Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν και άλλες αποδείξεις για το πόσο δημοφιλές είναι το PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) υπάρχει τώρα και το Steam να το επιβεβαιώνει.

Σύμφωνα λοιπόν με την game-selling πλατφόρμα της Valve, Steam, το παιχνίδι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών, διπλασιάζοντας ουσιαστικό το ήδη μεγάλο νούμερο.

Έτσι, οι παίκτες που έπαιζαν ταυτόχρονα το γνωστό παιχνίδια έφτασαν τους 3.106.358, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι παίκτες που απολάμβαναν το gaming ταυτόχρονα ήταν 1.342.857. Συνολικά, στο PC, το PlayerUnknown's Battlegrounds έχει 25 εκατομμύρια παίκτες.

Όχι και άσχημα για ένα παιχνίδι που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν σε “φάση beta”. Ποιο είναι το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τους περισσότερους παίκτες online ταυτόχρονα; Το free-to-play Dota 2 με 704.938 concurrent-players.

Engadget

Δείτε ολόκληρο το article

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα νούμερα ειναι εντυπωσικά αν και πιστεύω οτι αυτα τα παιχνδία ειναι για συγκεκριμένο κοινό παικτών και σίγουρα πρέπει να παιχτεί με παρέα , το αρνητικό που βρίσκω προσωπικά ειναι οτι δεν εχει ακόμα αυτην την smooth gameplay εμπειρία ειτε σε δυνατή κονσόλα ( βλέπε xbox one ) ή δυνατό pc.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Ας ειναι καλα το dayZ που αντιγράφει άλλα που επίσης ειναι μια απο τις μεγαλύτερές απάτες στυλ preorderascam που τοσα χρόνια μετα το ντεμπουτο του σαν standalone παιχνίδι  και αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα σε πωλήσεις ειναι σχεδόν στην ιδια alpha κατάσταση..

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

micro transactions και αλλες μοδες, προσωπικα δεν μου αρεσει το gaming οπως κατευθυνεται . Οσο αφορα το παιχνιδι θα γενησει ενα σωρο κλωνους και ενα σωρο simple minded games...

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα μου αρεσει ακομα και οταν παιζω "solo".Με παρεα δεν το συζητω καν.Περναει η ωρα ωραια και ευχαριστα.

Για μενα το παιχνιδι ειναι αρκετα "smooth".Με i3 4170 και GTX 660 εχω 60 με 70 fps με τα γραφικα στο "very low" και μερικα "low".

Δημοσ.

Οσο και αν κράζουν κάποιοι το game είναι adictive. Ναι έχει bugs, αλλά ίσως λιγότερα από κάποια ΑΑΑ που τα πληρώνουμε αδρά.

Αν το παίζουν και φίλοι σας είναι φοβερό, δοκιμάστε το. Εχουμε πετάξει 20ευρα σε πολύ χειρότερα games, δεν θα τα κλάψετε.

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπημένα μου παιδία τελείωσε η εποχή που δεν ήταν smooth ούτε σε 1080τι, πλέον εχει δοκιμαστεί σε Ryzen 3 1200, gtx 1050ti, και ένα dimm 8gb ram 2400 σε low είναι τέρμα playable! Ας αποδεχτούμε ότι έριξαν δουλειά και ας το χαρούμε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Manjaro ας είναι καλά οι ταινίες Battle Royale 

τώρα αν αντιγράφει ή όχι το dayz , δες ξέρω (ούτε με απασχολεί βέβαια)

και τα 2 mod ήταν για το arma 

οπότε ας είναι καλά το Battle Royale και το Arma να λες :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξαναγράψει για αυτό το παιχνίδι, όπως και άλλα τέτοιου είδους ότι πιστεύω πως κουράζουν κάνοντας το ίδιο συνέχεια. Οκ θα παίξεις αρκετά δε το συζητώ, ούτε το κράζω, αν υπήρχε σε πσ4 θα το είχα πάρει, αλλά πόσο να παίξεις ρε παιδί μου?? 5-6 μήνες? Δε ξέρω, εμένα με κουράζουν τέτοια παιχνίδια. Αυτό δε μειώνει όμως την απήχηση που έχει στο κοινό. Τρομερό! 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά ώρες ώρες απορώ πως γινόμαστε τόσο εύκολα πρόβατα.

Ένα παιχνίδι που έχει σχεδόν 5 μήνες που το παίζω και ακόμα είναι unplayable στο PC μου.(i5-7500,Gtx 1050Ti 4GB,8GB ddr4 ) και "παίζει" στα low και κολλάει στα medium.(Αν είναι να πονάνε τα μάτια μου καλύτερα να δω ελληνικό ποδόσφαιρο)

Έχω δει free παιχνίδια να παίζουν καλύτερα και να τρώνε το κράξιμο του αιώνα και εδώ ένα παιχνίδι που το πληρώνεις στα 30€ να είναι στα κορυφαία.

Ημαρτον με αυτούς τους streamer.

Υ.Γ.

Και εγώ παίζω αυτό το παιχνίδι και είχα καιρό να πιάσω τον εαυτό μου να καίγομαι με τόση ευχαρίστηση σε ένα παιχνίδι αλλά μετά από τόσο καιρό το να είναι τόσο κακο στο optimization απλά με ξεπερνά.Με  αναγκάζει να παίζω Fortnite.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από επιδόσεις τρέχει μια χαρά πλέον μετά την 1.0 έκδοση και με τους τελευταίους drivers, το lag το έλυσαν και αυτό.
Όποιος έχει ακόμα θέμα με επιδόσεις κάτι κάνει λάθος.

Επεξ/σία από Cowboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...