Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2018 [Φημολογία]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο οσο ξερω αναπτυσουν 2 games. LA DICE το Bad company 3. και DICE Sweden το WW2. πρωτα θα βγαλουν to WW2.

τωρα τι μέλλει γενεσθαι θα δουμε!

Επεξ/σία από minim3
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Η αλήθεια είναι ότι το "μέλι" θα κόλλαγε, αν η καταραμένη DICE ήθελε να μας γλυκάνει μια φορά και όχι να μας πικράνει... Τ-Τ

ολοι θελουν κλονο του bf4, και εγω μαζι

Επεξ/σία από minim3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Όλοι; :blink:

βασικα δωσε bf3 χωρις blue tint, bf4/1 net-code kai χωρις suppression και ειμαι κομπλε.

Επεξ/σία από minim3
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, minim3 είπε

ολοι θελουν κλονο του bf4, και εγω μαζι

Το BF4 ήταν ένα σίχαμα. Το BF1 είναι κατά πολύ καλύτερο και απαιτεί περισσότερο skill. Προσωπικά, θέλω BF WWII με λίγο βελτιωμένα γραφικά BF1. Αυτό θα είναι έπος!

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Το BF4 ήταν ένα σίχαμα. Το BF1 είναι κατά πολύ καλύτερο και απαιτεί περισσότερο skill. Προσωπικά, θέλω BF WWII με λίγο βελτιωμένα γραφικά BF1. Αυτό θα είναι έπος!

Δε νομίζω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

αλλο παιχνιδι παιζαμε? sto launch τα πραγματα ηταν τραγικα. αλλα μετα το φτιαξανε το game. το μονο που χαλασανε σε σχεση το bf3 για μενα ηταν τα rush maps που ηταν πολυ ανωτερα. bf1 ειναι το πιο casual ever game. εγω τωρα βρηκα ενδιαφερον λογω new ttk. που το εκανε σαν bf4.

Δημοσ.
9 minutes ago, cpttony said:

Δε νομίζω.

Κι όμως. Τα σημαντικότερα σημεία, μεγαλύτερο ΤΤΚ, άρα καλύτερο σημάδι για να ρίξεις τον άλλον και μικρότερο hitbox στο κεφάλι, άρα καλύτερο σημάδι για headshot.

Το BF4 ήταν και παραμένει ένα αίσχος. BF3 χωρίς το tint και με το netcode του BF1.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...