leftpc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Σε τιμή black(friday)week η LG 49SJ810V με παζάρι από τον kotsovolos στα 699.30€ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172844-lg-49sj810v-49 Αυτή τη στιγμή στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει από 849€ https://www.skroutz.gr/s/11655385/LG-49SJ810V.html Έχει μόνο 5στερες κρητικές σε skroutz και bestprice. Αναλυτικά χαρακτηριστικά εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/model/121fae5
hasiotis_john Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση είναι ΆΨΟΓΗ παίδες! (προσωπική γνώμη φυσικά) Όποιος βολεύετε σε αυτές τις ίντσες προχωράει άφοβα ... H nano cell τεχνολογία είναι τρομερή και αποδίδει τρομερά χρώματα με αρκετά καλό μαύρο! Έχει και ήχο της harman/kardon και εννοείτε το βασικότερο ότι έχει άψογο πάνελ (PMI 2800 Refresh Rate 120Hz) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από hasiotis_john
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άψογη θα ήταν αν δεν είχε RGBW panel ή κάνω λάθος και τα έχω μπερδέψει πάλι? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
hasiotis_john Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχει άδικο φίλε Thresh, αλλά ίσως με τις τεχνολογίες που έβαλε η Lg στην tv αυτή μαζί με τα Hz του πάνελ να ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα της εικόνας. Την συγκεκριμένη την έχω δει από κοντά σε ολοσκότεινο δωμάτιο και εντυπωσιάστηκα. Βέβαια καλώς και επισήμανες αυτό με το RGBW μιας και γι' αρκετούς είναι πρωτεύον λόγος επιλογής τηλεόρασης. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως μέσα στον Ιανουάριο θα δούμε αρκετές εκπτώσεις ακόμα και στις oled! Προμηνύετε καυτή περίοδος και κάπου διάβασα πως η Lg θα βάλει προσφορές τηλεοράσεων μαζί με δωρεάν ηχόμπαρα.
Rebel21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Άψογη θα ήταν αν δεν είχε RGBW panel ή κάνω λάθος και τα έχω μπερδέψει πάλι? Το RGBW είναι το κερασάκι στην τούρτα σε ένα μετριότατο σύνολο. Αυτή είναι μετά βίας η πραγματική τιμή της τηλεόρασης και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσφορά αφού κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έδινε 1000 ευρω για την συγκεκριμένη. Τώρα αν κάποιον τον εντυπωσιάζει μια τηλεόραση σε απόλυτο σκοτάδι μάλιστα που δεν μπορεί να φτάσει ούτε 1500:1 αντίθεση τότε τι να πω. Κάθε ένας έχει την άποψη του με βάση το μπάτζετ του αλλά και των γνώσεων του. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21
kostas123pao Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Κάποια εναλλακτική πρόταση στην τιμη των 700€?
hasiotis_john Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Rebel21 είπε Το RGBW είναι το κερασάκι στην τούρτα σε ένα μετριότατο σύνολο. Αυτή είναι μετά βίας η πραγματική τιμή της τηλεόρασης και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσφορά αφού κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έδινε 1000 ευρω για την συγκεκριμένη. Τώρα αν κάποιον τον εντυπωσιάζει μια τηλεόραση σε απόλυτο σκοτάδι μάλιστα που δεν μπορεί να φτάσει ούτε 1500:1 αντίθεση τότε τι να πω. Κάθε ένας έχει την άποψη του με βάση το μπάτζετ του αλλά και των γνώσεων του. Η αναφορά σου στο 1000ρικο είναι αχρείαστη στο συγκεκριμένο τόπικ που αφορά προσφορά στα 699 ευρώ, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πάνω σ' αυτό. Όσο για αντίθεση στο απόλυτο σκοτάδι, δεν σημαίνει το ότι εμένα προσωπικά μου άρεσε .... με τις γνώσεις μου, ότι ντε και καλά πρέπει ν' αρέσει και στους άλλους. ΓΝΩΜΕΣ λέμε εδώ και σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε ειδικοί. Όταν μιλάμε για τόσα λεφτά, εννοείτε πως ο υποψήφιος αγοραστής ζυγίζει αυτά που διαβάζει, ενημερώνετε, βλέπει κριτικές, ψάχνει reviews, πάει ο ίδιος σε καταστήματα και την κοιτάει και κτλ. Το ότι είναι RGBW για εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάει σε δεύτερη μοίρα (και σύμφωνα πάντα με τις ...γνώσεις μου) την ώρα που η εικόνα όντως είναι καταπληκτική ακόμα και στα επίγεια κανάλια. Για παράδειγμα, έχω δει και μια oled από κοντά και το άσπρο της ήταν "κατουρημένο" και σκοτεινό σε σχέση με την παραπάνω και αν μου έλεγες να διαλέξω θα έπαιρνα αυτή του θέματος! (απλά σε 55ρα και πάνω μιας και πλέον οτιδήποτε μικρότερο μου κακοφαίνεται! :p) Πάμε παρακάτω! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από hasiotis_john
maxdore217 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Η Τv είναι εξαιρετική κατά την γνώμη μου, το λένε και οι αξιολογήσεις της στο skroutz αυτό , περίπου 30 θετικές καμία αρνητική και 5 αστέρια που έχει από όλους ( ως 49 και 55'') ... τώρα πως μερικοί ακόμα έχετε να λέτε αρνητικά σχόλια με βάζει σε σκέψεις ! προφανώς θα υπάρχει κάποια προσωπική εμπάθεια με την εταιρία . για να λέτε ότι δεν αξίζει ούτε τα 699€. Σε αυτά τα χρήματα αποτελεί προσφορά , δεν είδα καλύτερη εικόνα σε tv ανεξάρτητα πάνελ Όποιος θέλει να το δει αυτό πάει στην έκθεση και συγκρίνει μόνος του , άσχετα με τα RGBW ...και τα λοιπά εμπορικά κόλπα.
Rebel21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Η αναφορά σου στο 1000ρικο είναι αχρείαστη στο συγκεκριμένο τόπικ που αφορά προσφορά στα 699 ευρώ, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πάνω σ' αυτό. Όσο για αντίθεση στο απόλυτο σκοτάδι, δεν σημαίνει το ότι εμένα προσωπικά μου άρεσε .... με τις γνώσεις μου, ότι ντε και καλά πρέπει ν' αρέσει και στους άλλους. ΓΝΩΜΕΣ λέμε εδώ και σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε ειδικοί. Όταν μιλάμε για τόσα λεφτά, εννοείτε πως ο υποψήφιος αγοραστής ζυγίζει αυτά που διαβάζει, ενημερώνετε, βλέπει κριτικές, ψάχνει reviews, πάει ο ίδιος σε καταστήματα και την κοιτάει και κτλ. Το ότι είναι RGBW για εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάει σε δεύτερη μοίρα (και σύμφωνα πάντα με τις ...γνώσεις μου) την ώρα που η εικόνα όντως είναι καταπληκτική ακόμα και στα επίγεια κανάλια. Για παράδειγμα, έχω δει και μια oled από κοντά και το άσπρο της ήταν "κατουρημένο" και σκοτεινό σε σχέση με την παραπάνω και αν μου έλεγες να διαλέξω θα έπαιρνα αυτή του θέματος! (απλά σε 55ρα και πάνω μιας και πλέον οτιδήποτε μικρότερο μου κακοφαίνεται! :p) Πάμε παρακάτω! Καταρχήν φίλε μου σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε υποτιμήσω. Συγνώμη αν φάνηκε έτσι. Το πιο σωστό θα ήταν να έλεγες ότι εντυπωσιάστηκες αναλογικά με την κατηγορία /τιμή και όχι γενικά, η τηλεόραση ιδιαίτερα σε hdr λόγο ips και κάκιστου local dimming δεν μπορεί να αποδώσει σωστά σκοτεινές σκηνές . Τα 1000 ευρώ τα αναφέρω γιατί η υποτιθέμενη έκπτωση γίνεται από τα 1000 στα 700 και ο καταναλωτής βλέπει ένα κέρδος 300 ευρω το οποίο του φαίνεται ευκαιρία. Το RGBW θα έπρεπε να σε απασχολεί σαν καταναλωτή αφού στην ουσία σου πουλάνε μία τηλεόραση 4κ η οποία δεν μπορεί να αποδώσει σωστά υλικό 4κ αφού της λείπουν 960 rgb pixels. Τέλος για τις oled τα έχουμε πει αρκετές φορές σχετικά με τα αρνητικά τους και δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21
Rebel21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Η Τv είναι εξαιρετική κατά την γνώμη μου, το λένε και οι αξιολογήσεις της στο skroutz αυτό , περίπου 30 θετικές καμία αρνητική και 5 αστέρια που έχει από όλους ( ως 49 και 55'') ... τώρα πως μερικοί ακόμα έχετε να λέτε αρνητικά σχόλια με βάζει σε σκέψεις ! προφανώς θα υπάρχει κάποια προσωπική εμπάθεια με την εταιρία . για να λέτε ότι δεν αξίζει ούτε τα 699€. Σε αυτά τα χρήματα αποτελεί προσφορά , δεν είδα καλύτερη εικόνα σε tv ανεξάρτητα πάνελ Όποιος θέλει να το δει αυτό πάει στην έκθεση και συγκρίνει μόνος του , άσχετα με τα RGBW ...και τα λοιπά εμπορικά κόλπα. Καμία εμπάθεια δεν υπάρχει αγαπητέ όταν μία τηλεόραση έχει μειονέκτημα, τα έχει είτε είναι lg η samsung η sony κλπ. Τηλεοράσεις είναι όχι ομάδες. Η εκθέσεις δεν είναι αξιόπιστες για να κρίνεις μια τηλεόραση αφού παίζουν ρόλο πολλοί παράμετροι, σποσνοράρισμα αλλά κυρίως λόγο του δυνατού λευκού φωτισμού που καλύπτει τις ατέλειες. Τέλος αποφασίστε τι απόψεις θέλετε. Τεχνικές με επιχειρήματα ή απόψεις τύπου '' μου είπε ένας φίλος '', '' την έχει ο κουμπάρος μου '', '' θεωρώ '' κλπ και κάποιον από το skroutz που η προηγούμενη του τηλεόραση μπορεί να ήταν μια crt 20 ετίας. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21
lionheart75 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η συγκεκριμένη θα έπρεπε να λανσάρεται σαν 3k (που πραγματικά είναι) και όχι σαν 4k καθώς έχει 1k RGB πίξελς λιγότερα. Αυτός είναι από μόνος του ένας σοβαρός λόγος να μην την προτιμήσει κάποιος που θέλει τηλεόραση 4k. Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές ήδη, όλες οι 4Κ LG κάτω απο την 850V είναι ουσιαστικά 3k τηλεοράσεις RGBW. Το panel της είναι IPS που δεν φημίζεται για καλή απεικόνιση μαύρου σε σχέση με ένα VA και το refresh rate της 120Hz το οποίο είναι πολύ θετικό όπως έχει αναφερθεί. Επίσης δεν αντιλέγει κανείς ότι είναι μια όμορφη τηλεόραση όμως δεν είναι 4k. Στα 700 ευρώ και κάτω είχαν παίξει στα BF τηλεόρασεις true 4Κ με VA panel απο Sammy και Sony μεριά καθώς επίσης στην παρούσα φάση μπορεί κάποιος με 640 ευρώ να πάει π.χ στην 49" mu6400 που μου έρχεται τώρα πρόχειρα https://www.skroutz.gr/s/11524375/Samsung-UE49MU6400.html ή με 100 ευρώ παραπάνω στα 750 να πάει στην ίδια 55άρα https://www.skroutz.gr/s/11524396/Samsung-UE55MU6400.html Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
maxdore217 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Η συγκεκριμένη θα έπρεπε να λανσάρεται σαν 3k (που πραγματικά είναι) και όχι σαν 4k καθώς έχει 1k RGB πίξελς λιγότερα. Αυτός είναι από μόνος του ένας σοβαρός λόγος να μην την προτιμήσει κάποιος που θέλει τηλεόραση 4k. Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές ήδη, όλες οι 4Κ LG κάτω απο την 850V είναι ουσιαστικά 3k τηλεοράσεις RGBW. Το panel της είναι IPS που δεν φημίζεται για καλή απεικόνιση μαύρου σε σχέση με ένα VA και το refresh rate της 120Hz το οποίο είναι πολύ θετικό όπως έχει αναφερθεί. Επίσης δεν αντιλέγει κανείς ότι είναι μια όμορφη τηλεόραση όμως δεν είναι 4k. Στα 700 ευρώ και κάτω είχαν παίξει στα BF τηλεόρασεις true 4Κ με VA panel απο Sammy και Sony μεριά καθώς επίσης στην παρούσα φάση μπορεί κάποιος με 640 ευρώ να πάει π.χ στην 49" mu6400 που μου έρχεται τώρα πρόχειρα https://www.skroutz.gr/s/11524375/Samsung-UE49MU6400.html ή με 100 ευρώ παραπάνω στα 750 να πάει στην ίδια 55άρα https://www.skroutz.gr/s/11524396/Samsung-UE55MU6400.html Είναι μια Τηλεόραση που έχει εξαιρετική απεικόνιση των χρωμάτων και σου προτείνω να πας να την δεις από κοντά! για να καταλάβεις τι διαφορά έχει με αυτήν που προτείνεις (που είναι και 50hz ) αν τις δεις δίπλα δίπλα . Το τι ισχύει γενικά είναι άλλο κομμάτι από αυτό που βλέπουμε τελικά στα μάτια μας .... όλες αυτές οι αξιολογήσεις βασίζονται πάνω στο τι βλέπουν όλοι αυτοί (και στραβοί δεν είναι , λογικά ) Τώρα αν με ρωτάς ,έχω την αίσθηση ότι τα VA panel έχουν όλα αυτά που λες στα ακριβά όμως μοντέλα ( και το είδα αυτό σε μοντέλα που κάνουν 2χιλιάρικα+ ) , στις φθηνότερες σειρές των 600€ ή σε άγνωστες υλοποιήσεις! εγώ παρατήρησα να έχουν θαμπή εικόνα και άτονα χρώματα, αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα για εμένα ( και πιστεύω για αρκετό κόσμο ) αν θέλουμε να λέμε για το περίφημο μαύρο που σίγουρα η φθηνές δεν το έχουν να λέμε και για το μειονέκτημα όπως γωνίες και όταν έχει πολύ φως το δωμάτιο ( όλες δλδ τις πιθανότητες και λεπτομέρειες ) ...τώρα αν κάποιος θέλει να έχει μια tv Που από τα review λέει ότι έχει Va panel είναι δικαίωμα του ..αλλά πρακτικά έχει τεράστια διαφορά με κάποια που έχει tv με καλό va panel ! Να γραφτεί για μια ακόμα φορά ότι : samsung / Lg είναι οι μοναδικές εταιρίες που έχουν δικά τους panel και δεν έχουν κατασκευή vestel! ( πιθανότατα και η sony )
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τις έχεις δεί δίπλα - δίπλα τις συγκεκριμένες LG 810V- Sammy mu6400 και σου άρεσε περισσότερο η εικόνα της LG; Τα 120Hz refresh rate της συγκεκριμένης LG φυσικά και είναι κάτι πολύ θετικό το αναφέρω και εγώ. Αλλά αυτό απο μόνο του εμένα δεν θα με έκανε να την επιλέξω απο την στιγμή που δεν είναι true 4K αλλά 3K. Επίσης και το IPS panel για τηλεόραση είναι no go για μένα σε σχέση με το VA, ασχέτως refresh rate. Για Monitor βέβαια είναι must το IPS ή για monitor Tv όπου η κύρια χρήση είναι monitor και η Τv δευτερέυουσα. Aυτά που αναφέρεις θα ταίριαζαν απόλυτα αν συγκρίναμε π.χ δύο τηλεοράσεις FHD ή UHD με ίδια panels αλλά διαφορετικό refresh rate. Δηλαδή μιας 120Hz με μία 60Ηz. Στην περίπτωση αυτή προφανώς η ζυγαριά θα έγερνε πρός την τηλεόραση με 120Hz panel. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι τέτοιο αλλά με μία 3k 120Hz ΙPS τηλεόραση στα 700€ vs μιας 4k 60Hz VA τηλεόραση στα 640€ (η οποία παρεπιπτόντως είναι αξιόλογη Tv για την μεσαία κατηγορία την χρονιά που πέρασε με πολύ καλές κριτικές όχι μόνο στο skroutz, αναφέρομαι στην mu6400). Δεν αντιλέγω ότι έχει πολύ καλή εικόνα η LG και είναι εμφανισιακά μια πολύ όμορφη τηλεόραση. Όμως η mu6400 είναι καλύτερη σε όλα πλήν του refresh rate το οποίο απο μόνο του δεν είναι ικανό να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της LG.
maxdore217 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, lionheart75 είπε Τις έχεις δεί δίπλα - δίπλα τις συγκεκριμένες LG 810V- Sammy mu6400 και σου άρεσε περισσότερο η εικόνα της LG; Τα 120Hz refresh rate της συγκεκριμένης LG φυσικά και είναι κάτι πολύ θετικό το αναφέρω και εγώ. Αλλά αυτό απο μόνο του εμένα δεν θα με έκανε να την επιλέξω απο την στιγμή που δεν είναι true 4K αλλά 3K. Επίσης και το IPS panel για τηλεόραση είναι no go για μένα σε σχέση με το VA, ασχέτως refresh rate. Για Monitor βέβαια είναι must το IPS ή για monitor Tv όπου η κύρια χρήση είναι monitor και η Τv δευτερέυουσα. Aυτά που αναφέρεις θα ταίριαζαν απόλυτα αν συγκρίναμε π.χ δύο τηλεοράσεις FHD ή UHD με ίδια panels αλλά διαφορετικό refresh rate. Δηλαδή μιας 120Hz με μία 60Ηz. Στην περίπτωση αυτή προφανώς η ζυγαριά θα έγερνε πρός την τηλεόραση με 120Hz panel. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι τέτοιο αλλά με μία 3k 120Hz ΙPS τηλεόραση στα 700€ vs μιας 4k 60Hz VA τηλεόραση στα 640€ (η οποία παρεπιπτόντως είναι αξιόλογη Tv για την μεσαία κατηγορία την χρονιά που πέρασε με πολύ καλές κριτικές όχι μόνο στο skroutz, αναφέρομαι στην mu6400). Δεν αντιλέγω ότι έχει πολύ καλή εικόνα η LG και είναι εμφανισιακά μια πολύ όμορφη τηλεόραση. Όμως η mu6400 είναι καλύτερη σε όλα πλήν του refresh rate το οποίο απο μόνο του δεν είναι ικανό να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της LG. Σε αυτό που με ρωτάς ναι τις έχω δει ( σχεδόν δίπλα δίπλα ... βασικά ήταν απέναντι η μια στην άλλη ) χαρακτηριστικά μου έκανε εντύπωση μάλιστα που η samsung είχε ένα μοντέλο qled και από κάτω μια mu6400 για να δείξει τις διαφορές ( στα χρώματα και στο μαύρο ) ...πρακτικά η σύγκριση δεν υπάρχει γιατί η lg έχει ανώτερη τεχνολογία ( διαφορετική ) nano cell , πολύ καλύτερο refresh rate και όλα αυτά επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό το πάνω που λες θα μπορούσε να είχε ισχύει σε σύγκριση με μια LG 55UJ620V και μια samsung mu6400 με ίδια hz αλλά διαφορετικά πάνελ ( η μια va και η άλλη απλό ips ) εδώ είναι διαφορετική περίπτωση όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα