gregory83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έσβησε το pc ξαφνικά ενώ είδα και σπίθες να πετάγονται και έντονη μυρωδιά καμμένου τι μπορεί να συμβαίνει; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από gregory83
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Τροφοδοτικο και κοιτα να παρεις κατι καλο οχι με το κιλο απο τα διαφορα μεγαλα μαγαζια 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τώρα, gregory83 είπε Καλησπέρα έσβησε το pc ξαφνικά ενώ είδα και σπίθες να πετάγονται και έντονη μυρωδιά καμένου μπορεί να συμβαίνει; Τι τροφοδοτικό έχεις ; (είχες)
gregory83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Τροφοδοτικό έχω το seasonic s12g δεν νομίζω ότι είναι του κιλού
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Απο που ακριβως ειδες τις σπιθες να πεταγονται? Το πιο πιθανο ειναι οντως τροφοδοτικο αλλα το θεμα ειναι μηπως σου εκαψε και τιποτε αλλο....
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Ολα τα τροφοδοτικα κανουν σχεδον την ιδια δουλεια απλα το καλο οταν πεθανει θα πεθανει μονο του το μαπα θα παρει και hardware παρεα. Αφου ειχες καλο τροφοδοτικο λογικα δεν θα εχεις προβλημα με το υπολοιπο hardware 1
gregory83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 σπίθες είδα απο την κάρτα γραφικών μετα έσβησε και είχε πολύ έντονη μυρωδιά καμμένου το pc
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Αρα παιζεται... Και μπορει να ηταν και το τροφοδοτικο και να πηρε γραφικα μαζι του η΄ μητρικη κτλ... Ενα καλο τροφοδοτικο δεν εκμηδενιζει τις πιθανοτητεςνα παρει κι αλλα μαζι, απλα τις μειωνει... Πρεπει να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο αλλα και αν εχεις ενσωματωμενα γραφικα να δεις και με αυτα τι γινεται γιατι μπορει και να εχει θεμα μονο η καρτα... Παιρνει καθολου μπροστα και δεν κανει εκκινηση η΄ ειναι εντελως νεκρο? Αν ειναι εντελως νεκρο, τοτε ξεκινας απο τροφοδοτικο και κανεις προσευχη να πηρε μονο την καρτα γραφικων μαζι του κι οχι και μητρικη κτλ...
Leuteris.V.2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φιλε, επειδη ενδιαφέρομαι να παρω τροφοδοτικο και ειμαι αναμεσα σε seasonic και evga, ποσο καιρο εχεις το seasonic? Αν φταίει αυτο ποσο καιρο αντεξε? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από Leuteris.V.2
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Φιλε, επειδη ενδιαφέρομαι να παρω τροφοδοτικο και ειμαι αναμεσα σε seasonic και evga, ποσο καιρο εχεις το seasonic? Αν φταίει αυτο ποσο καιρο αντεξε? Κοιτα το συστημα του και υπολογισε καμια 2ετια βαρια 2μιση χρονια το πολυ υπο φυσιολογικες συνθηκες.... Θελει και τυχη φιλτατε εκτος απο ποιοτητα... Κοιτα σε αυτα που λες αλλα και σε superflower ή και XFX ή corsair ... Αν θες παλι ποιοτικο αλλα με λιγοτερα λεφτα κοιτα κανα thermaltake..... Αν θυμαμαι καλα, η superflower φτιαχνει τα τροφοδοτικα της evga... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από ZELOMOTH
gregory83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 13 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Φιλε, επειδη ενδιαφέρομαι να παρω τροφοδοτικο και ειμαι αναμεσα σε seasonic και evga, ποσο καιρο εχεις το seasonic? Αν φταίει αυτο ποσο καιρο αντεξε? 2 χρόνια το είχα
gregory83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 55 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Αρα παιζεται... Και μπορει να ηταν και το τροφοδοτικο και να πηρε γραφικα μαζι του η΄ μητρικη κτλ... Ενα καλο τροφοδοτικο δεν εκμηδενιζει τις πιθανοτητεςνα παρει κι αλλα μαζι, απλα τις μειωνει... Πρεπει να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο αλλα και αν εχεις ενσωματωμενα γραφικα να δεις και με αυτα τι γινεται γιατι μπορει και να εχει θεμα μονο η καρτα... Παιρνει καθολου μπροστα και δεν κανει εκκινηση η΄ ειναι εντελως νεκρο? Αν ειναι εντελως νεκρο, τοτε ξεκινας απο τροφοδοτικο και κανεις προσευχη να πηρε μονο την καρτα γραφικων μαζι του κι οχι και μητρικη κτλ... Μπροστά δεν παίρνει καθόλου αλλά το λαμπάκι τις μητρικής είναι πράσινο
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Αρα πρεπει να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο για να δεις αν το υπολοιπο συστημα ειναι οκ και μετα αγοραζεις δικο σου... Απλα φοβαμαι και για την καρτα σου αφου λες οτι εβγαλε σπιθες... Αν ειναι στην εγγυηση τα επιστρεφεις εννοειται χωρις να τους πεις φυσικα τι ακριβως εγινε ωστε αν πηρε και καρτα μαζι,να σου την αλλλαξουν και να μην σου πουν οτι εφταιγε το τροφοδοτικο κτλ...!
Leuteris.V.2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Κοιτα το συστημα του και υπολογισε καμια 2ετια βαρια 2μιση χρονια το πολυ υπο φυσιολογικες συνθηκες.... Θελει και τυχη φιλτατε εκτος απο ποιοτητα... Κοιτα σε αυτα που λες αλλα και σε superflower ή και XFX ή corsair ... Αν θες παλι ποιοτικο αλλα με λιγοτερα λεφτα κοιτα κανα thermaltake..... Αν θυμαμαι καλα, η superflower φτιαχνει τα τροφοδοτικα της evga... Τα corsair δεν τα εμπιστεύομαι καθολου πλεον. Ειχα corsair και μου χαλασε μεσα σ'ενα χρονο γιατι δεν βαζουν καλης ποιοτητας πυκνωτητες. Το ψαξα κιολας και δεν ειμαι ο μονος που το λεει αυτο. Παντως η seasonic και η evga φημιζονται για την ποιοτητα. O gregory οπως ειπες μαλλον δεν ειχε τυχη και επεσε σε ελαττωματικο. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από Leuteris.V.2
gregory83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω ευτυχώς έχω εγγύηση ακόμα αλλά είναι αγορασμένο όλο το hardware από eshop και τους φοβάμαι λίγο για το θέμα τις εγγύησης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα