Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, IoannisSM said: Δεν ξερω πολλα αλλά νομιζω ειναι αυτο που λες, VoIP. Δηλαδη χωρις ρουτερ (π.χ. διακοπη ρευματος) δεν εχω τηλεφωνο! Το δοκιμασα αυτο με το απευθειας στην πριζα το ρουτερ (δηλ χωρις σπλιττερ). το τηλεφωνο δεν λειτουργει. Ναι χωρίς ρεύμα δεν θα έχει τηλέφωνο, αλλά με το ασύρματο και πάλι χωρίς ρεύμα δεν θα είχες τηλέφωνο. Και το τηλέφωνο στην θύρα phone 1 του router (χωρίς φιλτρό)? Το τηλέφωνο σκέτο (χωρίς φίλτρο και χωρίς το διακλαδωτή) δουλεύει? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
IoannisSM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εχω ιντερνετ. Το τηλεφωνο δεν ειναι ασυρματο, ειναι κανονικο. Ειναι VoIP, μου το εκανε ο ΟΤΕ (δεν ειχα και επιλογη). οποτε χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο σταθερο. Το τηλεφωνο δεν λειτουργει ουτε μονο του πανω στην πριζα (σε καμια πριζα), ουτε πανω στον ρουτερ, με οποιοδηποτε τροπο. Τελικα αυτο το διακλαδωτη ΤΑΥ που αναφερει το χρειαζομαι ή οχι;
ΠΕΡΙΣ 1416 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τον διακλαδωτή ΤΑΥ, τον χρειάζεσαι σε περίπτωση που θες να βάλεις το τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο. Απο τη στιγμή που έχεις internet και όχι τηλέφωνο, παρόλο που το έχεις συνδέσει απευθείας στο ρούτερ, πρέπει να έχει κάνει κάτι λάθος ο οτε. Παίρνεις και βλέπεις
IoannisSM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ΠΕΡΙΣ 1416 είπε Τον διακλαδωτή ΤΑΥ, τον χρειάζεσαι σε περίπτωση που θες να βάλεις το τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο. Απο τη στιγμή που έχεις internet και όχι τηλέφωνο, παρόλο που το έχεις συνδέσει απευθείας στο ρούτερ, πρέπει να έχει κάνει κάτι λάθος ο οτε. Παίρνεις και βλέπεις Αρα στον οδηγο τους δεν τα λενε σωστα;
ΠΕΡΙΣ 1416 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στον οδηγό, το λένε σωστά, σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις το τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο (πχ. Το ρούτερ βρίσκεται στο καθιστικό και το τηλέφωνο το θέλεις στο υπνοδωμάτιο). Σε περίπτωση που τα θέλεις και τα 2 στον ίδιο χώρο, απλά συνδέεις το ρουτερ απευθείας στη πρίζα και το τηλέφωνο στο ρουτερ. Άμα δείς, το καλώδιο του τηλεφώνου πάει από το Phone 2, στο splitter, και έπειτα πάει στη γραμμή, ώστε για να το συνδέσεις σε άλλο δωμάτιο. Στη φωτογραφία, το τηλέφωνο βρίσκεται δίπλα, οπότε το τηλέφωνο πάει εκεί .
IoannisSM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καταλαβα. Ευχαριστω παιδια, να δω τι θα γινει
ΠΕΡΙΣ 1416 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Κάλεσε την εξυπηρέτηση του οτε. Καλή τύχη
Silverage Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου πώ πώς τα έχω βάλει εγώ. Το καλώδιο ερχεται απο την πρίζα και πάει στον διαχωριστή (το νούμερο 6 στην εικόνα) και απο εκεί τον ένα καλώδιο στη θύρα dsl και το άλλο στην phone 1. Απλά να τα συνδεσεις σωστά, έχει σύμβολα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Silverage
ΠΕΡΙΣ 1416 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Silverage είπε Θα σου πώ πώς τα έχω βάλει εγώ. Το καλώδιο ερχεται απο την πρίζα και πάει στον διαχωριστή (το νούμερο 6 στην εικόνα) και απο εκεί τον ένα καλώδιο στη θύρα dsl και το άλλο στην phone 1. Απλά να τα συνδεσεις σωστά, έχει σύμβολα. Νομίζω οτι δεν θα δουλέψει απο τη στιγμή που έχει VoIP
IoannisSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Οι τροποι που λετε ειναι σωστοι! Το προβλημα το ειχε το ρουτερ... και διορθωθηκε
Damachi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Α ! γιατι εβλεπα τον οδηγο συνδεσης - κομπο και ελεγα τι κανω λαθος τοσο καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα