vairass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, venturis είπε Για τις ανάγκες σου η F&U είναι ο,τι πρέπει.Διαφορετικές ανάγκες συνεπάγεται τουλάχιστον διπλασιασμός των διαθεσίμων χρημάτων Ποιοτικό προιόν στα 250-300 ευρώ μόνο 32 αρα full hd παίρνεις Την 32 άρα την πούλησα γιατί δεν έβλεπα καλά... Μεγάλος άνθρωπος είμαι Οπότε τι προτείνεις για πιο μεγάλη τηλεόραση; πάνω από 32 εννοώ.
venturis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vairass είπε Την 32 άρα την πούλησα γιατί δεν έβλεπα καλά... Μεγάλος άνθρωπος είμαι Οπότε τι προτείνεις για πιο μεγάλη τηλεόραση; πάνω από 32 εννοώ. Για πιο μεγάλη τηλεόραση στα ίδια λεφτά πας ντουγρού στην F&U όπως πολύ ορθώς έπραξες. Το λάθος που έκανες ήταν να προσπαθήσεις να βρεις άλλους ανθρώπους να συνυπογράψουν την άποψη πως το κρέας εννίοτε αν το δεις με μια πιο σφαιρική ματιά γίνεται και ψάρι. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από venturis 1
vairass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, venturis είπε Για πιο μεγάλη τηλεόραση στα ίδια λεφτά πας ντουγρού στην F&U όπως πολύ ορθώς έπραξες. Το λάθος που έκανες ήταν να προσπαθήσεις να βρεις άλλους ανθρώπους να συνυπογράψουν την άποψη πως το κρέας εννίοτε αν το δεις με μια πιο σφαιρική ματιά γίνεται και ψάρι. Το κρέας ψάρι δεν γίνεται... Αλλά με πορδές δεν βάφεις αυγά.. Κοινώς αυτά τα λεφτά έχω
VanJ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Τελικά τι έγινε, την αγόρασες; Έχει απόλυτο μαύρο; Έχει σωστή απόδοση σε περιεχόμενο HDR10; Δείχνει σωστά τα χρώματα αν βλέπεις ξαπλωμένος τηλεόραση (δηλαδή σε αρνητική κάθετη γωνία) ή πλάγια από την τηλεόραση; Αυτά είναι κάποια σημεία που αν δεν τα πετυχαίνει μια τηλεόραση, σε κάνουν να μετανοιώσεις την αγορά, όσο οικονομική κι αν είναι!
vgiozo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Αν υπάρχει κάποια κριτική κατόχου για τη συγκεκριμένη, θα ήταν αρκετά βοηθητική.
vgiozo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Στα 299€ από ΜΜ http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl2d4304uh-1206723.html ...η μία θύρα USB είναι που με χαλάει λίγο, θα ήθελα να έχω ένα δίσκο για αναπαραγωγή/αποθήκευση αρχείων κι ένα δεύτερο για εγγραφή προγραμμάτων, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα