noobogadgetakias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολο τον κοσμο με υγεια πανω απολα.ηθελα να ρωτησω κατι..εχω στο σαλονι στην μεγαλη τηλεοραση συνδεδεμενο το οτε τβ.εχω την εξης απορια.πολλες φορες η μικρη μ θελει να βλεπει disney junior με τα παιδικα.εγω μπορει να θελω να δω κατι αλλο.υπαρχει δυνατοτητα μεσω των πριζων δικτυου που εχω μεσα στο σπιτι χωρις να χρειαζεται να πληρωσω καποια υπηρεσια στην κοσμοτε να στελνω εικονα απο το οτε τβ σε αλλη τηλεοραση μεσα στο σπιτι και στο σαλονι ας πουμε να βλεπω αλλο καναλι.;επισης αν δεν γινεται ετσι,με αγορα android tv box θα γινεται; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από noobogadgetakias
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλο κανάλι σε άλλη tv μέσω του ίδιου αποκωδικοποιητή, όχι. Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις το otetv go, να στήσεις σε ένα τάμπλετ την εφαρμογή και να κάνεις έναν χρήστη για την μικρή όπου θα μπορεί να βλέπει μόνο τα παιδικά κανάλια. Δεν πρέπει όμως να είναι rooted η συσκευή, οπότε τα περισσότερα κινέζικα αποκλείονται από τα αποδυτήρια. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα