk_-SwmR6zcleX5QPQ.png

εχει δημιουργηθεί φάκελος για 32 bit...

Kαι επειδή έχω αρκετές εφαρμογές με 32 bit , υπάρχει αλλη λύση από το να κάνω ένα φορματ και install again?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα windows 64 bit από την φύση τους υποστηρίζουν 32 bit εφαρμογές και γι'αυτό βλέπεις τον φάκελο "Αρχεία εφαρμογών (x86), που σημαίνει πως όποια εφαρμογή ή παιχνίδι εγκαθιστάς που είναι 32bit θα εγκατασταθεί σε αυτόν τον φάκελο. Επίσης υπάρχουν κάποιες διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο οι οποίες είναι 32 bit, π.χ. java, κάποια utilities της μητρικής κτλ τα οποία δεν έχουν έκδοση 64 bit αλλά μόνο 32.

Επεξ/σία από eliasjuve
Δημοσ.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι , ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη κατεβάζω , ακόμα και αυτές όπου είναι 100% σίγουρα 64bit μου τις κάνει default 32bit ..πως αλλιώς μπορώ να το πω?

Συγγνώμη που παραφέρομαι αλλά χρειάζομαι εφαρμογές άμεσα όπου θέλουν 4+ gb ραμ για να τρέξουν και δεν τρέχουν διότι όταν κάνω install την εφαρμογή τις κατεβάζει σε 32 bit όπου το μαξ ραμ usage ειναι 4 gb. 

Δημοσ.

Photoshop  ( πληρωμένο κανονικά από το official site) , και γενικά ότι έχει να κάνει σχέση με εφαρμογές, μόνο τον chrome έχω σε 64 bit.

Δημοσ.

Δηλαδή ο installer που είναι ένας για 32 και 64 bit σου βρίσκει ότι έχεις τα 32άρια και προχωράει εγκαθιστώντας στο Αρχεία εφαρμογών (x86);

Δημοσ.

Όταν εννοείς installer εννοείς την κλασική οθόνη που σου λέει ''εκτέλεση'' κλπ..

Δεν μου εμφανίζει κάποιο μνμ ..

Εγκαθιστά κανονικά αλλά όπως είπες , ναι στο x86 φακελο...υπάρχει κάποια επιλογή που μπορώ να κάνω enable? disable? ή οτιδήποτε άλλο? 

Αλλιώς να πάω σε φορματ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά όταν κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που ο installer του (το setup.exe χοντρικά) είναι ένας και για 32 αλλά και για 64 bit αναγνωρίζει αυτόματα την έκδοση των windows που έχεις. Για επιλογή δεν είναι σύνηθες αλλά θα το έβλεπες στην εγκατάσταση αν υπήρχε τέτοια.

Είσαι σίγουρος ότι κατεβάζεις την 64 bit έκδοση;

Επεξ/σία από eliasjuve
Δημοσ.

Πότε παρουσιάστηκε αυτό; Πόσο καιρό τρέχει το σύστημα; Είναι περασμένα με καθαρή εγκατάσταση ή έκανες αναβάθμιση από 7άρια-8άρια;

Δημοσ.

Αναβάθμιση από 7 άρια .

Το σύστημα είναι σχετικά καινούργιο (ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει) .

Το είχα παρατηρήσει από τότε που έκανα την εγκατασταση των win10 αλλα δεν εδινα σημασια γτ ετρεχαν ολα κανονικα ...αλλα χθες που προσπαθησα να βαλω το photoshop εψαξα και διαβασα για τα 32 και τοτε καταλαβα τι γινεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...