Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις εκανα την παραγγελια σε ραμ..τωρα για την καρτα απο εβδομαδα να το ψαξω λιγο ακομα,αν και η palit ειναι οικονομικη σε σχεση με τις υπολοιπες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το SLI, και μαλιστα με mid ranged καρτα ειναι ΟΤΙ χειροτερο θα μπορουσες να κανεις με τα χρηματα σου. Περα απο το οτι δεν δουλευει σωστα σχεδον ποτε, δεν ειναι καν πιο οικονομικο απο το απλα να αγορασεις καλυτερη καρτα, μιας και χρεαιαζεσαι καλυτερο τροφοδοτικο, καλυτερη mobo, λιγο πιο ακριβο κουτι, καλυτερο airflow κλπα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Το SLI, και μαλιστα με mid ranged καρτα ειναι ΟΤΙ χειροτερο θα μπορουσες να κανεις με τα χρηματα σου. Περα απο το οτι δεν δουλευει σωστα σχεδον ποτε, δεν ειναι καν πιο οικονομικο απο το απλα να αγορασεις καλυτερη καρτα, μιας και χρεαιαζεσαι καλυτερο τροφοδοτικο, καλυτερη mobo, λιγο πιο ακριβο κουτι, καλυτερο airflow κλπα.

Δεν ειναι το θεμα αν δουλευει  σχεδον ποτε σωστα.

Απλως για καποια παιχνιδια απλα δεν δουλευει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

αυτη μαρεσει..ποσο καιρο θα κανει να ερθει?και ξερεις αν εχει εξοδα αποστολης?

Έχει έξοδα αποστολής. Έρχεται Ελλάδα με 490€ σε 6-10 εργάσιμες, γράφει ότι θα παραδοθεί 23/1 (standard shipping) και με 497€ θα σου παραδοθεί με express shipping στις 12/1. Άν την θέλεις ρίξε άμεσα την παραγγελία γιατί έχουν απομείνει 13 κομμάτια.

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, jeandoumpier said:

Έχει έξοδα αποστολής. Έρχεται Ελλάδα με 490€ σε 6-10 εργάσιμες, γράφει ότι θα παραδοθεί 23/1 (standard shipping) και με 497€ θα σου παραδοθεί με express shipping στις 12/1. Άν την θέλεις ρίξε άμεσα την παραγγελία γιατί έχουν απομείνει 13 κομμάτια.

φιλε τελικα την παραγγειλα το αλλα σαββατο θα την εχω

• Like 2
Δημοσ.
On 6/1/2018 at 9:56 PM, jeandoumpier said:

ειναι προτιμοτερω να κατεβασω drivers απο την nvidia η απο evga?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mike0402 είπε

ειναι προτιμοτερω να κατεβασω drivers απο την nvidia η απο evga?

Nvidia

Δημοσ.

οταν παρελαβα την καρτα απο το amazon δεν ειχε μεσα το δεμα αποδειξη..τι γινεται με την εγγυηση τωρα?

Δημοσ.
1 hour ago, tanasen01 said:

Έχεις πάρει ηλεκτρονική απόδειξη μέσω email όταν πλήρωσες. 

δεν νομιζω απλα email επιβεβαιωσης μου ειχε ερθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...