Federacion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Προσπαθώ ανεπιτυχώς εδώ και δύο ημέρες να κάνω αυτά που λέει το greenify στο παρακάτω λίνκ https://greenify.uservoice.com/knowledgebase/articles/749142-how-to-grant-permissions-required-by-some-features Στην αρχή μου ζητάει το εξής: Open the shell/terminal/command-prompt on the computer, run "adb devices" (without quotes). Ε λοιπόν το τέρμιναλ που μου ζητάει ν' ανοίξω δεν βρίσκω πως ανοίγει με κανέναν τρόπο. Εγκατέστησα το Android Studio αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω. Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει;
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Πάρε μερικά παραδείγματα από εδώ http://www.doctorandroid.gr/2017/08/android-basics-adb.html?m=1
Federacion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. To βρήκα! Είναι μέσα στο platform-tools. Ευχαριστώ και πάλι πολύ. Ναι το κάνω αυτό ακριβώς: Να ανοίξουμε ένα τερματικό μέσα στο φάκελο που βρίσκεται το ADB (Shift + δεξί κλικ). Αλλά δεν μου ανοίγει. Δες ένα παράδειγμα: Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Federacion
panos- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Για το adb υπάρχει και το minimal adb και fastboot ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσεις όλο το studio. 1
Federacion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Το είχα διαβάσει κάπου αυτό αλλά τελικά με τα πολλά το έβαλα ολόκληρο.
dali13gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αν σου λέει ότι δεν υπάρχει εντολή adb, τότε δεν την έχεις εγκαταστήσει ή δεν είναι system-wide εγκατεστημένη. Δοκίμασε να τρέξεις το cmd σαν διαχειριστής και δες αν τρέχει το adb. Πάτα το Start και κάνε αναζήτηση "cmd". Στην εφαρμογή που θα σου βγάλει (Command Prompt) κάνε δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής. 1
Federacion Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το κατάφερα τελικά όλα καλά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα