djcensor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Έχω την Club 3d ati radeon 9600xt : πηγαίνω ιδιοτητες-ρυθμίσεις-για προχωρημένους (εκεί που έχει τις ιδιοτητες της κάρτας και λέει Γενικά,προσαρμογέας κ.τ.λ.) έχει και μια καρτελα που λέει smartgart..σ΄αυτήν την καρτελα λεει ρυθμισεις AGP,σ’εμενα η ταχύτητα αυτή είναι στα 4Χ και μόλις την αλλάξω στα 8Χ μου λέει να κάνω επανεκκίνηση…μετα την επανεκκίνηση ξαναπηγαίνει αυτόματα στα 4Χ!!!ακομα και αν το δοκιμασω χωρις επανεκκίνηση κάνει το ίδιο..! Τι φταίει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Η η μητρικη σου δεν υποστηριζει agp8x ή δεν το εχεις ενεργοποιησεις απο το bios της μητρικης Σε καθε περιπτωση το κερδος που θα εχεις απο agp4x-agp8x ειναι αμελητεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 η μητρική μου υποστηρίζει agp 8x..πώς γίνεται να ενεργοποιήσω το agp 8x απο το bios anyway? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balabush Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Συμφωνώ με τον adams. Είχα και εγώ το ίδιο κόλλημα, να βάλω την vga μου στα 8x και τελικά στο 3dmark ανέβασα κάτι λιγότερο από 50 βαθμούς Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγώ. Καμία σχεδόν διαφορά με το AGP8x, απλά επειδή το υποστηρίζω, το άνοιξα για ψυχολογικούς λόγους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Καπου στο bios εχει μια επιλογη AGP και διπλα θα γραφει 4χ.Αλλαξε το σε 8χ αν και δεν αξιζει και πολυ.Δεν θα δεις αλλαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 re guys,sto bios mou den exei pouthena autin tin epilgi!!!ti na kano?exo kali kai kainourgia mitriki (Gigabyte k7 triton) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Αν και 99% την έχει την επιλογή και δεν την πρόσεξες (εδώ την είχε η πρώτη μου JetWay με το Apollo 133 ), αν δεν την έχει δεν χάνεις και τίποτα. Stay on 4x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.