adreass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Θα ηθελα την βοηθεια σας. Mε τις αλλαγές που εγιναν δυσκολευομαι να το βρω. Πρωτα απ'ολα αλλαξε ο αριθμος των.αγγελιων που εχει ο καθενας μας ενεργες; Μια αγγελια μου απο αυτες που εχω ληγει σε 5 μερες. Πώς την ενεργοποιω;
adreass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, adreass είπε Θα ηθελα την βοηθεια σας.με τις αλλαγές που εγιναν δυσκολευομαι να το βρω.πρωτα απ'ολα αλλαξε ο αριθμος των.αγγελιων που εχει ο καθενας μας ενεργες? Μια αγγελια μου απο αυτες που εχω ληγει σε 5 μερες.Πώς την ενεργοποιω?
Giorgos241 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/1/2018 στις 11:57 ΠΜ, adreass είπε Θα ηθελα την βοηθεια σας.με τις αλλαγές που εγιναν δυσκολευομαι να το βρω.πρωτα απ'ολα αλλαξε ο αριθμος των.αγγελιων που εχει ο καθενας μας ενεργες? Μια αγγελια μου απο αυτες που εχω ληγει σε 5 μερες.Πώς την ενεργοποιω? Οπως καταλαβαινεις επικρατει γενικα ενας πανικος με το Forum. Αυτη την στιγμη υπαρχουν γενικα καποια θεμα. Οχι, ο αριθμος των αγγελιων ανα χρηστη ειναι 2 την εβδομαδα. Η ανανεωση της αγγελιας δεν λειτουργει πλεον.
taylor1990 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ανανεωση της αγγελιας δεν θα ξανά λειτουργήσει ποτε? Η θα διορθωθεί? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από taylor1990
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Προστέθηκε παλι η δυνατότητα Νέα Υποβολής της αγγελίας
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SPANK είπε Προστέθηκε παλι η δυνατότητα Νέα Υποβολής της αγγελίας Εγω δε βρισκω τετοια επιλογη ομως. Πρεπει να πατησω ολοκληρωση για να εμφανιστει η επιλογη "Νεα υποβολη" ; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, webparts είπε Εγω δε βρισκω τετοια επιλογη ομως. Πρεπει να πατησω ολοκληρωση για να εμφανιστει η επιλογη "Νεα υποβολη" ; Υπομονή (c) (tm) Νέα Υποβολή και Κλείδωμα θα ενεργοποιηθούν αργά απόψε, γιατί για να γίνει η τροποποίηση θα χρειαστεί να "πέσει" για λίγο το site.
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, Snoob είπε Υπομονή (c) (tm) Νέα Υποβολή και Κλείδωμα θα ενεργοποιηθούν αργά απόψε, γιατί για να γίνει η τροποποίηση θα χρειαστεί να "πέσει" για λίγο το site. Αλλαξαν πολλα ομως με την αναβαθμιση και δυστυχως το κομματι αγγελιες εχει αλλαξει προς το χειροτερο,ενω το φορουμ προς το καλυτερο. Γουστο σας και καπελο σας,αλλα καλο θα ειναι να σκεφτειτε και εμας που τοσα χρονια δεν παραπονιομασταν,αντι για καποιους που παραπονιονταν για καποια πραματα που δεν τους αρεσαν. Τωρα βλεπω ενα σωρο παραπονα,ειδικα για τον τροπο που διαχειριστηκατε το θεμα των αγγελιων. Εαν μεινει ετσι το κομματι αυτο δεν ξερω ποσοι απο τους μονιμους χρηστες θα παραμεινουν εδω. Το δε φορουμ δε μπορει να κρατησει τον κοσμο εδω,ειδικα με το πληθος των τρολ που ξεφτυλιζουν καθε θεμα. Μεγαλη απογοητευση προς το παρων,θελω να πιστευω πως θα διορθωθουν καποια πραματα γιατι ειναι κριμα και για τη σελιδα και για εμας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αλλάξει οι αγγελίες προς το χειρότερο: επειδή δεν θα αφήνουμε να γίνεται κατάχρηση του ορίου των 2 αγγελιών; Γίναμε αποδέκτες σειράς παραπόνων του στυλ "ο έξυπνος πουλάει δέκα αντικείμενα διαφορετικά, κι εγώ για κάθε κομμάτι φτιάχνω κι άλλη". Συγγνώμη, αλλά είναι βάσιμο το παράπονο. Για την ακρίβεια, αυτό και οι αγγελίες-δημοπρασίες (και μάλιστα τυφλές) ήταν τα δύο μαζικότερα παράπονα. Αυτά, αντιμετωπίζονται τώρα. 1
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Το μέγεθος των φωτογραφιών αυξήθηκε σε 3mb ανα φωτογραφία με μέγιστο τις 8 photos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα