Themos3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά σε όλους, Μιας και είμαι σε αναζήτηση A/C έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο στον Κώτσο που με παζάρι η τιμή πάει στα 496.53€ με δώρο την εγκατάσταση. LINK Στο Skroutz η τιμή του ξεκινάει από τα 650€ χωρίς την εγκατάσταση. Σίγουρα η τιμή είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο αλλά δεν έχω καθόλου γνώση από την αγορά των A/C και δεν ξέρω τι καπνό φουμάρουν τα Fujitsu. 2 Ερωτήματα για τους ειδικούς: Το κόστος εγκατάστασης συνήθως που κυμαίνεται? Σε αυτά τα χρήματα (μαζί με την εγκατάσταση) υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές ή να πατήσω την σκανδάλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 ΦΙλος μια τυπικη εγκατασταση για 12αρι παιζει γυρω στα 70 ευρω. Απλα οι εγκαταστατες του Κωτσου ειναι συνηθως της σειρας και δε χρησιμοποιουν αντλια κενου . ΚΑτα κανονα κανουν τσαπατσουλιες. Οσο για το αλλο ας μιλησει καποιος πιο ειδικος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ψάχνω και εγώ καινούργια κλιματιστικά κυρίως να είναι αθόρυβα. Το συγκεκριμένο αναφέρει ότι ελάχιστη θερμοκρασία για θέρμανση είναι 10 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Εγώ το θεωρώ άχρηστο εάν είναι αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLIMIT Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, danton είπε Ψάχνω και εγώ καινούργια κλιματιστικά κυρίως να είναι αθόρυβα. Το συγκεκριμένο αναφέρει ότι ελάχιστη θερμοκρασία για θέρμανση είναι 10 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Εγώ το θεωρώ άχρηστο εάν είναι αληθεια Δεν μιλαει για εξωτρικη θερμοκρασια....για θερμοκρασια δωματιου σε θερμανση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, louben είπε ΦΙλος μια τυπικη εγκατασταση για 12αρι παιζει γυρω στα 70 ευρω. Απλα οι εγκαταστατες του Κωτσου ειναι συνηθως της σειρας και δε χρησιμοποιουν αντλια κενου . ΚΑτα κανονα κανουν τσαπατσουλιες. Οσο για το αλλο ας μιλησει καποιος πιο ειδικος. NAI ενω οι υπολοιποι που δεν ειναι της σειρας χρησιμοποιούν... μολις ενα 10% μαξ χρησιμοποιει απο αυτα που εχω δει τα τελευταία δυο χρόνια σε αρκετα κλιματιστικα που περασαμε σε εμενα, σε σπιτια που νοικιάζω, σε συγγενεις και φίλους... Στην πραξη δε χρειαζεται κιολας για 2 μετρα σωλήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis88 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, danton είπε Ψάχνω και εγώ καινούργια κλιματιστικά κυρίως να είναι αθόρυβα. Το συγκεκριμένο αναφέρει ότι ελάχιστη θερμοκρασία για θέρμανση είναι 10 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Εγώ το θεωρώ άχρηστο εάν είναι αληθεια Λειτουργία Ελάχιστης Θερμοκρασίας 10°C Σε περίπτωση πρόσκαιρης απουσίας, η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας διασφαλίζει την Ελάχιστη Θερμοκρασία Χώρου (Διατήρηση +10°C). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, louben said: ΦΙλος μια τυπικη εγκατασταση για 12αρι παιζει γυρω στα 70 ευρω. Απλα οι εγκαταστατες του Κωτσου ειναι συνηθως της σειρας και δε χρησιμοποιουν αντλια κενου . ΚΑτα κανονα κανουν τσαπατσουλιες. Οσο για το αλλο ας μιλησει καποιος πιο ειδικος. Εγώ που πήρα 12αρι toyotomi από κωτσοβολο στην εγκατάσταση κάνανε πολυ καλή δουλειά... ήρθανε από γνωστό κατάστημα του Ρεθύμνου οι τεχνικοί .και αντλία κενού βάλανε και καθαρίσανε και ότι σκονη βγάλανε από τις τρύπεςκαι δε πληρωσα και τπτ παραπάνω γιατί ειμαι.και 45 χιλιόμετρα από Ρεθύμνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Πάντως και εγώ θετική άποψη έχω για δωρεάν εγκατάσταση από κότσοβολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κακό είναι ότι δεν έχει κανείς άποψη για το A/C Υ.Γ Θα με αναγκάσουν να βάλω Avatar με αυτό το theme.... και όσο βαριόμουνα 11 χρόνια να το κάνω.... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Themos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Themos3 είπε Το κακό είναι ότι δεν έχει κανείς άποψη για το A/C Υ.Γ Θα με αναγκάσουν να βάλω Avatar με αυτό το theme.... και όσο βαριόμουνα 11 χρόνια να το κάνω.... Σα γενική εικόνα έχω άριστη άποψη για τα Fujitsu inverter. Έχω ένα από το 2010-11 και δουλεύει φουλ χειμώνα καλοκαίρι. Το μόνο που μου έκανε ήταν κάποια μπλόκαρε και έφερα τεχνικό και το ξεκόλλησε (ουσιαστικά είχε μείνει ρεύμα στους πυκνωτές δεν είχε τίποτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabriel1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 έχω το αντίστοιχο 18αρι και το αντίστοιχο 9αρι μοντελο από το 2010. Παρά πολύ ευχαριστημένος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σχετικά με after sales Fujitsu τι παίζει ξέρουμε? Άμα είναι καλοί νομίζω δεν υπάρχει καν αντίπαλος σ αυτά τα λεφτά.... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Themos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Themos3 είπε Σχετικά με after sales Fujitsu τι παίζει ξέρουμε? Άμα έιναι καλοί νομίζω δεν υπάρχει καν αντίπαλος σ αυτά τα λεφτά.... Δε μου χρειάστηκε εντός εγγύησης τίποτα. Πάντως οφείλω να πω ότι είναι τάξεις πάνω από midea κλπ του κιλού εάν σε βοηθάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε Δε μου χρειάστηκε εντός εγγύησης τίποτα. Πάντως οφείλω να πω ότι είναι τάξεις πάνω από midea κλπ του κιλού εάν σε βοηθάει Από ποτέ τα midea έγιναν του κιλού;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, anikologr είπε Από ποτέ τα midea έγιναν του κιλού;; Ε δεν είναι και daikin Mitsubishi κλπ. Είναι φθηνά - καλά. Μέχρι πριν μια πενταετία ήταν τα πλέον φθηνιαρικα...άρα από τότε είναι του κιλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα