gregory83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επανερχομαι στο θέμα Επικοινώνησα με υπεύθυνο του eshop Και μου είπε λίγο πολυ ότι και ο υπάλληλος ότι επειδή έχει εξωτερικό κάψιμο ή κάρτα βγαίνει εκτός εγγύησης και του απάντησα να μου αποδείξει πώς έγινε + ότι θα προβώ σε καταγγελία στο συνήγορο του πολιτη και μου απάντησε ότι θα στείλει φωτογραφίες στον αντιπρόσωπο και θα δούμε Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από gregory83
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ζήτα να σου στείλουν και σε σένα τις φωτό και μόλις τις πάρεις στείλε ένα μεηλ στην gigabyte με συνημμένες τις φωτό.
gregory83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ζήτα να σου στείλουν και σε σένα τις φωτό και μόλις τις πάρεις στείλε ένα μεηλ στην gigabyte με συνημμένες τις φωτό. Και πάλι αυτό στέκει? Πώς προκλήθηκε το εξωτερικό κάψιμο? Εγώ που φταίω? Θα φάνε καταγγελία μέχρι και δικηγόρο θα βάλω
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μην ασχολείσαι μαζί τους. Ότι θέλουν λένε και όποιον πιάσουν.
gregory83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Μην ασχολείσαι μαζί τους. Ότι θέλουν λένε και όποιον πιάσουν. Ότι θέλουν λένε αλλά εγώ πώς θα βρώ το δίκιο μου?
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Κάνεις μια προσευχή, πας στον συνήγορο του καταναλωτή κλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά, αλήθεια, έχει βρει κάποιος τι ισχύει επίσημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί έχει ενδιαφέρον το θέμα; Αν το τροφοδοτικό προκαλέσει βλάβη σε άλλη συσκευή θα πρέπει να καλυφθεί αυτή από την εγγύηση, ή θεωρείται ότι λειτουργεί εκτός προδιαγραφών; Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι οι άλλες συσκευές πρέπει να καλυφθούν από την εγγύηση... Θα ξεκίναγα με μία ερωτησούλα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/)
gregory83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Παιδιά, αλήθεια, έχει βρει κάποιος τι ισχύει επίσημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί έχει ενδιαφέρον το θέμα; Αν το τροφοδοτικό προκαλέσει βλάβη σε άλλη συσκευή θα πρέπει να καλυφθεί αυτή από την εγγύηση, ή θεωρείται ότι λειτουργεί εκτός προδιαγραφών; Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι οι άλλες συσκευές πρέπει να καλυφθούν από την εγγύηση... Θα ξεκίναγα με μία ερωτησούλα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/) Το θέμα είναι ότι εμένα δεν μού έκαψε την κάρτα το τροφοδοτικό,κάηκε μόνη της
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, gregory83 είπε Το θέμα είναι ότι εμένα δεν μού έκαψε την κάρτα το τροφοδοτικό,κάηκε μόνη της Ουπς! Απροσεξία δική μου! Κυνήγα τους όσο δεν πάει!!! Εννοείται ότι θα πρέπει να σε καλύψει η εγγύηση!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, gregory83 είπε Πώς προκλήθηκε το εξωτερικό κάψιμο? Εγώ που φταίω? Μήπως χρησιμοποίησες sleeved extensions; Έχεις καμμια υδρόψυξη τίποτα;
gregory83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, radiohead είπε Μήπως χρησιμοποίησες sleeved extensions; Έχεις καμμια υδρόψυξη τίποτα; Όχι τίποτα δεν χρησιμοποίησα ούτε υδρόψυξη έχω.
tadegr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 ίσως κάποια ξέμπαρκη ξεχασμένη βίδα τελικά ξεσκάλωσε από εκεί που ήταν χαμένη και έπεσε πάνω στην κάρτα που είναι κάθετη στην μητρική και στάθηκε πάνω στο κύκλωμα της κάρτας κάνοντας βραχυκύκλωμα άλλη εξήγηση δεν υπάρχει το θέμα είναι ποιος έστησε τον υπολογιστή ώστε να κάνει τέτοια βλακεία?
gregory83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Τον υπολογιστή τον έστησαν στο eshop
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εχεις δυο λογους να εισαι 100% καλυμμενος Ενας η αγορα απο e-shop. Δευτερος το στησιμο απο e-shop. Κανε υπομονη.
gregory83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Επικοινώνησαν μαζί μου πριν από λίγο και μου είπαν ότι έστειλαν φωτογραφίες από την κάρτα και τούς απάντησε η αντιπροσωπεία να κάνουν R ma και πώς αυτό θα πάρει 1,5 μήνα. Το πιο πιθανό μου είπαν ότι θα βγάλουν την κάρτα εκτός εγγύησης όπως έχει γίνει από ανάλογες περιπτώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα