katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, μόλις έγινα κάτοχος apple tv 4 και θα ήθελα να εγκαταστήσω το kodi. Υπάρχει κάποιος που έχει ανάλογη εμπειρία; Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα και βλέπω πως μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο για μια βδομάδα και μετά θέλει εκ νέου εγκατάσταση. Ισχύει; Ευχαριστώ πολύ!
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Πρεπει να δηλωσει το apple id σου ως developer στην appe και να πληρωσεις την ετησια συνδρομή των 100€ για να μπορεις να εγκαταστήσεις το kodi αλλιώς καθε βδομάδα θα λήγει η δοκιμαστική περιοδος και θα πρεπει να το στηνεις απο την αρχή. Οι εναλλακτικες ειναι... 1) να αγορασεις μια συνδρομή απο υπηρεσιες που "νοικιαζουν" developer accounts οπως στο https://ipastore.me/ipastore-tv/ με κόστος γυρω στα 15$/χρονο (δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν εχω αποψη) και 2) να χρησιμοποιησεις app οπως το "infuse" ή το "mrmc" (δεν ειναι free) που ειναι παρομοια με το kodi, ειδικά το 2ο ειναι παραλλαγή του. 1
katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ακόμα και αν κάνω jailbreak το apple tv τα ιδια προβληματα θα έχω με το kodi ε? Γιατί οι οδηγοί που είδα και περιέγραφαν τη διαδικασία με τα developer accounts ελεγαν οτι δε χρειαζεται να το κανεις jailbreak. Εσυ εχεις δοκιμασει καποια λυση απο τις παραπανω που ανεφερες?
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει jailbreak, γι αυτό και όλη αυτή η φασαρία. Εγώ χρησιμοποιώ το infuse, ειναι ό,τι καλύτερο στο AppStore γι αυτή τη δουλειά. 1
katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Το infuse τι χρεωση εχει? Εχει και υποτιτλους?
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει 2 τύπους χρέωσης. Είτε αγοράζεις την v.5 και την έχεις μια ζωή, είτε αγοράζεις συνδρομή (μήνα/έτος/μόνιμη). Στο συνδρομητικό μοντέλο έχει 1 δοκιμαστικό μήνα. Τιμές δεν θυμάμαι. Έχει να ψάχνει υπότιτλους αν αυτό εννοείς, γιατί να προβάλει εξυπακούεται Υγ. Αν ψάχνεις να βλέπεις από παράνομα streaming όπως με τα addons του kodi, δεν μπορείς να το κανεις με το infuse ή το MrMC. Ειναι μόνο για υλικό που έχουμε κατεβάσει Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από ksessalonikios
katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Αν ειναι να τις κατεβαζω τις ταινιες τι νοημα εχει το infuse μετα; Μπορω να τις βαζω σε ενα στικακι και να τις βλεπω στην τηλεοραση
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δεν διευκρινισες ποιος ο σκοπός της χρήσης kodi, εγώ πχ θέλω να έχω έναν media server για το σπίτι και το infuse/kodi να ειναι ο «πελάτης». Δεν μ αρέσει να εξαρτιέμαι αν θα δουλεύει την στιγμή που το χρειάζομαι το Χ παράνομο link συν ότι η ποιότητα σε αυτά τα λινκ ειναι συνήθως κατώτερη. Άρα για τη δουλειά που το θες η μόνη λύση ειναι αυτή του ipastore
katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος στη χρηση του media server? Εχεις δηλαδη ενα κεντρικο pc που εχεις ολες τις ταινιες και τις περνας μεσω infuse στο apple tv? Ειναι κατι σαν το plex? Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις..
ksessalonikios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακριβώς, έχω 2 σκληρούς που έχουν τις σειρές και τις ταινίες που βλέπω συνδεδεμένους με το ρουτερ κι έτσι το υλικό τους ειναι προσβάσιμο σε κάθε τηλεόραση, ταμπλετ, media player του σπιτιού. Το infuse απλά ταξινομεί και προβάλλει το περιεχόμενο, δεν αποθηκεύει υλικό στο appletv. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από ksessalonikios
katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Κατανοητό.Ευχαριστώ πολύ για την χρόνο σου. Θα χρησιμοποιήσω infuse!
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Plex ή Infuse 5 και γιατί; Απ'ότι κατάλαβα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.
ksessalonikios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 προσωπικά στο plex δεν μ' αρεσει πώς φαινονται οι υποτιτλοι συν οτι χρειαζεται να τρεχει κι ο plex server, οποτε προτιμώ infuse. Αλλά αυτό ειναι καθαρά προσωπικό θεμα. Απο την άλλη η δωρεαν εκδοση του plex ειναι μια χαρά λειτουργική ενώ το infuse πρεπει να το πληρώσεις. Τα δοκιμάζεις και καταλήγεις τι προτιμάς.
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το infuse το δωρεάν δεν κάνει την απλή δουλειά που θελουμε; Πρέπει να παρουμε το Pro με τε 16,99€;
ksessalonikios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ουσιαστικά όχι, μιας και δεν παίζει mkv και λοιπά δημοφιλή αρχεία. Μπορείς να το δοκιμάσεις για 1 μήνα χρησιμοποιώντας το συνδρομητικό μοντέλο. Η διαφορά της έκδοσης με τα 17 € ειναι ότι θα έχεις την συγκεκριμένη version μια ζωή, ενώ στη συνδρομή χρησιμοποιείς την τελευταία version όμως για τον περιορισμένο χρόνο που ισχύει αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα