Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα καλη χρονια.μενω κεντρο ,εχω pc απο το 2008 και θελω να φτιαξω καινουργιο.θα ηθελα να το εχω και για gaming αρκετα ανταγωνιστικο.δεν ειμαι σχεδον καθολου FPS .κανα resident evil,το πολυαναμενομενο days gone  κλπ. που ομως ξερω θελει παλι καλα κομματια για υποστηριξη.οθονη πηρα τελευταια για να παιζω και τα ps4 παιχνιδια μια lg 27mp 59g.θελω καποιον,ειτε μαγαζι ειτε ανεξαρτητο,που να με βοηθησει να παρω σε καλες τιμες κομματια,και να εχω και καποια υποστηριξη,οχι παρτο και γεια μας.ξερω οτι εχουν αναφερθει κι αλλοι με αναλογο θεμα,αλλα ειπα να γραψω ενα αρθρο καθαρα για την περιπτωση μου,να μην κολλησω ερωτηση σε καποιου αλλου.απο τιμη αντε να παει στο χιλιαρικο.τωρα οσο πιο κατω καλα θαταν..για τωρα,ενδιαφερομαι καθαρα για το ολοκληρωμενο κουτι.ευχαριστω,αλεξανδρος.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά να σου προτείνουν, να σου αναφέρω πως και το μαγαζί να σου πει ''άντε γεια μας'', έχεις εμάς. Ότι και να πάθεις εδώ είμαστε.
Κουβέντα να γίνεται στα 1000 ευρώ φτιάχνεις θηρίο.

Επίσης πρέπει να συμπληρώσεις την εξής φόρμα :

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

• Like 1
Δημοσ.

φιλε πρωτα ευχαριστω για την γρηγοραδα.το ερωτηματολογιο το εχω συμπληρωσει στην  παραγραφο μου.να προσθεσω ενα windows 10 pro.ειδικα προγραμματα οχι ιδιαιτερα.αν εννοεις office για αγορα οχι.η χρηση του υπολογιστη νομιζω οταν λεω gaming καλυπτει την γενικη ιδεα.κατι περιεργο και ιδαιτερο σε αλλη λειτουγια οχι.πχ.για καποια δουλεια συγκεκριμενη.καλη μνημη να εχει.κοιτα ενα ψαξιμο το εχω κανει περιπου σε κομματια ξερω τι θελω βεβαια κι εκει παντα ευπροσδεκτη η γνωμη.απλα δεν μπορω να αποφασισω οπως ειπα το μαγαζι η' αν μου προτεινει καποιος να ειναι καλυτερα με καποιον να το φτιαξουμε μαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κύρια μέρη του πύργου από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά και η ram + κάρτα γραφικών που μπορείς να κουμπώσεις εσύ πολύ εύκολα από hellasphone.gr

Η οθόνη σου διαθέτει amd freesync αλλά οι τιμές της 580 8gb που θα άξιζε να συνδιαστεί είναι πολύ υψηλές αυτή την περίοδο.

για να σου μείνουν και ρέστα για κλειδί windows 10 pro 

Δυο προτάσεις σε Intel & AMD

1) Intel Coffee Lake

PRIVEINTEL.jpg

hellas2INTEL.jpg

Σύνολο : 990€

2) AMD Ryzen

prive.jpg

hellasphone.jpgΣύνολο : 975€

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι τελευταια αρθρα προηγουμενα απο εμενα εχουν απαντησεις με αποψεις για συναρμολογηση pc περιπου σαν αυτο που θελω.προσωπικα δεν εχω συναρμολογησει pc και προτιμω καποιον που το εχει ξανακανει.οποτε το να συλλεξω κομματια μονος μου δεν θα με παει καπου, εκτος αν εχω καποιον που μετα θα μου τα ενωσει.

παντως αν υπαρχουν εξτρα αποψεις για κομματια θαθελα να ακουσω.αν οχι ,θα παρω μια ιδεα απο τα αλλα αρθρα.ευχαριστω.

ωπα ωσπου να γραψω πηρα απαντηση ευχαριστω.ναι καρτα γραφικων ξερω να κουμπωνω ειναι πανευκολο.

απλα απο μετεπειτα καποια υποστηριξη εχουν στο priveshop?ο φιλος απο πανω ειπε υπαρχουμε κι εμεις.απολυτα θεμιτο αλλα καλο ειναι να υπαρχει και υποστηριξη απο αυτους που εχεις δωσει χρηματα.καταλαβαινετε..

Επεξ/σία από ronnie7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας ανάλογα με την εμπειρία του κρίνει, όσον αφορά στην υποστήριξη. Προσωπικά όσες φορές επικοινώνησα με το παραπάνω κατάστημα, ήταν φιλικοί και διαθέσιμοι να με εξυπηρετήσουν.  Αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό κάποιες φορές-γιατί έχω διαβάσει και άλλες περιπτώσεις (είτε γι'αυτό είτε για άλλα καταστήματα), που ο πελάτης δεν έμεινε ευχαριστημένος. Το ζήτημα είναι αν τύχει κάτι σε κάποιο κομμάτι να μην καθυστερήσουν ώστε να το στείλουν για αντικατάσταση ή επισκευή (όταν φυσικά το προϊόν είναι εντός εγγύησης).

Καλό κατάστημα είναι και το mgmanager.gr το οποίο επίσης συναρμολογεί, αλλά έχει 30€ μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καποια απλα πραγματα ναι ξερω,οπως και hdd και κανα dvd και ram.αλλα απο την αρχη να συναρμολογησω απλα δεν τοχω ξανακανει.υπαρχουν οδηγιες ,βιντεο,ξερω,να το δοκιμασω ξερω γω,αλλα και κομματια με τοσα χρηματα ψιλοφοβαμαι μην γινει κανα πυροτεχνημα.αυτο το priveshop μου ειναι κοντα το αλλο πειραια λιγο πιο δυσκολο.να μου πεις θα στο στειλουν.μηπως μετα θα πρεπει να το παω πισω για κατι κλπ..

εγω μεχρι στιγμης την ειχα δει η' απο πλαισιο και μετα με "καποια " υποστηριξη,η' και το msystems που τους εχω δει σοβαρους ,αλλα απο τιμες δεν ξερω ποσο καλοι ειναι,και μετα απο υποστηριξη δεν ξερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πλαίσιο δεν θα το προτιμούσα λόγω μικρής ποικιλίας και πολύ υψηλών τιμών. Το mysystems είναι αξιόπιστο, αλλά σε γενικές γραμμές ακριβό.

Ειδικά την κάρτα γραφικών δύσκολο να την βρεις σε καλή τιμή από Αθηναϊκό κατάστημα που συναρμολογεί. Θα την πάρεις από εκεί που σου έγραψα και θα την κουμπώσεις μαζί με την ram. Τα υπόλοιπα, είτε mgmanager.gr είτε priveshop.gr που έχουν καλές τιμές και αξιοπρεπείς διαθεσιμότητες, και θα είσαι εντάξει. Είναι και τα δυο εντός Αθηνών.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζω δύο συνθέσεις μία Intel που θα περιμένεις κανα δυό βδομάδες, και μία amd που θα το παραλάβεις άμεσα.

Η οθόνη σου υποστηρίζει freesync γιαυτό και προτείνω 580 έστω και τεσσάρα.

Κατάστημα e-shop.

intel.thumb.JPG.d471f953c60fc385bad48a44ad7d8e5b.JPG

ή

amd.thumb.JPG.2b06aa01fbaa7b206df2644e162cd069.JPG

Άν πάρεις κάρτα γραφικών και ram απο άλλο μαγαζί στο σύστημα με τον ryzen χωράνε και 16gb και σκληρός δίσκος με κανένα 20άρι παραπάνω..

ekos.thumb.JPG.4d43f0fd84d2933bab0e0312fa9689b8.JPG

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σ ευχαριστω.κεντρο μενω.να κατσω να δω λιγο τι μου εστειλες.

ολες οι προτασεις πανω κατω σε οτι εψαχνα.να ρωτησω τωρα.INTEL  η' AMD?

υπαρχουν δηλαδη τιποτα συν και πλην να ξερει κανεις η' απλα θεμα προτιμησης.εγω ξερω απο intel μερια.οπως υποθετω πολυς κοσμος.

επισης .. καποιος μου ειπε,οχι απο την σελιδα,καλυτερα 2 μνημες δηλ. 16 gb.βλεπω προτασεις για 8 για υποθετω μπομπατο πακετο.αρα χρειαζονται οι εξτρα 8?

Επεξ/σία από ronnie7
Δημοσ.

Και με 8 καλυμμένος είσαι και βάζεις άλλη μια 8άρα αργότερα. Σε παίρνει πάντως να βάλεις και απο την αρχή αγοράζοντας απο δύο καταστήματα όπως σου είπα. Στο cod πχ τα 16gb βοηθάνε.

Θετικά Ιntel λίγα παραπάνω fps

Θετικά ryzen κλοκάρεται - αναβαθμισιμότητα.

Ότι σου αρέσει λοιπόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίες οι προτάσεις του radiohead.

Εντάξει, έχει freesync η οθόνη του αλλά σε τέτοιες τιμές που είναι οι 8άρες 580 (η ιδανική περίπτωση θα ήταν αυτή) τις ξεχνάμε.

Αν πάει στη σύνθεση από eshop και καταλήξει έστω στην 4άρα (αναγκαστικά), ας την πάρει από ekos.gr στα 287 που πρότεινε και ο radio γιατί τα 339 του eshop για την 4άρα δεν χωνεύονται ούτε με σφαίρες. Με τίποτα όμως.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου λετε στην καρτα γραφικων πχ. η radeon 580 4gb με την geforce 1060  6 gb ειναι περιπου ιδιες?και τι διαφορα η  μια που εχει 4 με την αλλη που εχει 6 gb?  επισης,στο πακετο δεν βαλατε windows 10 pro.ναι ξεχασα να πω οτι εχω μεινει στα 7.οποτε συν κανα 150 ευρω.τιποτα αλλα εξτρα  χρειαζομαι?ανεμιστηρακια,καρτα ηχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ronnie7 είπε

δεν μου λετε στην καρτα γραφικων πχ. η radeon 580 4gb με την geforce 1060  6 gb ειναι περιπου ιδιες?και τι διαφορα η  μια που εχει 4 με την αλλη που εχει 6 gb?  επισης,στο πακετο δεν βαλατε windows 10 pro.ναι ξεχασα να πω οτι εχω μεινει στα 7.οποτε συν κανα 150 ευρω.τιποτα αλλα εξτρα  χρειαζομαι?ανεμιστηρακια,καρτα ηχου.

μόνο dvd άν χρειαστείς όχι κάτι άλλο.

Άμεση λήψη εργαλείου και περνάς σε φλασάκι https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Προαιρετικά αγοράζεις κλειδάκι https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwindows+10+pro.TRS0&_nkw=windows+10+pro&_sacat=0

https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-professional/

αλλιώς εκεί που ζητά κλειδί κατα τη διαδικασία δεν γράφεις τίποτα και πατάς επόμενο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...