Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2018 [Φημολογία]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το CoD αποκαλύπτεται στις 17/5, μάλλον γι' αυτό δε το έδωσαν νωρίτερα, για να γίνει κάτι παρόμοιο με το 2016 (?)

Τουλάχιστον, ελπίζω το "Never be the same", να το υποστηρίξουν και στο gameplay, όχι μόνο στα λόγια.

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ανυπομονώ να δω το battle royale mode..

Γνώμη μου, η ΕΑ απ' ότι φαίνεται θέλει να φτιάξει BR παιχνίδι με την Frostbite, αλλά αν το έκαναν/θέλουν να το κάνουν, το BR θα πρέπει να είναι το main focus, βάζοντας μισθοφόρους, ή να χρησιμοποιήσουν το MoH franchise (αφού το έχουν θαμμένο), ή κάποιο άλλο δικό τους IP, αν το "ενσωματώσουν" στο BF νομίζω θα υπάρξει κρίση ταυτότητας στη σειρά.

Έχοντας single player, multiplayer και BR μαζί σε ένα παιχνίδι, πέρα απ' ότι οικονομικά δε μου φαίνεται έξυπνο, οι πόροι χωρίζονται, όπως με το Incursions που το έβαλαν αλλά κανείς δεν ασχολείται γιατί δεν έχει καμία σχέση με το BF1, άσκοποι πόροι.

Αν θυμάμαι καλά, κοντά στο BR mode θα μπορούσε να θεωρηθεί το Scavenger mode του BF3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το BR είναι mode, δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγάλει ξεχωριστό παιχνίδι. Άνετα μπορεί να το βάλει ως mode στο Battlefield.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Έπαιζα battlefield 3 και 4 και τα θεωρούσα αρκετά καλά παιχνίδια. Το pubg που σαν ιδέα είναι παιχνιδιάρα, αλλά με αυτό το optimization, αυτούς τους σέρβερς, τα bugs, και τα αργά/laggy animations το χάνει πολύ. Αν βγάλει το bf pubg mode θα σπέρνει :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, splanis είπε

Έπαιζα battlefield 3 και 4 και τα θεωρούσα αρκετά καλά παιχνίδια. Το pubg που σαν ιδέα είναι παιχνιδιάρα, αλλά με αυτό το optimization, αυτούς τους σέρβερς, τα bugs, και τα αργά/laggy animations το χάνει πολύ. Αν βγάλει το bf pubg mode θα σπέρνει :D

Τσεκαρε το 

https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/download

Αρκετα καλυτερο του pubg απο οσα reviews εχω διαβασει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τσεκαρε το 

https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/download

Αρκετα καλυτερο του pubg απο οσα reviews εχω διαβασει

Το ξέρω το fortnite αλλά δεν παίζω 3rd person online games :) και δεν με τρελαίνει γενικά το concept του

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, splanis είπε

Το ξέρω το fortnite αλλά δεν παίζω 3rd person online games :) και δεν με τρελαίνει γενικά το concept του

Περιμενουμε για κατι καλυτερο αν ειναι γιατι νομιζω μονο αυτα τα 2 υπαρχουν αυτη τη στιγμη που παιζουν εκατομμυρια χρηστες. Το Pubg δεν μου αρεσουν καθολου τα γραφικα του λιγο καλυτερα θα μπορουσαν να τα κανουν. Δεν παιζω Online αλλα απο κατι βιντεο που ειδα ειναι σαν παιχνιδι του 2010.Φυγε κακο απο τα ματια μας δηλαδη.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι τα γραφικά του PubG. Του fortnite δε μπορώ γιατί είναι καρτουνιστικα. Εξού και το playerbase του που αποτελείται από 80% 10χρονα που μέχρι προσφάτως παίζανε minecraft και lol. 

Ελπίζω να βγει δυνατό το επόμενο BFV-2018. Μετά το για τα δικά μου μάτια δυνατό Bf3, μετριο 4, καλουτσικο 1 ( δε το αγόρασα έπαιξα λίγο τα trials ) περιμένω με μικρό καλάθι. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μια χαρά είναι τα γραφικά του PubG. Του fortnite δε μπορώ γιατί είναι καρτουνιστικα. Εξού και το playerbase του που αποτελείται από 80% 10χρονα που μέχρι προσφάτως παίζανε minecraft και lol. 

Ελπίζω να βγει δυνατό το επόμενο BFV-2018. Μετά το για τα δικά μου μάτια δυνατό Bf3, μετριο 4, καλουτσικο 1 ( δε το αγόρασα έπαιξα λίγο τα trials ) περιμένω με μικρό καλάθι. 

Για αυτο που θελουν ειναι μια χαρα ναι

ZA6v0j9.jpg

Σκεψου που παιζαμε πριν 15 χρονια cs iceworld. Το ειχαμε καψει με τους φιλους σε lan αρκετους μηνες ουτε γραφικα μας ενοιαζαν ουτε τιποτα. Το online lan ειναι αλλη φαση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Heybro είπε

Για αυτο που θελουν ειναι μια χαρα ναι

ZA6v0j9.jpg

Σκεψου που παιζαμε πριν 15 χρονια cs iceworld. Το ειχαμε καψει με τους φιλους σε lan αρκετους μηνες ουτε γραφικα μας ενοιαζαν ουτε τιποτα. Το online lan ειναι αλλη φαση.

Καμία σχέση ρε συ. Δεν ξέρω τι έχεις συνηθίσει. Εμένα μου φαίνονται οκ τα γραφικά του. Για γραφικά περιβάλλοντος. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Καμία σχέση ρε συ. Δεν ξέρω τι έχεις συνηθίσει. Εμένα μου φαίνονται οκ τα γραφικά του. Για γραφικά περιβάλλοντος. 

Για online ειναι αψογα. Λιγο καλυτερο optimized να ειχε και για τις πιο μικρες καρτες.

• Like 1
Δημοσ.

“I never slept as soundly as the night following Pearl Harbor. For I knew that the American race would now be entering the war and it would 𝗻𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗯𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗲.”

- Winston Churchill

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και "υποσυνείδητο" Ww ( World War ) αν δεις το Μ από το Μay 23 είτε ένα "V" από το Battlefield V που λέγαν οι leakers. Η μύτη που σχηματίζεται από το γράμμα ξεφεύγει από τη νοητή γραμμή της γραμματοσειράς. Βέβαια συνομωσίες και του στυλ διαδώστε ένα ενα !??#?# φαντάζει αλλά who knows :P στο reddit κάποιοι το συζητούσαν ως << easter egg >>

Screenshot_2018-05-13-19-27-40-481_com.android.chrome.png.a45f585cb23a2eac5d04c087496a2d61.png

IMG_20180513_193633.jpg.0239894d470a4955ca2f40b86db5da92.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Που κατάντησε η σειρά να αναμένουμε το battle royal mode.... Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει άλλα franchise και το battlefield να γίνει πάλι battlefield. Ευτυχώς υπάρχει (για τους ρομαντικούς μόνο) ακόμα το Planetside 2 και το Rising Storm για να παίζουμε fps που θυμίζουν μάχη και τη στρατηγική πίσω από αυτή. 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...