moodakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εγώ με pc τετραετίας και το παίζω στα medium 50-60fps ρε παιδιά και πολύ smooth (fx8350-8gb ram- r9 290x και το game σε ssd) μήπως κάνετε κάτι λάθος?
Cowboy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tsagas_lr είπε μιλατε για "playable" στα "low" Ρε πατε καλα ρε; Ultra 1440p 100+fps. 1
BadIronTree Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Και εγώ όλα ΜΑΧ 1080p 110 ,με 140 fps... Στη αρχή που είναι 100 άτομα πέφτουν στα 40-60
BadIronTree Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Cowboy είπε Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από BadIronTree
jackess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 21 hours ago, forgotten said: micro transactions και αλλες μοδες, προσωπικα δεν μου αρεσει το gaming οπως κατευθυνεται . Οσο αφορα το παιχνιδι θα γενησει ενα σωρο κλωνους και ενα σωρο simple minded games... "Δε μου αρέσει το gaming όπως κατευθυνεται" δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ. Κυρίως από περιστασιακούς gamers που τα σκάνε για microtransactions.
Cowboy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, jackess είπε "Δε μου αρέσει το gaming όπως κατευθυνεται" δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ. Κυρίως από περιστασιακούς gamers που τα σκάνε για microtransactions. Τα microtransactions ποτέ δεν έχουν υπάρξει στο παιχνίδι αυτό, ούτε και θα υπάρξουν πολύ σύντομα, και τα σκέφτονται οι developers για "cosmetic items" μόνο όπως διευκρινίζουν. Περιστασιακούς gamers το PUBG?! Το PUBG έχει ένα από τα πιο φανατικά community πλέον, δες τις ώρες που έχει ο μέσος παίκτης PUBG στο παιχνίδι αυτό. Αν αυτοί είναι περιστασιακοί gamers όλοι οι υπόλοιποι gamers εκτός των PUBG CSGO και DOTA-LOL-WOW τι είναι?
jackess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, Cowboy said: Τα microtransactions ποτέ δεν έχουν υπάρξει στο παιχνίδι αυτό, ούτε και θα υπάρξουν πολύ σύντομα, και τα σκέφτονται οι developers για "cosmetic items" μόνο όπως διευκρινίζουν. Περιστασιακούς gamers το PUBG?! Το PUBG έχει ένα από τα πιο φανατικά community πλέον, δες τις ώρες που έχει ο μέσος παίκτης PUBG στο παιχνίδι αυτό. Αν αυτοί είναι περιστασιακοί gamers όλοι οι υπόλοιποι gamers εκτός των PUBG CSGO και DOTA-LOL-WOW τι είναι? Όχι όχι όχι, δε μίλησα συγκεκριμένα για το pubg. Δεν γνωρίζω το κοινό του pubg,ούτε το παιχνίδι, ούτε έχω παίξει ούτε έχω γνώμη για αυτό. Τη φράση σχολίασα που επί το πλείστον πιστεύω ότι ισχύει σε γενικό επίπεδο.
SecondSonOfGamee Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 31/12/2017 στις 7:38 ΜΜ, Manjaro είπε Ας ειναι καλα το dayZ που αντιγράφει άλλα που επίσης ειναι μια απο τις μεγαλύτερές απάτες στυλ preorderascam που τοσα χρόνια μετα το ντεμπουτο του σαν standalone παιχνίδι και αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα σε πωλήσεις ειναι σχεδόν στην ιδια alpha κατάσταση.. Μην ξεχνας φιλε μου οτι πριν το Dayz το H1Z1 υπηρχε το Arma
shadowlike Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 αλήθεια, είναι τόσο toxic το community όσο στο overwatch ? έχω την εντύπωση πως όχι.
Herculess Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Έλεγα να το αγοράσω αλλά διαβάζοντας στη Steam για τους κινέζους χάκερς σε όλους τους σέρβερς που κάνουν λούτινγκ, μου κόπηκε η φόρα. Δεν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα εσείς?
Othal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 31/12/2017 στις 10:17 ΜΜ, Dinos_12345 είπε Για κανένα χρόνο ακόμα... Μόδα είναι θα περάσει. Δεν υπάρχει και pro scene, δεν έχει meta, δεν είναι κάτι competitive ώστε να σε κρατάει. Ακόμα και να ήταν, με τέτοιο performance, δεν υπάρχει μέλλον. Ε ναι. Με 29 δολλαρια επρεπε να κραταει καμια δυναστεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα