Zaytsev Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 7:05 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Και vehicle combat, γιατί συνέχεια όλοι ξεκινάνε με οχήματα και καταλήγουν να παίζουν COD in BF, κοινώς, τα infantry modes με λίγους παίχτες. Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Στο 4 τουλάχιστον που είχαν δημοσιεύσει κάποια στατιστικά, το CQ ήταν πρώτο με διαφορά. Για το 1 λένε ότι τα Operations κέρδισαν τον κόσμο και πήραν κεφάλι στην αρχή, αλλά δεν ξέρω αν έμεινε εκεί https://www.pcgamer.com/battlefield-1s-operations-was-2016s-best-multiplayer-mode/
7nisiotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Anticheat αυτή τη φορά ΕΑ. Δώσε κάνα ψιλό€ κι εκεί. Δεν θέλω να δω πάλι superman cheater όπως στο 1
Zaytsev Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 11:03 ΜΜ, 7nisiotis είπε Anticheat αυτή τη φορά ΕΑ. Δώσε κάνα ψιλό€ κι εκεί. Δεν θέλω να δω πάλι superman cheater όπως στο 1 Τα cheats έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που είναι αδύνατο να τα πιάσει. Μόνο βάσει στατιστικών πλέον, ή χοντράδες. Ο κίνδυνος που ενέχεται στα στατιστικά όμως είναι, να κόψει τίμιους παίκτες. Διάβαζα πρόσφατα για κάποια που κυκλοφορούν, που είναι cloud based και δεν τρέχουν καν στον υπολογιστή σου. Αναλύουν τα πακέτα που έρχονται και δείχνουν πληροφορίες σε δεύτερη οθόνη. Μετά, μέσω VPN, που προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο, παίζουν τα aimbots... H μόνη λύση: Να επιστρέψουν τον έλεγχο των servers σε admins με χρήση κοινής βάσης για τους κλέφτες (metabans). Τότε θα καθαρίσει αρκετά το τοπίο. Εντελώς όχι, αλλά σαφώς καλύτερα από τώρα που παίρνει 1 μήνα να ελέγξουν κάποιον. 2 1
7nisiotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 11:40 ΜΜ, Zaytsev είπε Τα cheats έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που είναι αδύνατο να τα πιάσει. Μόνο βάσει στατιστικών πλέον, ή χοντράδες. Ο κίνδυνος που ενέχεται στα στατιστικά όμως είναι, να κόψει τίμιους παίκτες. Διάβαζα πρόσφατα για κάποια που κυκλοφορούν, που είναι cloud based και δεν τρέχουν καν στον υπολογιστή σου. Αναλύουν τα πακέτα που έρχονται και δείχνουν πληροφορίες σε δεύτερη οθόνη. Μετά, μέσω VPN, που προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο, παίζουν τα aimbots... H μόνη λύση: Να επιστρέψουν τον έλεγχο των servers σε admins με χρήση κοινής βάσης για τους κλέφτες (metabans). Τότε θα καθαρίσει αρκετά το τοπίο. Εντελώς όχι, αλλά σαφώς καλύτερα από τώρα που παίρνει 1 μήνα να ελέγξουν κάποιον. Επέκταση Αυτό με το cloud το έχω ακούσει κ γω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 11:40 ΜΜ, Zaytsev είπε Τα cheats έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που είναι αδύνατο να τα πιάσει. Μόνο βάσει στατιστικών πλέον, ή χοντράδες. Ο κίνδυνος που ενέχεται στα στατιστικά όμως είναι, να κόψει τίμιους παίκτες. Διάβαζα πρόσφατα για κάποια που κυκλοφορούν, που είναι cloud based και δεν τρέχουν καν στον υπολογιστή σου. Αναλύουν τα πακέτα που έρχονται και δείχνουν πληροφορίες σε δεύτερη οθόνη. Μετά, μέσω VPN, που προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο, παίζουν τα aimbots... H μόνη λύση: Να επιστρέψουν τον έλεγχο των servers σε admins με χρήση κοινής βάσης για τους κλέφτες (metabans). Τότε θα καθαρίσει αρκετά το τοπίο. Εντελώς όχι, αλλά σαφώς καλύτερα από τώρα που παίρνει 1 μήνα να ελέγξουν κάποιον. Επέκταση Σοβαρά διάβασα το post σου 3 φορες και ακόμα δεν το πιστεύω ποσο μακριά έχουνε πάει το cheating. Fucking chicken shit scumbags. Άντε μετά να βρείς λόγο να ξανά παίξεις online game. Πάλι καλά υπάρχουν πολλά coop games πια.
SoFGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) μαλλον δεν εχεις παιξει coop με cheater για να δεις την γλυκα ^ ειδικα στο payday εχουν δει απειρα κουλα τα ματακια μου ... για αρχη αυτο που πρεπει να κανουν ειναι να δωσουν ξανα την δυνατοτητα στο community να φερνει το παιχνιδι στα μετρα του, φιλτρα για διαφορα σπασμενα οπλα/attachments πχ grenade launcher, call vote - kick, φουλ υποστηριξη για procon και φυσικα software development kit για τους επιδοξους modders πρεπει να καταλαβουνε επιτελους οτι οι core&hardcore pc gamers ητανε αυτοι ανεδειξαν το IP στα mid 00's και οχι οι μεταγενεστεροι που ψαχνανε εναλλακτικες απο το cod και οι κονσολοπλεμπουρες, αν επαναλαβουν τα ιδια τραγικα λαθη με αυτα που γινανε στο battlefront 2015 και στο BF1 τοτε προσωπικα δεν θα μπω καν στην διαδικασια να σπαταλησω bandwidth για να κατεβασω το demo/trial/beta whatever, το εχουμε ξαναπει, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες !! Squad V11 - Post Scriptum - Rising Storm 2 - Insurgency 2 : Sandstorm ... and the list goes on and on Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από SoFGR 2
cpttony Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από cpttony 1 1
Zaytsev Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Και για να είμαστε politically correct, βγάλαμε και στη σβάστιγκα... Αλλά επιτρέπουμε ανάλογα σύμβολα σε clans ή nicknames που περιέχουν τις λέξεις "nazi" & "hitler".
splanis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Να υποθέσω ότι το ww2 μας ακυρώνει τις ελπίδες για br?
Tobajara Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 11:40 ΜΜ, Zaytsev είπε Διάβαζα πρόσφατα για κάποια που κυκλοφορούν, που είναι cloud based και δεν τρέχουν καν στον υπολογιστή σου. Αναλύουν τα πακέτα που έρχονται και δείχνουν πληροφορίες σε δεύτερη οθόνη. Μετά, μέσω VPN, που προφανώς δεν είναι ανιχνεύσιμο, παίζουν τα aimbots... Δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοιο πράγμα. Ειλικρινά με ξεπερνάει. Ωραία, για το βλαμμένο που θέλει keelz ή το Ρωσοκινέζο, με το δεύτερο να φαρμάρει το οτιδήποτε σαν είλωτας προφανώς, το καταλαβαίνω. Για αυτούς που βγάζουν τα cheats, ποιοςο λόγος να προχωρήσουν σε τόσο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις? Έχουν αυξηθεί τόσο τα κέρδη από cheating services?
Zaytsev Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 21/5/2018 στις 3:37 ΜΜ, Tobajara είπε Δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοιο πράγμα. Ειλικρινά με ξεπερνάει. Ωραία, για το βλαμμένο που θέλει keelz ή το Ρωσοκινέζο, με το δεύτερο να φαρμάρει το οτιδήποτε σαν είλωτας προφανώς, το καταλαβαίνω. Για αυτούς που βγάζουν τα cheats, ποιοςο λόγος να προχωρήσουν σε τόσο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις? Έχουν αυξηθεί τόσο τα κέρδη από cheating services? Δεν ξέρω πόσοι πελάτες υπάρχουν, αλλά σε ένα που είδα ήταν με μηνιαία συνδρομή της τάξεως των 30-40€. Φαντάζομαι για αυτούς που φτιάχνουν "fashon" για πολλά παιχνίδια, το κόστος R&D δεν είναι και μεγάλο.
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 21/5/2018 στις 3:37 ΜΜ, Tobajara είπε Δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοιο πράγμα. Ειλικρινά με ξεπερνάει. Ωραία, για το βλαμμένο που θέλει keelz ή το Ρωσοκινέζο, με το δεύτερο να φαρμάρει το οτιδήποτε σαν είλωτας προφανώς, το καταλαβαίνω. Για αυτούς που βγάζουν τα cheats, ποιοςο λόγος να προχωρήσουν σε τόσο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις? Έχουν αυξηθεί τόσο τα κέρδη από cheating services? επειδη ειναι "fun" οτιδηποτε εχει να κανει με cheats/hacks, το κανουν για πλακα και για challenge, δεν εχουν σκοπο τα λεφτα, οι περισσοτεροι τουλαχιστον 1
Tobajara Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/5/2018 στις 3:43 ΜΜ, Zaytsev είπε Δεν ξέρω πόσοι πελάτες υπάρχουν, αλλά σε ένα που είδα ήταν με μηνιαία συνδρομή της τάξεως των 30-40€. Φαντάζομαι για αυτούς που φτιάχνουν "fashon" για πολλά παιχνίδια, το κόστος R&D δεν είναι και μεγάλο. Στις 21/5/2018 στις 3:43 ΜΜ, najinblue3 είπε οτιδηποτε εχει να κανει με cheats/hacks, το κανουν για πλακα και για challenge, δεν εχουν σκοπο τα λεφτα, οι περισσοτεροι τουλαχιστον Καταλαβαίνω την πρόκληση του "να το σπάσουμε", αλλά όταν μιλάμε για cloud services και μηνιαίες συνδρομές (που υποθέτω δε θα εκκαθαρίζονται με το χέρι σε ένα απλό Paypal, θα έχουν ένα σύστημα πληρωμών από πίσω με τα αντίστοιχα κόστη) ακόμα και αν το κόστος ανάπτυξης είναι μηδενικό επειδή ένας τύπος το έκανε μόνος του υπάρχει ένα κόστος συντήρησης αρκετά σημαντικό. Μια τέτοια κατάσταση ξεφεύγει από τη λογική του hacking και αγγίζει άλλες καταστάσεις. Με εντυπωσιάζει όχι μόνο το πόσο οργανωμένο είναι αλλά και το πόσο προσεγγίζει πλέον την παραϋπηρεσία. Αλλά προφανώς η εταιρία έχει κάθε συμφέρον από αυτή την κατάσταση. Οι cheaters αγοράζουν και day 1 και συνδρομές κλπ, οπότε ακόμα περισσότερες πωλήσεις. Έτσι όπως αντιμετώπισε η ΕΑ μάλιστα τις τελευταίες της κυκλοφορίες, ήγουν "ό,τι αρπάξουμε το πρώτο δίμηνο από το Star Wars Battlefront 2", δεν ξέρω καν κατά πόσο οι μεγάλοι developers έχουν λόγο να αντιμετωπίσουν σοβαρά το θέμα. Κρίμα για τα free-to-play ή νεοεισερχόμενους σαν το PUBG. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Tobajara
Προτεινόμενες αναρτήσεις