Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους και ολες!

Ενα προβλημα που μου προεκυψε τον τελευταιο καιρο, ειναι οτι τα Windows επαψαν να "βλεπουν" τα default προγραμματα που ανοιγουν καποια αρχεια...

Το προβλημα εντοπιζεται - μεχρι στιγμης - στα .torrent καθως επισης και στα .smc (τα συγκεκριμένα ειναι αρχεια παιχνιδιων Super Nintendo για χρηση με emulator).

Κανενας γνωστος τροπος δημιουργιας default προγραμματος ανοιγματος αυτων των αρχειων δεν λειτουργει...

1) το Open With αρχικα εδειχνε το προγραμμα που ηθελα, αλλα οσες φορες και να το επελεγα δεν το "καταλαβαινε"... Απο χθες, δεν υπαρχει στο Open With τιποτα, εκτος απο το Look in the Store. Εχει βεβαια και το More Options, αλλα οτι και να του "δειξω" εγω, δεν το "καταλαβαινει"...

2) Μεσω Control Panel, το Set your Default Programs δεν εμφανιζει τις εφαρμογες που θα ηθελα να ανοιγουν απο default τα αρχεια που προανεφερα, ενω το Associate a file type or protocol with a program δεν εμφανιζει τις επεκτασεις των αρχειων που θελω να κανω associate...

Υπάρχει κάποιος αλλος τροπος που δεν γνωριζω? Επαναλαμβανω οτι το προβλημα εντοπιζεται μονο στα προαναφερθεντα αρχεια, τουλαχιστον αυτα εχω διαπιστωσει μεχρι στιγμης... 

(εχω Windows 8.1 Enterprise με ολα τα προσφατα updates)

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ευχομαι μια καλη χρονια!!!

Δημοσ.

Ο emulator ειναι ενα .exe, δεν εχει εγκατασταση... Κατεβασα μια καινουργια version αλλα δεν αλλαξε κατι (ουτε και περιμενα κατι τετοιο βεβαια).

To uTorrent το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα, χωρις αποτελεσμα... Και μαλιστα τωρα προσεξα οτι δεν βλεπει default προγραμμα και στα .srt.....

Επαναφορα δεν μπορω να κανω διοτι δεν εχω κρατησει αρχεια... Ψαχνω καποιο τροπο - αν υπαρχει - ωστε να γλυτωσω το format... Οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα ετσι, αλλα......... :angry::angry::angry:

Δημοσ.

Αυτό μου μοιάζει για πρόβλημα στην registry. Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα που "καθαρίζει" την registry και "επιταχύνει" (ντεμέκ) τον υπολογιστή; Ιδίως κάποιο πρόγραμμα της iobit;

Όσο για την επαναφορά, δεν επηρεάζει τα αρχεία του χρήστη.

Δημοσ.

Ναι, το Registry Reviver... Λες να μου έκανε ζημια?

(για την επαναφορα εννοω οτι δεν εχω κρατησει σημεια επαναφορας)

Δημοσ.

Εγώ γενικώς δεν εμπιστεύομαι εύκολα κάποιο πρόγραμμα που πειράζει την registry, ιδίως όταν οι περισσότερες θετικές κριτικές έρχονται από αμφίβολα sites ή όταν τα πρώτα 5 αποτελέσματα στο google είναι από τους δημιουργούς του προγράμματος (τα χώνουν καλά στη google).

Δες μήπως το πρόγραμμα έχει κάποια επιλογή να επαναφέρεις κάποια παλαιότερη registry και αν καταφέρεις και στρώσεις το σύστημα (χλωμό, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) θα έλεγα να το σουτάρεις και να μην ξαναβάλεις τέτοιου είδους προγράμματα.

Δημοσ.

Το έψαξα πριν το σουτάρω, δεν είχε... Τι να πω, ότι έγινε, έγινε... Αν δω και υπάρξει γενικότερο πρόβλημα, κανω format... Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...