He1c Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!! Μήπως ξέρει κάποιος αυτό το site? Μου το έστειλε η αδερφή μου για να το αγοράσει αλλά μήπως είναι μούφα; http://waidant.com/on-sale-c-13/samsung-galaxy-s8-64gb-unlocked-midnight-black-open-boxnew-p-442.html
Jimys2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Γιατι δεν παιρνεις το Note8 που εχει μολις 20$ παραπανω;; Μακρια....
mat5glor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Θεωρώ πως σχεδόν 100% είναι scam...και λέω "σχεδόν" γιατί δεν έχω προσωπική πείρα από τον συγκεκριμένο ιστότοπο ώστε να είμαι σίγουρος. Αλλά είναι ένα site με μια συγκεκριμένη σχεδίαση ή οποία υπάρχει και σε άλλα όπως το ubhere.com. Ακόμα θεωρώ πως μεγάλες αλυσίδες και δεν μπορούν να πετύχουν 80% έκπτωση σε κινητά όπως το s8...γιατί να μπορεί ένα site που δεν το ξέρει κάνεις...Άρα μακριά όπως λέει και ο Jimys2008.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια,ουτε το κοστος του S8 δεν ειναι 120 δολλαρια
petranthe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Το site είναι μια προφανής απάτη. Μην δώσεις λεφτά, θα τα χάσεις.
BlueBlade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε, 300€ κοστίζει μόνο η παραγωγή ενός S8 και αρκετά παραπάνω χρειάζεται ο μαγαζάτορας για να αγοράσει την συσκευή και να την πουλήσει. Στην καλύτερη περίπτωση η αδερφή σου θα καταλήξει με έναν κινέζικο κλώνο του S8 και στην χειρότερη θα χάσει τα λεφτά της. Επίσης βλέπω ότι το ίδιο Site πουλάει υπολογιστή με i7 7700k και GTX 1080 με 230€. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ανόητος για να ψωνίσει από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα