Προς το περιεχόμενο

Apple TV 4 + Kodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Ουσιαστικά όχι, μιας και δεν παίζει mkv και λοιπά δημοφιλή αρχεία. Μπορείς να το δοκιμάσεις για 1 μήνα χρησιμοποιώντας το συνδρομητικό μοντέλο. Η διαφορά της έκδοσης με τα 17 € ειναι ότι θα έχεις την συγκεκριμένη version  μια ζωή, ενώ στη συνδρομή χρησιμοποιείς την τελευταία version όμως για τον περιορισμένο χρόνο που ισχύει αυτή. 

Άρα προτείνεις την εφαρμογή με τα 17€ αν καταλαβα καλά; 

Δημοσ.

Δεν προτείνω κάτι, δοκιμάζεις και βλέπεις τι σ αρέσει. Εγώ χρησιμοποιώ την ετήσια συνδρομή γιατί του χρόνου πχ μπορεί να κυκλοφορήσει κάτι άλλο πιο καλό. Επίσης υπάρχει και το mrmc, που ειναι παραλλαγή του kodi και πιο φτηνό από το infuse

Δημοσ.

Ως χρήστης της πλατφόρμας AppleTV 4 και Infuse 4 εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έδωσε αξία στη συσκευή. Προϋπόθεση βέβαια είναι η χρήση κοινόχρηστων δικτυακών δίσκων ή media server. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια NAS της Synology και προτιμώ τη λύση του infuse από τη δωρεάν της Synology για το AppleTV. Είναι πολύ καλό και απλή λύση, η οποία όμως απαιτεί την καταβολή αντιτίμου. Ειδικά η τελευταία έκδοση η 5 παίζει πολύ καλά και τα κωδικοποιημένα βίντεο με τον καινούριο codec τον HEVC (H.265), που η προηγούμενη έκδοση δεν καταφέρνει. Για μένα αξίζει τα λεφτά του. Η λύση του kodi απαιτεί χαμαλοδουλειά και ταλαιπωρία. Η λύση του infuse είναι απλή αλλά το κατεβασμα γίνεται από εμάς.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω λίγο το θέμα για να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα γράφω εδώ.

Υπάρχει τρόπος το Plex να κατεβάζει αυτόματα ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες και τις σειρές; Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που γράφουν στο ίντερνετ με το opensubtitles αλλά ή θα γράφει σαν επιλογή "Αγνωστο srt αρχείο" και θα βγάζει αλαμπουρνέζικα ή σε μερικές ταινίες θα βγάζει υπότιτλους αγγλικούς. Να διευκρινίσω ότι δεν θέλω να κατεβάζω χειροκίνητα τους υπότιτλους, βαριέμαι  :P Θέλω απλά να κατεβάζω το torrent και μέσα από το plex όταν πατάω να δω την ταινία να μου κατεβάζει υπότιτλους (όπως το Kodi π.χ). Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎8‎/‎7‎/‎2018 στις 6:33 ΜΜ, thodoris20s είπε

Παιδιά επαναφέρω λίγο το θέμα για να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα γράφω εδώ.

Υπάρχει τρόπος το Plex να κατεβάζει αυτόματα ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες και τις σειρές; Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που γράφουν στο ίντερνετ με το opensubtitles αλλά ή θα γράφει σαν επιλογή "Αγνωστο srt αρχείο" και θα βγάζει αλαμπουρνέζικα ή σε μερικές ταινίες θα βγάζει υπότιτλους αγγλικούς. Να διευκρινίσω ότι δεν θέλω να κατεβάζω χειροκίνητα τους υπότιτλους, βαριέμαι  :P Θέλω απλά να κατεβάζω το torrent και μέσα από το plex όταν πατάω να δω την ταινία να μου κατεβάζει υπότιτλους (όπως το Kodi π.χ). Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

το opensubtitles ειναι οτι χειροτερο για ελληνικους subs. πολλοι subs μεσα ελληνικοι ειναι απο google translate. οτι στα βγαζει κινεζικα εχει να κανει με κωδικοποιηση του υποτιτλου.θελει αλλαγη απο notepad ++ σε utf-8.

1 λεπτο υποθεση ειναι.!

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

το opensubtitles ειναι οτι χειροτερο για ελληνικους subs. πολλοι subs μεσα ελληνικοι ειναι απο google translate. οτι στα βγαζει κινεζικα εχει να κανει με κωδικοποιηση του υποτιτλου.θελει αλλαγη απο notepad ++ σε utf-8.

1 λεπτο υποθεση ειναι.!

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πως γίνεται γιατί δεν έχω και πολύ ιδέα. Δεν απαντούσε και κανείς και μες τα νεύρα μου χθες το έσβησα. Δοκίμασα και sub zero extension και podnapisi και πάλι δεν γινόταν τίποτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πως γίνεται γιατί δεν έχω και πολύ ιδέα. Δεν απαντούσε και κανείς και μες τα νεύρα μου χθες το έσβησα. Δοκίμασα και sub zero extension και podnapisi και πάλι δεν γινόταν τίποτα.

δεν γνωρίζω φιλε μου απο apple tv. αλλα επειδή δουλεω και plex και kodi κατεβαζω μονος οτι υποτιτλο θελω και τελειωνει.

φαντασου εχω πρόγραμμα που κατεβαζει μονο του οτι σειρα βρει και του εχω κοψει το αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων γιατι μερικες φορες κατεβαζει οτι θελει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

δεν γνωρίζω φιλε μου απο apple tv. αλλα επειδή δουλεω και plex και kodi κατεβαζω μονος οτι υποτιτλο θελω και τελειωνει.

φαντασου εχω πρόγραμμα που κατεβαζει μονο του οτι σειρα βρει και του εχω κοψει το αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων γιατι μερικες φορες κατεβαζει οτι θελει.

Βασικά για τον υπολογιστή εννοούσα (Windows) απλά έγραψα εδώ γιατί υπήρχε ήδη θέμα ανοιχτό και γιατί έχω και Apple TV. Στον υπολογιστή μπορώ να κάνω αυτό που γράψω στο αρχικό ποστ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...