Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε games εγω δεν βλεπω διαφορα αναμεσα σε 8GB και 32GB παντως. Σιγουρα θες ram, αλλα οχι ακομα. Αν παιζεις, προεχει μια 1080!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαξε amazon de, it, co.uk kai fr

Τωρα που ειδα και κατι review, η 1070 Ti με overclocking ξεπερναει αρκετα μια 1080, οποτε αν βρεις καμια 1070 Τi αρκετα πιο φτηνη, δεν θα ηταν ασχημη επιλογη.

Επεξ/σία από Shadowjump
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mike0402 είπε

βλεπεις τοση διαφορα σε game?

Τα hwmonitor κτλ δεν μου έχουν βγάλει used ram πάνω από 8gb σε game, αλλά σε συστήματα με 8gb κάποιες στιγμές σέρνεται , ενώ με 12gb δεν συμβαίνει ποτέ αυτό (ακόμη και με ssd με τα 8gb , και χωρίς ssd με τα 12gb) .

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί , ότι θεωρώ το πισωγύρισμα στις τιμές των ram , τη μεγαλύτερη τραγωδία από το 1990 τουλάχιστον .

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.

Σε games  παντως, το δικο μου συστημα με 8gb ραμ , καποιες φορες ξεπερνουσε τα 7,5gb και εκανα μια αναβαθμιση στις ραμ και ισιωσε.

Επισης δεν πολυαξιζει τοση επενδυση σε gtx 1080.

Εχεις 1080p μονιτορ.

Με μια 1060 παιζεις τα παντα.

Με μια 1070 εισαι παραπανω απο καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που είπε ο Kostas.Karras. Λόγος για 1070Τι/1080 δεν υπάρχει, από την στιγμή που θα έχεις 1080p/60 monitor. Και η 1070 υπερβολή είναι, αλλά τέλος πάντων.

9 λεπτά πριν, mike0402 είπε

αν εκανα μια αναβαθμιδη σε επεξεργαστη και μητρικη?δηλαδη να παω σε ποιο νεο μοντελο..

Αφού είπες σε καλύπτει, ποιος ο λόγος για αλλαγή? Εκτός και αν θες σώνει και καλά να ξοδέψεις χρήματα.

Για μένα οι μόνες αλλαγές/αναβαθμίσεις θα ήταν να προσθέσω RAM, και ίσως την 970 αν δε με κάλυπτε.

Δημοσ.

ναι δικιο εχεις..σε ram για 16gb τι θα προτεινες?να ειναι κ πιο ψηλα χρονισμενες και low profile λογο ψυχτρας

Δημοσ.
2 minutes ago, cpttony said:

Όχι, κάτι σαν side upgrade θα είναι. 1070 και πάνω.

ειναι λιγο καλυτερη ομως?κοιταγα για την evga gtx 1060 ftw+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mike0402 είπε

αξιζει απο την 970 να παω σε 1060 6gb?

Δες αυτό .

(Γνώμη μου αν καταφέρεις να πουλησεις 180 ευρώ την 970 , αξίζει η τράμπα , γιατί θα σου πάει κάτω από 50 ευρώ ).

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.
38 minutes ago, Dr_73 said:

Δες αυτό .

(Γνώμη μου αν καταφέρεις να πουλησεις 180 ευρώ την 970 , αξίζει η τράμπα , γιατί θα σου πάει κάτω από 50 ευρώ ).

αν παω σε 1070 αξιζει με αυτον τον επεξεργαστη?η η καρτα θα υπερτερει και ο επεξεργαστης δεν θα μπορει να ακολουθησει?

Δημοσ.

Όχι, δε θα έχεις πρόβλημα, ίσως μόνο σε πολύ ακραίες περιπτώσεις. GTX 1070 και 1080p monitor... λίγο overkill η κάρτα για την ανάλυση νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...